Όλη μου μουσική σε 4 albums

cigaret13

Καπνιστής
Πόντοι
1,018
 47 κομμάτια, 11 με στίχους (Slowly dying) και 36 instrumental σε 4 ψηφιακά άλμπουμ στο Bandcamp. 

Από τα πρώτα μου βήματα στο Rainy days μέχρι τα πιο πρόσφατα του Story of my life, όλη η διαδρομή μου από το 2011 που ξανάρχισα να παίζω και να γράφω μουσική μετά από πολλά χρόνια, αποτυπωμένη σε αυτά τα 47 κομματάκια.  

Σίγουρα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά για μένα είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου, με τα φαλτσάκια τους, την χάλια μίξη-παραγωγή τους, πολλές φορές την ανέμπνευστη ροή τους και φυσικά την απλότητα τους.   

Ελπίζω να σας αρέσουν.... 

https://fotistsigos.bandcamp.com/

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 47 κομμάτια, 11 με στίχους (Slowly dying) και 36 instrumental σε 4 ψηφιακά άλμπουμ στο Bandcamp. 

Από τα πρώτα μου βήματα στο Rainy days μέχρι τα πιο πρόσφατα του Story of my life, όλη η διαδρομή μου από το 2011 που ξανάρχισα να παίζω και να γράφω μουσική μετά από πολλά χρόνια, αποτυπωμένη σε αυτά τα 47 κομματάκια.  

Σίγουρα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά για μένα είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου, με τα φαλτσάκια τους, την χάλια μίξη-παραγωγή τους, πολλές φορές την ανέμπνευστη ροή τους και φυσικά την απλότητα τους.   

Ελπίζω να σας αρέσουν.... 

https://fotistsigos.bandcamp.com/

Πολλοι προσπαθησαν να ερμηνευσουν την λεξη "τεχνη".

Για μενα τεχνη ειναι μια μικρη αλλα αληθινη αποτυπωση του ευατου μας - μια συγκεκριμενη στιγμη στο χρονο.

Το αν ειναι ιδιαιτερο η οχι, ειναι στο αυτι του ακροατη.

Αλλα για μενα {ακομα και αν δε συμφωνω παντα με οτι μουσικες σκαρωνεις} , αυτο που κανεις ειναι Art..και εχει μεγαλυτερη κ σοβαροτερη ουσια απο καθε διασκευομπαντα που προσπαθει να "διασκεδασει" κοσμο.

Αυτο το "καλλιτεχνικο σου γυμνωμα" ειναι art my friend..κ να συνεχισεις να το κανεις. No matter what.

Καλη επιτυχια κ απο μενα.

Ρε Φώταρε, έχεις τον απεριόριστο και ειλικρινή σεβασμό μου.

Αυτό που έκανες, είναι έργο ζωής, κάτι να μείνει, σε σένα, στα παιδιά σου, στην πόντια, σε όλους μας.

Θεωρώ πολύ δύσκολο αυτό που έκανες, τεράστια η εκτίμησή μου για την απόφασή σου να το κάνεις και ακόμη πιο τεράστια, για την επιμονή σου να το ολοκληρώσεις.

Φυσικά δεν θα σταματήσεις εδώ ελπίζω, και εύχομαι αυτό το έργο να σου αποφέρει και κάτι περισσότερο από αυτό που περιμένεις.

Μπράβο σου, και καλή τύχη!

EDIT: Βαγγέλη, αυτό το ποστ σου είναι μακράν το καλύτερο απ' όσα έχω διαβάσει.

Προσυπογράφω!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχεις κάνει άλματα Φώτη! Συμφωνώ με τον Βαγγέλη, παραθέτεις όλες τις εκφάνσεις της ψυχής σου μέσα σε μια περίοδο 8 ετών, αυτό θέλει καλαμπαλίκια, μπράβο για το θάρρος σου και για τις όμορφες μουσικές σου.

Ό,τι καλύτερο εύχομαι!

Δεν είναι λίγες οι φορές που πραγματικά έχω απολαύσει τη δουλειά σου.

Και για εμένα ήσουν πάντα ιδιαίτερος, εκφραστικός.

Και στα ορχηστρικά. Και στα τραγούδια.

Όλα εμπνευσμένα. Δουλεμένα με άποψη, με θέση.

Η φωνή σου ιδιαίτερη και οικεία πάντα προσέδιδε μια ανάδειξη στο

στίχο, συμπληρώνοντας άρτια τη μουσική.

Όλα φτιαγμένα πράγματι ως μια κατάθεση ψυχής.

Κάτι που δεν νομίζω πως θα διαφωνήσει κανένας πως βγαίνει αντικειμενικά στην ακρόαση σε κάθε ένα από αυτά. .

Έχεις και τον δικό μου απεριόριστο σεβασμό και την εκτίμηση μου, όχι μόνο για τη μουσική δουλειά,

αλλά και για την προσωπικότητά σου, έτσι όπως σε γνώρισα/σαμε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το

φόρουμ.

Έτσι ειλικρινά και αντικειμενικότατα προλογίζω αυτή τη μουσική σου μάζωξη που μας ταξίδεψε 

όλα αυτά τα χρόνια ουκ ολίγες φορές και εύχομαι καλή επιτυχία αλλά και καλή συνέχεια με το ίδιο πάθος.

Αργοπεθαίνοντας............................

Dimsonic, vagelism, gvour, fusiongtr, BillTrantos, Konstantinos Dritsas, σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά και σας ασπάζομαι σταυρωτά!

Μπράβο κι από μένα 

θέλει αρετή και τόλμη , αυτή η έκθεση στο κοινό και στην κριτική ειναι σκληρή και δύσκολη 

καλή συνέχεια

Μπράβο κι από μένα 

θέλει αρετή και τόλμη , αυτή η έκθεση στο κοινό και στην κριτική ειναι σκληρή και δύσκολη 

καλή συνέχεια
Να προσθέσω την αφοσίωση, υπομονή και επιμονή στο στόχο.

Για μένα φαντάζει τεράστιο έργο το να μαζέψω 5-6 ιδέες και να τις ολοκληρώσω μόνος. Εδώ ο κύριος έβγαλε 4 άλμπουμ!

Λέει πολλά απο μόνο του.

Η ευχή "καλή συνέχεια" μάλλον εδω αρμόζει, γιατί όπου να' ναι θα αρχίσει τα επόμενα 4.

Συμφωνώ με όλα όσα είπαν οι φίλοι, ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας και ένα μεγάλο μπράβο από εμένα.

nasokosm, yameth, panorios ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

γιατί όπου να' ναι θα αρχίσει τα επόμενα 4.
Γιάννη, δεν θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα.....? ? 

ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας 
Καλά βρε, εάν δεν τα μοιραστώ μαζί σας, με ποιόν θα τα μοιραστώ;? 

Εδώ βέβαια πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ (πάλι...) σε όλη την μεγάλη οικογένεια του Νόιζ που με τις γνώσεις και την υπομονή της με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια. Και συνεχίζουμε......

nasokosm, yameth, panorios ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

Γιάννη, δεν θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα.....? ? 

Καλά βρε, εάν δεν τα μοιραστώ μαζί σας, με ποιόν θα τα μοιραστώ;? 

Εδώ βέβαια πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ (πάλι...) σε όλη την μεγάλη οικογένεια του Νόιζ που με τις γνώσεις και την υπομονή της με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια. Και συνεχίζουμε......
οι ευχαριστίες τουλαχιστον στα Όσκαρ ξεκινανε με τις συζυγους κορες οικογενειες....

εσυ το νοιζ....πιστευω η σύζυγος να μην εχει πρόσβαση εδω γιατι ερχεται παντόφλα

οι ευχαριστίες τουλαχιστον στα Όσκαρ ξεκινανε με τις συζυγους κορες οικογενειες....

εσυ το νοιζ....πιστευω η σύζυγος να μην εχει πρόσβαση εδω γιατι ερχεται παντόφλα
 Δημήτρη εάν διάβαζε η πόντια αυτά που γράφω στο Νόιζ, τώρα θα ήμουν ελεύθερος κι ωραίος.... τώρα που το σκέφτομαι, βρε λες να της δώσω το url  του site...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back