- Πόντοι
- 2,148
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
+1X-minor είπε:Καταλαβαίνεις πόσο καθυστερημένο είναι το στερεότυπο περί μπάσσου-πένας, έτσι;
Οχι δεν καταλαβαινει... ;DX-minor είπε:Καταλαβαίνεις πόσο καθυστερημένο είναι το στερεότυπο περί μπάσσου-πένας, έτσι;
Οχι.X-minor είπε:Καταλαβαίνεις πόσο καθυστερημένο είναι το στερεότυπο περί μπάσσου-πένας, έτσι;
Είναι όντως πολυφορεμένο, το έχουμε όντως ξανακούσει αλλά είναι και καθυστερημένο. Δεν υπήρχε κανένα υπονοούμενο. Το στερεότυπο είναι παντελώς καθυστερημένο. Επίσης, ηλίθιο, κομπλεξικό, ανίδεο και διάφορα άλλα όμορφα. Δεν χρειάζεται να γνωρίζω τον συνομιλητή για να πω τα παραπάνω. Αντιθέτως, αν έλεγα "το στερεότυπο είναι καθυστερημένο και το ίδιο κι εσύ", τότε ναι, θα'πρεπε να'χες προσβληθεί. Δεν ειπώθηκε (γράφτηκε) όμως, οπότε πάμε παρακάτω.dimsonic είπε:Οχι.
Καταλαβαίνω οτι ισως ειναι φορεμένο η το εχεις (εχετε) ξανακούσει.
Καθυστερημενο με τα οποια υπονοούμενα του εγω δεν θα το ελεγα σε συνομιλητή που δεν γνωρίζω.
Δεν ειχα δε το βιντεακι και μου αρεσε.
Ηξερα οτι ο Lake ηταν πενακιας αλλα ετσι χαλαρά δεν τον είχα δει.
Εκτός του ότι φάσκεις και αντιφάσκεις, τι ακριβώς πάει να πει το παραπάνω; Τι είναι το λάθος ακριβώς, με το οποίο προσεγγίζουν το παίξιμο οι πενάτοι; Και γιατί ακριβώς "ιδίως στο μπάσσο";dimsonic είπε:Θεωρω λαθος να προσεγγίζεις κατι με κατι αλλο. Ιδιως στο μπασο. Εδώ και κάποια χρόνια προσωπικά την εχω αφήσει και στην κιθάρα.
Αναμένω κι εγώ τεκμηρίωση.Οποιος θελει να συζητήσει χωρις υπονοουμενα και με τεκμηρίωση είμαι διαθέσιμος.
Τι είσαι κλασιδαχτυλουργοςschreivox είπε:Κι όσον αφορά τα δάχτυλα έχω δίπλωμα στην κλασική κιθάρα
πρώτον υπάρχει μια παρεξήγηση σ αυτά που είπα.X-minor είπε:Πρωτίστως, επειδή συνεχίζεις τα περί υπονοουμένων, να σου ξεκαθαρίσω πως κανένα υπονοούμενο δεν υπάρχει και δεν μπορώ να καταλάβω και που τα βλέπεις.
Δεύτερον, αν το πάμε και προσωπικά, παίζω κατά κύριο λόγο με δάχτυλα αλλά έχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγάπη στην πένα και την χρησιμοποιώ χωρίς φόβο και πάθος όπου θεωρώ ότι χρειάζεται, ακούγεται καλύτερα ή έτσι επειδή μου αρέσει ας πούμε. Να προσβληθώ γιατί; Επειδή εσύ το βλέπεις λάθος; Ούτε καν, παρομοίως νομίζω κι όποιος άλλος πενάτος.
Θα σταθώ λίγο εδώ, όμως:
Εκτός του ότι φάσκεις και αντιφάσκεις, τι ακριβώς πάει να πει το παραπάνω; Τι είναι το λάθος ακριβώς, με το οποίο προσεγγίζουν το παίξιμο οι πενάτοι; Και γιατί ακριβώς "ιδίως στο μπάσσο";
Και με την ίδια σκεπτική, δεν είσαι κι εσύ "λάθος" που την άφησες στην κιθάρα; Η ηλεκτρική δεν "θα'πρεπε" να παίζεται ΜΟΝΟ με πένα;
Αναμένω απάντηση και συνεχίζουμε.
Παρεμπιπτόντως...
Αναμένω κι εγώ τεκμηρίωση.