Oi tool στην Ελλάδα!

block

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Αυτή την φορά οριστικό !!!!!!

Στις 16 Δεκεμβρίου !!!!!

Προλάβετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Εισητήρια στις 18 Σεπτεμβρίου

...Μην αναβληθεί μόνο σαν πολλές άλλες γιατί θα τους πάρω με τις πέτρες..

Θα θελα να ξερα ποιος θα πρωτοπαει μιας και ολος ο κοσμος τους γουσταρει...Τιμες εισιτηριων να δω μονο,με ανησυχει λιγο το θεμα...

πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να νιώθει κάποιος που έχει κανονίσει τα πάντα για να πάει να τους δει στην Αυστρία το Νοέμβρη? :?

από την άλλη όμως... πόσο γαμώ μπορεί να νιώθει κάποιος που θα τους δει δύο φορές μέσα σε διάστημα ενός μήνα... 8)

(και η Βιέννη δεν είναι και καμιά άσχημη πόλη για να περάσει κάποιος μια βδομάδα... :P )

Τέλεια! Υπέροχα! Εκείνη τη μέρα θα είμαι είτε στα μαγειρεία, είτε κανά σκοπέτο ή θαλαμοφύλακας...

Μην με πάρει μόνο κανένας poostis τηλέφωνο απ'το live, γιατί με βλέπω για αναβολή...ακούς pastelius; :evil:

Τέλεια! Υπέροχα! Εκείνη τη μέρα θα είμαι είτε στα μαγειρεία' date=' είτε κανά σκοπέτο ή θαλαμοφύλακας...
Μην με πάρει μόνο κανένας poostis τηλέφωνο απ'το live, γιατί με βλέπω για αναβολή...ακούς pastelius; :evil:[/quote']

Ε...χμ...Δεν υποσχομαι τιποτα... :D Μπορει να σε παρει και κανενας αλλος,που ξερεις... :D

Καλα ρε γαμωτο τι γινετε με αυτες τις τιμες των εισητηριων στην Ελλαδα??? 52 ευρω οι TOOL ,60 οι Depeche mode. Σε λιγο ο κοσμος θα πρεπει να εργαζεται δευτερες δουλειες για να μπορει να παει να δει και κανα live...

ενώ η αγορά μίας κιθάρας ή ενός μπάσου που οι τιμές τους φτάνουν όσα βγάζω εγώ σε 4 μήνες ?

Καλά για αυτό υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις, π.χ. να ψάχνεις την αγορά, δεν είναι τυχαίο το ότι "όποιος γυρίζει, μυρίζει" (μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά!) ή να αγοράζεις από e-shops όπου οι τιμές είναι και 30-40% φτηνότερες...

Για τα εισητήρια όμως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά...

Παντως,εδω που τα λεμε ειναι μια χαρα για TOOL..Αν σκεφτουμε το μεγεθος αυτης της μπαντας(μουσικο εννοω,αμεσως εσεις),και αν σκεφτουμε πως δεν εχουν ξαναρθει -αφηστε το τι κοινο εχουν στηνΕλλαδα...Μιλαμε εχω δει μεχρι και γαβ-γαβ να ακουνε tool>..! :o

Για εξωτερικο δεν ξερω ποσο παει το μαλλι..Εχει κανεις καμια ιδεα?

Τέλεια! Υπέροχα! Εκείνη τη μέρα θα είμαι είτε στα μαγειρεία' date=' είτε κανά σκοπέτο ή θαλαμοφύλακας...
Μην με πάρει μόνο κανένας poostis τηλέφωνο απ'το live, γιατί με βλέπω για αναβολή...ακούς pastelius; :evil:[/quote']

Μην σου βάζω ιδέες αλλά ένας φίλος, που θα υπηρετεί ακόμα σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάρει άδεια από την σημαία..

Παντως' date='εδω που τα λεμε ειναι μια χαρα για TOOL..Αν σκεφτουμε το μεγεθος αυτης της μπαντας(μουσικο εννοω,αμεσως εσεις),και αν σκεφτουμε πως δεν εχουν ξαναρθει -αφηστε το [b']τι κοινο εχουν στηνΕλλαδα[/b]...Μιλαμε εχω δει μεχρι και γαβ-γαβ να ακουνε tool>..! :o Για εξωτερικο δεν ξερω ποσο παει το μαλλι..Εχει κανεις καμια ιδεα?
37 κερκίδες, 39 αρένα στο Stadthalle (Hall D) στη Βιέννη (αν και εγώ έφαγα 8 ευρώ καπέλο από site-μεταπωλητή συν 10 ευρώ μεταφορικά)

και φαντάζομαι πως το Stadthalle θα είναι και λίγο καλύτερο σαν χώρος...

(και μη συζητήσουμε για τους μισθούς των Αυστριακών...)

Gια δες καιρο που βρικαν οι tool να ερθουν στην Ελλαδα!!!

το νοεβρη παω φανταρος και κλεω!!!! Πως θα τους δω εγω μου λετε???

θελω απο τωρα αδεια για να παω στο live!!!

Α ΡΕ ΤΟΟΛ TI MOY KANATE :evil: :evil:

Trending...

Νέα θέματα

Back