Οι Rock stars στα νιάτα τους!

ReCoC

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως έμοιαζαν τα είδωλα μας όταν ήταν κολεγιόπαιδα? Εγώ πάντως όχι. Αλλα καθαρά στην τύχη πέτυχα ένα site με τις κολεγιακές φωτογραφίες τους.

Ρίχτε μια ματιά

Προσωπικά γέλασα περισσότερο με τον eminem!!  ;D ;D

Manson και Hammett δεν παιζονται!

Δειτε και αυτον

dsvdvsv.jpg

Βρήκα και άλλη σελίδα με τις ίδιες φωτογραφίες αλλα με σύγκριση με σημερινές!

http://www.linklup.com/2009/06/14/unlu-rockerlerin-cocukluk-fotograflari/

ΥΓ. Προσπάθησα να το βάλω στο πρώτο μου ποστ για να είναι πιο συμμαζεμένο αλλα τώρα διαπίστωσα οτι εδώ και περίπου 1 χρόνο έχουν απενεργοποιηθεί οι τροποποιήσεις!  ;D

Sad_Baffoon είπε:
Dickinson?
Ποιός είναι τέλος πάντων...!!

Τρελό γέλιο οι φωτογραφίες, επίσης κ ο Corgan ίδιος έμεινε.

Επίσης αυτό το ποστ πρέπει να πάει 'Περι Ανέμων...' νομίζω

Ειναι ιδεα μου ή ο Manson μικρος φερνει στον Ross απο τα Φιλαρακια? ::) :P

Ο Tyler πάντως ήταν αξιαγάπητος. Άνετα τον βαλσάμωνα και τον έβαζα στο καθιστικό μου, δίπλα στο πορτατίφ.

kwstas79 είπε:
Ο Tyler πάντως ήταν αξιαγάπητος. Άνετα τον βαλσάμωνα και τον έβαζα στο καθιστικό μου, δίπλα στο πορτατίφ.
+1  :D

Είχε που είχε τεράστιο στόμα, το ξεχείλωσε και λίγο ακόμα για να μοιάζει με τον Jagger, τρομάζω λέμε... :o

Edit:

Τώρα που τον ξαναβλέπω σε νεανική ηλικία, από την μύτη και πάνω δεν μοιάζει λίγο με την Βασιλειάδου;;

;D ;D ;D

Last edited:
OurDarkness είπε:
Τώρα που τον ξαναβλέπω σε νεανική ηλικία, από την μύτη και πάνω δεν μοιάζει λίγο με την Βασιλειάδου;;

;D ;D ;D
Τι προσεξε ο ανθρωπος  ;D μονο λιγο?

bihlas87 είπε:
Τι προσεξε ο ανθρωπος  ;D μονο λιγο?
Ρε μήπως είναι συγγενείς;;;;

3627842221_154e2f087d_o.jpg

Έχω λυώσει από το γέλιο.,. ;D :D ;D :D

Ο Tyler στα νιάτα του δεν μοιάζει σαν βραζιλιάνα/ος τραβεστί με χιουμορίστα πλαστικό χειρουργο;

Ο Tyler στα νιάτα του δεν μοιάζει σαν να του έχουν βάλει το κεφάλι στην πρέσα ανακύκλωσης και μετά να ψόφησε εκεί πάνω ένα τυχαίο/χρήσιμο κουνάβι;

Trending...

Νέα θέματα

Back