- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Και η Bush έχει "γραφτεί" προηγουμένως, αλλά αυτό το κουφό περί Fripp τι ήταν ρε μπαγάσα;Θα έβαζα και άλλες αλλα έχουν ήδη γραφτεί προηγουμένως.![]()

Και η Bush έχει "γραφτεί" προηγουμένως, αλλά αυτό το κουφό περί Fripp τι ήταν ρε μπαγάσα;Θα έβαζα και άλλες αλλα έχουν ήδη γραφτεί προηγουμένως.![]()
Και η Bush έχει "γραφτεί" προηγουμένως' date=' αλλά αυτό το κουφό περί Fripp τι ήταν ρε μπαγάσα;Θα έβαζα και άλλες αλλα έχουν ήδη γραφτεί προηγουμένως.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote']
![]()
![]()
Ζητώ συγνώμη δεν το πρόσεξα ότι έχει αναφερθεί... :roll:
Το κουφό περί Fripp είναι καθαρά μια υπερβολή, η οποία όμως θέλει να τονίσει το γεγονός ότι είναι μια από τις λίγες γυναικίες παρουσίες οι οποίες έχουν επιλέξει πιο progressive δρόμο μουσικής έκφρασης - τουλάχιστον όπως αυτό φανερώνεται περισσότερο στα πρώτα της album αλλά και μετά. :wink:
Δεν το λέω ως προτέρημα αυτό, απλά ως διαπίστωση. :wink:
(Μην ανοίξουμε και debate progressive vs "η τέχνη της αφαίρεσης"... :lol: :lol: :lol: Εγώ προσωπικά είμαι λάτρης και των 2 :wink: )
Και μάλλον κολακεύει και τους δύο. Όλα καλά.(Μην ανοίξουμε και debate progressive vs "η τέχνη της αφαίρεσης"... :lol: :lol: :lol: Εγώ προσωπικά είμαι λάτρης και των 2 :wink: )
η τραγουδίστρια των Blondie' date=' [/quote']
Debbie Harry.
Επίσης Stevie Nicks, Bonnie Tyler,Maggie Bell,Martha Johnson, και Yoko Ono, Dale Krantz-Rossington, Linda McCartney -rip- (οι σύζυγες)...
...και Yoko Ono' date=' Dale Krantz-Rossington, Linda McCartney -rip- (οι σύζυγες)...[/quote']Όλα καλά ρε wasted αλλά αυτή τη ρημάδα την Ono τι την ήθελες;
Δεν τη γουστάρω καθόλου που το παίζει και καλά η χήρα του ινδάλματος και η γυναίκα που τον απελευθέρωσε από τη φλωριά των Beatles! :x
Από καλιτεχνική πλευρά δε μου αρέσει καθόλου η Ono, μου βγάζει κάτι πολύ δήθεν, λες και είναι 15 χρονών καθ'ολη τη διάρκεια της ζωής της. Αλλά ειλικρινά ποτέ δε θα καταλάβω το όλο μίσος των οπαδών των Beatles προς το πρόσωπό της, στην τελική ο Lennon ήταν υπεύθυνος για τις επιλογές του....και Yoko Ono' date=' Dale Krantz-Rossington, Linda McCartney -rip- (οι σύζυγες)...[/quote']Όλα καλά ρε wasted αλλά αυτή τη ρημάδα την Ono τι την ήθελες;
Δεν τη γουστάρω καθόλου που το παίζει και καλά η χήρα του ινδάλματος και η γυναίκα που τον απελευθέρωσε από τη φλωριά των Beatles! :x![]()