• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Οι Motive στο Γκρί Καφέ, Σάββατο 29/6

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Πάμε πλατεία;..

Το Rock and Soul Review των Motive για μια βραδιά στο νέο στέκι της πλατείας Εξαρχείων, Γκρι Καφέ.

Special guest η ντίβα με την πληθωρική φωνή, Φώφη Ρούσου!

Μην το χάσετε.

Οι Motive είναι:

Τέρυ Μαυρίδης - Μπάσο

Γιώργος Μανδρέκας - Percussion

Κώστας Εγγλέζος - Keyboards

Γιώργος Μεταλληνός - Τύμπανα

Γιάννης Μεθενίτης - Κιθάρα

Σάββατο 29/6

Γκρί Καφέ - Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια

Είσοδος Ελεύθερη

1260_468126083281464_411152803_n.jpg

Μια μικρή υπενθύμιση για την σημερινή... μεγαλειώδη εμφάνιση/ έκπληξη.

Μέχρι και ροκ θα έχει ο μπαξές  :o - πάει χαλάσαμε και εμείς  ;D Ε, όχι βέβαια υπερβολές, αλλά κάνα δύο ντάπα ντούπα θα τα έχει...

Κατά τα άλλα στα γνωστά... Να κουνάει και να γκρουβάρει.

Αν μάλιστα πιούμε και κάνα ποτηράκι παραπάνω, οσμίζομαι καταιγισμό σόλων  ;D ;D ;D Όποιος έχει όργανο θα είναι: δώσε μου και εμένα μπάρμπα μέτρα να σολάρω...  ;D   

Μιλάμε για πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυύ τέχνη απόψε! Μην μας χάσετε. 

Ως συνήθως κινήθηκαν σε υψηλά στάνταρ με ανανεωμένο ρεπερτόριο και 2 νέες τραγουδιάρες  ;D ;D

Το μαγαζί δεν προσέφερε υψηλές ηχητικές δυνατότητες για να ακουστούν όπως θα έπρεπε τα παιδιά, ο καιρός ήταν για να κάτσεις έξω στη πλατεία και όχι μέσα στο μαγαζί, αν και ουσιαστικά και μέσα ένοιωθες πως είσαι έξω μια και διαθέτει τεράστιες τζαμαρίες που ήταν ανοιχτές.

Τα πιπίνια της Μύδια μάρκετ ήταν όλα μαζεμένα εκεί και τις μικρές ώρες μετά το πέρας της συναυλίας παρακολουθήσαμε σκηνές δεκαετίας 60 ,όπου στίφη αλλοφρόνων πιπινιών την έπεφταν όλο θαυμασμό στους μουσικούς της βάνδας και άλλους καλλιτέχνας που βρέθηκαν εκεί.

Στο τέλος επίσης λειτούργησε στρογγυλή τράπεζα με εξέχοντα μέλη του πόρδουμ και ακολούθησε κοινωνικός σχολιασμός επί παντός επιστητού  ;D

Παρακαλείται ο Αφεντικός ,όταν βγαίνει στη σκηνή με το σκαφάτο έπιπλο ,να μην κοτσάρει στο headstock αυτή τη λακαρισμένη λευκή πλαστικούρα που παριστάνει το κουρδιστήρι  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Παρακαλείται ο Αφεντικός ,όταν βγαίνει στη σκηνή με το σκαφάτο έπιπλο ,να μην κοτσάρει στο headstock αυτή τη λακαρισμένη λευκή πλαστικούρα που παριστάνει το κουρδιστήρι  ;D ;D ;D
Πες του τα, που είναι λες και έχει βάλει μίνι δορυφορικό πιάτο στην σκάφη  ;D

Παιδιά σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε δια της παρουσίας σας. Ήταν ένα «ιδιαίτερο» βράδυ- οι αλλαγές, τα διάφορα τεχνικά θέματα του «σατανά» που προέκυψαν την τελευταία στιγμή, οι όποιες αλλαγές στο ρεπερτούαρ, το... ροκ  :o  ;D

ΥΓ: Φίλος κόψε λίγο με τα πιπίνια. Θα νομίζει άλλα ο κόσμος  ;D ;D ;D Θα ζηλεύει και ο Νέστορας που δεν ήρθε  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΥΓ: Φίλος κόψε λίγο με τα πιπίνια. Θα νομίζει άλλα ο κόσμος  ;D ;D ;D Θα ζηλεύει και ο Νέστορας που δεν ήρθε   ;D
Σύμφωνα με απολύτως ανεξακρίβωτες πλερφορίες σε οικία των νοτίων προαστίων ,σύζυγος χορδοσφίχτη - που συμμετείχε στο event και συνεπήρε με τη κορμοστασιά του και το ταλέντο του το γυναικείο πληθυσμό- χρησιμοποίησε το πλάστη ..........................και όχι για να ανοίξει φύλλο για τυρόπιτα.  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Σύμφωνα με απολύτως ανεξακρίβωτες πλερφορίες σε οικία των νοτίων προαστίων ,σύζυγος χορδοσφίχτη - που συμμετείχε στο event και συνεπήρε με τη κορμοστασιά του και το ταλέντο του το γυναικείο πληθυσμό- χρησιμοποίησε το πλάστη ..........................και όχι για να ανοίξει φύλλο για τυρόπιτα.  ;D ;D ;D
Α τον καημένο τον... gvour  ;D ;D ;D ;D ;D

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά που ήρθαν! Εμείς διασκεδάσαμε πολύ και ελπίζω να διασκέδασαν και ο κόσμος. Απο την φαινομενική αποδοχή μάλλον έτσι έγινε.

Η στρογγυλή τράπεζα με τους VIP μετά, ήταν όλα τα λεφτά. Vintage κιθάρες, πιπίνια και μπύρα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς... :D

Κύριε παράγκα έχετε δίκιο για το κουρδιστήρι. Απο τις αλλαγές θερμοκρασίας, ζέστη - air condition τα κούτσουρα φρικάρουν και χρειάζεται συνεχής έλεγχος. Αυτο το άσπρο κλιπ μου το έδωσαν δώρο στην Φρανκφούρτη και είναι το μόνο που δουλεύει. Πρέπει να στήσω μια μικρή πεταλιέρα με ένα κουρδιστηράκι του Θεού επάνω, είναι αλήθεια και όλο το αναβάλω. Στις πρόβες βολεύομαι με το i-phone και γι αυτό ξεχνιέμαι. Απαράδεκτος!

Ηθελα πολυ να ερθω χτες να σας ακουσω

αλλα προτιμησα να δω μια μπαντα υψηλου επιπεδου

με τρελλο groove , μαυρο feeling και επιτελους με 335 - οχι αλλη λασπη .

Λογω χωρου - υποτιθεται καφε-μπυραρια αλλα προς τσιπουραδικο

κατεληξε αν και για μια στιγμη εγινε ΚΑΙ τυροπιταδικο  -

λειψαν οι δυναμικες και καποιες εντασεις που εγω θα ηθελα .

ΥΓ.Λυπηθηκα τον καλλιτεχνη- σχεδον δακρυσα

-  που υπεγραψε αυτογραφο στο στηθος κοριτσαρου Media markt

παρουσια αστυνομικου ντομπερμαν παυλα αφεντη .

Δεν γεννιουνται ολοι θειοι τελικα

ΥΓ2.Το τι ακουσα χτες ,απο ματιασμενους ενισχυτες μπασου,

χαμενα μπουζουκια και πτυχια ,παρασκηνια με groupies,

οι Kiss ως κιθαριστικο προτυπο και..και ...και..

...και φυσιακα ολα ηταν μια ευγενικη χορηγια

της μπυρας McFarland της μοναδικης μπυρας

που ειχε απομεινει ...για καποιους . ;D

RemaliFrank είπε:
Ηθελα πολυ να ερθω χτες να σας ακουσω

αλλα προτιμησα να δω μια μπαντα υψηλου επιπεδου

με τρελλο groove , μαυρο feeling και επιτελους με 335 - οχι αλλη λασπη .

Λογω χωρου - υποτιθεται καφε-μπυραρια αλλα προς τσιπουραδικο

κατεληξε αν και για μια στιγμη εγινε ΚΑΙ τυροπιταδικο  -

λειψαν οι δυναμικες και καποιες εντασεις που εγω θα ηθελα .

ΥΓ.Λυπηθηκα τον καλλιτεχνη- σχεδον δακρυσα

-  που υπεγραψε αυτογραφο στο στηθος κοριτσαρου Media markt

παρουσια αστυνομικου ντομπερμαν παυλα αφεντη .

Δεν γεννιουνται ολοι θειοι τελικα

ΥΓ2.Το τι ακουσα χτες ,απο ματιασμενους ενισχυτες μπασου,

χαμενα μπουζουκια και πτυχια ,παρασκηνια με groupies,

οι Kiss ως κιθαριστικο προτυπο και..και ...και..

...και φυσιακα ολα ηταν μια ευγενικη χορηγια

της μπυρας McFarland της μοναδικης μπυρας

που ειχε απομεινει ...για καποιους . ;D
;D ;D ;D

Φίλος καλά έκανες και πήγες και είδες τους άλλους, γιατί άκουσα ότι οι άλλοι (που δεν πήγες) είναι κάτι χαβαλέδες, που ο κιθαρίστας έχει βάλει δορυφορικό κάτοπτρο στην σκάφη του, για να πιάνει BBC όταν παίζει  ;D

Όσο για τις τυρόπιτες, τι να πω... Μόνο ένας γνήσιος αναρχοληστοσυμμορίτοκομμούνακλας οπαδός των Rolling Stones, θα εμφανιζόταν μασουλώντας αμέριμνος την σφολιάτα του (ή ήταν κουρού)  ::) ;D

Πάντως να πέσουν υπογραφές σε επίμαχα σημεία...  ::) Και ο Sir να μην είναι κάπου εκεί κοντά... Κρίμα, πολύ κρίμα  ;D ;D ;D 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Όσο για τις τυρόπιτες, τι να πω... Μόνο ένας γνήσιος αναρχοληστοσυμμορίτοκομμούνακλας οπαδός των Rolling Stones, θα εμφανιζόταν μασουλώντας αμέριμνος την σφολιάτα του (ή ήταν κουρού)  ::) ;D
Πίτσα ήταν φίλως ,τυλιχτή

Καλύτερα που δεν ήρθε φιλως .

Θα χε περάσει όλο το μαγαζί

και όλη η πλατεία να χαιρετίσει  ;D

Τελικά κακωση η διάσειση Τερ ;  :D

RemaliFrank είπε:
Τελικά κακωση η διάσειση Τερ ;  :D
Ένεκα ΣΚ ,δεν βγήκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής ,αύριο θα μάθει τι του προκάλεσε η συνάντηση με το Πλάστη ...............όχι θεάνθρωπο ,αυτόν που ανοίγει φύλλο  ;D ;D ;D

Βρε παιδιά δεν ήρθα.

Ένα πουλάκι μου σφύριξε όμως ότι πέρασε για λίγο ένα από τα καλύτερα παιδιά της "Ελληνικής" rock σκηνής και κουλτούρας, που είναι και ένας από τους πιο σημαντικούς "μέντορές" μου (και είναι τιμή μου να τον θεωρώ φίλο, αν και έχω να τον δω πολλά χρόνια).

Ισχύει, ή είναι "φόλα"?

Οπως τα ειπαν οι προλαλησαντες!

Η μπαντα με πολυ γκρουβ και χωρις να "μασαει"απο δυσκολιες και ηχο,με ωραιο και ισορροπημενο σετλιστ μεταξυ soul/funk/rock(τα blues που ειναι ωρε παλικαρια? ;D).

Η καινουρια κοπελα στη φωνη πολλα υποσχομενη και η γκεστ Φωφη Ρουσου φωναρα.

Παρα πολυ μ'αρεσαν,εκτος των αλλων,τα Use me και Superstitious!Και το Smoke on the water-ποιο :o?- επισης ωραιο. ;D

Ωραια η παρεα,περασαμε καλα και οσο για 'κεινους που αφησαν υπονοουμενα ;D

για τις McFarland:

α)κινηθηκαμε σε λογικα πλαισια

β)ειχε και Erdinger αλλα το ειχε ξεχασει η κοπελα στο μπαρ.

γ)περαν των μπυρων ζητησαμε και αυτο το "ροζ"κοκταιηλ και το "ασπρο"επισης που φαινονταν ομορφα στο ματι,αλλα παλι ειχαν τελειωσει κάποια υλικα και δε γινοταν να φτιαχτουν.

fusiongtr είπε:
Βρε παιδιά δεν ήρθα.

Ένα πουλάκι μου σφύριξε όμως ότι πέρασε για λίγο ένα από τα καλύτερα παιδιά της "Ελληνικής" rock σκηνής και κουλτούρας, που είναι και ένας από τους πιο σημαντικούς "μέντορές" μου (και είναι τιμή μου να τον θεωρώ φίλο, αν και έχω να τον δω πολλά χρόνια).

Ισχύει, ή είναι "φόλα"?
Πραγματι ηταν εκει και ο Πουλικακος.

Αυτον εννοεις?

Επισης περασε και ο Βασιλης Σπυροπουλος.

gvour είπε:
Ωραια η παρεα,περασαμε καλα και οσο για 'κεινους που αφησαν υπονοουμενα ;D

για τις McFarland:

α)κινηθηκαμε σε λογικα πλαισια

β)ειχε και Erdinger αλλα το ειχε ξεχασει η κοπελα στο μπαρ.

γ)περαν των μπυρων ζητησαμε και αυτο το "ροζ"κοκταιηλ και το "ασπρο"επισης που φαινονταν ομορφα στο ματι,αλλα παλι ειχαν τελειωσει κάποια υλικα και δε γινοταν να φτιαχτουν.
α) Δηλαδή καμιά τριανταριά?

β) Την "τιμώρησες" όπως της έπρεπε?

γ) Ήπιες και τα "υλικά" βρε? Ροζ και άσπρα και κοκταίηλ .... χμμμμμμμ! :D

Edit:

Επισης περασε και ο Βασιλης Σπυροπουλος.
Αυτόν εννοούσα (εσύ είσαι το "πουλάκι").

Ισχύει? Ακόμα δεν το πιστεύω! :o

@fusiongtr

Αν ερχοσουν για μπύρες καλύτερα που δεν ήρθες .

Είχαν τελείωσει όλες πριν καν ξεκινήσει το live .

Στο τέλος ο gvour μη νομίζεις ότι έπινε μπύρα .

Με βανιλια υποβρύχιο την έβγαλε . ;D

Αυτό εννοούσε άσπρο κοκτέιλ .

Και στο τέλος τελείωσε και  η βανιλια :-)

Επρεπε να έρθεις  ;)

Ειχε McFarland  - sorry gvour :D

Για πες του Αντρικο αν ηρθε ο Σπυρο γιατι δε με πιστευει ο αλητης.

Trending...

Νέα θέματα

Back