• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Οι Motive στο Γκρι Cafe των Εξαρχείων

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
4,028
Τo Σάββατο 29/11 στο Γκρι Cafe, πάνω στην πλατεία Εξαρχείων οι Motive θα παίξουν κλασικές... chart αποτυχίες και standards, όπως τους αρμόζουν.

Το δίωρο Rock and Soul review έχει πολλές πιθανότητες για στιγμιαίες αναλαμπές εξαιρετικής ερμηνείας και διασκέδασης. Μη τους χάσετε... θα κλάψετε.

index.php

Αντιγόνη Καλαμαρά (φωνή),

Γιώργος Μεταλληνός (τύμπανα),

Κώστας Εγγλέζος (πλήκτρα),

Γιώργος Μανδρέκας (κόνγκας)

Τέρυ Μαυρίδης (μπάσο),

Γιάννης Μεθενίτης (κιθάρα)

Είσοδος: απο την πόρτα (δωρεάν)

Ωρα: κατα τις 10.30.

Είσοδος: απο την πόρτα (δωρεάν)

Ωρα: κατα τις 10.30.
Έξοδος: επίσης από την πόρτα, 25€

Ωρα: κατα τις 01.30.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αντε και προλαβαίνω από του Νικόλα το gig στην Καρύτση να ανέβουμε Εξάρχεια να πιούμε μαζί σας...

Με τους Stereo MCs στο Gagarin, που μόλις το πήρα πρέφα, τι κάνουμε;

Όλοι μαζί ρε γαμ*το.... και έχουμε και Blues Wire την Παρασκευή στο TPA

Τιραμόλας θα γίνω  ;D

Εχεις δίκιο Κωστάκη. Εμείς πάντως σίγουρα θα έχουμε τους φανατικούς οπαδούς μας (τις γυναίκες και τα παιδιά μας) οπότε δεν πτοούμεθα. Θα χαρούμε νεβερδελές να σας δούμε αν περνάει ο δρόμος σας τελικά απο εκεί.

Υ.Γ. Και τι να κάνω... να αποσιωπήσω τη συναυλία των Stereo MC's ή να προπαγανδίσω λέγοντας πως η κλασική είναι σούπα και δεν έχει ντραμς, για να ψηφ... εεεε να'ρθει ο κόσμος σε μας; ;D

Ωραία βραδιά.

Πρώτα ο Νικόλας και μετά εσείς . Μπυρίτσα, παρέα εύθυμη, up tempo διάθεση.

Σας ευχαριστώ που πέρασα καλά.

bouzoukleri είπε:
Ωραία βραδιά.

Tenk you... tenk you.

Δεν μπορείς να πεις, το φινάλε της βραδιάς ήταν... εκρηκτικό  ;D ;D ;D

«Έκαψε» τα Εξάρχεια η μπάντα... άναψε φωτιές  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Tenk you... tenk you.

Δεν μπορείς να πεις, το φινάλε της βραδιάς ήταν... εκρηκτικό  ;D ;D ;D

Σιγά μη σχίσατε και τα καλσόν λαίμαι......................φιλαράκι, μάθε ορνιθογραφία, Τανκ γιου λαίμαι, αλλά τι να περιμένει κανείς από αναρχομπεμπέκες σα και του λόγου σας λαίμαι  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Σιγά μη σχίσατε και τα καλσόν λαίμαι......................φιλαράκι, μάθε ορνιθογραφία, Τανκ γιου λαίμαι, αλλά τι να περιμένει κανείς από αναρχομπεμπέκες σα και του λόγου σας λαίμαι  ;D ;D ;D
Τι τανκ και τανκς*

* Το άνοιξες;

Καλά που δεν ήσουν χθες, διότι μπορεί να σε είχαν συλλάβει για ανάμιξη εις τα ληστοσυμμορίτικα επεισόδια  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Δεν κάτσαμε μέχρι τέλους καθότι η πολυετής εμπειρία μου σε παρόμοια "gigs" μου έχει υποδείξει πότε να κόβω λάσπη από τα Εξάρχεια εν ευθέτω χρόνω.

Ναι διασχίσαμε τις πρώτες φωτιές................ahhhh the memories. Μου φέραν δάκρυα στα μάτια.  ;D

Για τη μπάντα, τα ευλόγως εννοούμενα παραλείπονται και η αθρόα προσέλευση του κόσμου σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό του, μπορούν να απαντήσουν.

Το να έχεις βέβαια καλό ήχο σε τέτοια μέρη, προσάπτεται στην εμπειρία και ικανότητα των (γηραιότερων να επισημάνω) μελών του γκρουπ. Το visual κομμάτι όμως άνηκε στον possesed μπασίστα που ότι όμως και να κανε, απομάκρυνε μόνο για λίγο τα βλέμματά μας από την καλλίπυγο αοιδό.  ;)

Είναι δεδομένο ότι αν αποκτήσει και λίγα χιλιόμετρα πάνω στο σανίδι, θα είναι ένα (ακόμα πιο) πολύ ισχυρό asset για το γκρουπ.

Εύγε νέοι μου.

audiokostas είπε:
Ναι διασχίσαμε τις πρώτες φωτιές................ahhhh the memories. Μου φέραν δάκρυα στα μάτια.  ;D
;D ;D ;D

Mπολικο κεφι πανω και κατω απ'τη σκηνη-το ισωμα θεωρειται σκηνη? ;D-καλη η παρεα,

δυνατη και γκρουβυ η μπαντα και με ωραιο ρεπερτοριο για μας τους παλαιοτερους-αν και ειδα οτι γουσταραν και οι πιο πιτσιρικαδες-και Masta blasta στο σετ και τα παντα ολα.

Δεν ακουσαμε το Fire(καλα δεν παιζετε Χενδριξ) που καθε φορα το φωναζουμε τσαμπα.

Α,και δεν τελειωσαν αυτη τη φορα οι κοκκινες.

Ολα ωραια,μπαρουτι το λες. ;D

Γουσταραμε!

Ευχαριστώ απο καρδιας για την προσέλευση όσων κατηφόρισαν στα Εξάρχεια.

Αν εξαιρέσεις κάποια κενά μνήμης μεταξύ τραγουδιών (και μετα σου λέει δεν κέρναγε ποτά το μαγαζί...) απο τη μπάντα, διασκεδάσαμε και έτσι φάνηκε να κάνει και το κοινό.

Για να δωσω και καποιο νόημα στα παραπάνω σχόλια, τα μαζέψαμε αρον-άρον προς το τέλος γιατί η πλατεία μύριζε δακρυγόνα και ψιλο... καιγόταν. Αντε να μαζέψεις οργανα, ενισχυτές, καλώδια και κόσμο σε χρόνο ντε-τε, να τα φορτώσεις στο αυτοκίνητο που είχες την έμπνευση να παρκάρεις στην πλατεία και δίπλα σε κάδους σκουπιδιών...

Το φορτωμένο με πεντε άτομα Πεζό, καβάλησε αποκαΐδια, μπουκάλια και φλεγόμενους κάδους μπρος - πίσω και χαρη σε κάποια ψύχραιμα άτομα, καταφέραμε να βγούμε και να γλυτώσω τη Yamaha και τους Roland Cube απο παράπλευρες απώλειες. Υπάρχει ένα σεβασμός στους μουσικούς επι της πλατείας. Αυτό να λέγεται. ;)

Μπράβο κι απο μένα στην ωραιότατη μπάντα το φχαριστήθηκα χωρις να μου πονάνε τ αυτιά κι ας ήμασταν σε απόσταση αναπνοής απο τη μπάντα ;D

Κι αυτός ο Γιάννης βράχος όλη την ώρα φοβόμουνα μη φάμε καμμία απο το μπράτσο της Yamaha  σε περίπτωση που έστριβε λίγο ετςι όπως ήμασταν στριμωγμένοι στο τελείωμα της μπάντας δίπλα στο μπάρ ;D

Μπράβο θα σας ξανάρθουμε :D

yameth είπε:
καταφέραμε να βγούμε και να γλυτώσω τη Yamaha και τους Roland Cube απο παράπλευρες απώλειες. Υπάρχει ένα σεβασμός στους μουσικούς επι της πλατείας. Αυτό να λέγεται. ;)
Είσαι γνωστός κονσερβοκούτιας σατράπη αφεντικέ επί της πλατείας, ας μη κρυβόμαστε δηλαδή, αλλά η απορία μου είναι πως ανέχονται στη πλατεία τον αναπτυξιακό ΠαΡΤΕΡΙΟς που έχει υπογράψει ο Γιαλαμάς, όλα τα μνημόνια λαίμαι  ;D

Την μπαντα την εχω ακουσει δις!!Ειναι απο τις καλυτερες στην πολη!!Με καταξιωμενους μουσικους ,ωραιο ρεπερτοριο κλπ.Εχω εξηγησει στον Admin οτι δεν κατεβαινω Εξαρχεια βραδυ ποτε !!Οσακις κατεβηκα ολο και κατι επαιξε (ψιλομολωτωφ,καπνοι,δακρυγονα ,σπασμενα αμαξια κλπ)Ετσι ενω ειχα ορεξη να ακουσω Motive ΤΟ ΑΠΕΦΥΓΑ και απο οτι καταλαβαινω εχασα το live αλλα κερδισα την ηρεμια μου !!Οταν παιξετε στον paliatso  ..Θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος θα ερθω !! ;)

gvour είπε:
;D ;D ;D

Δεν ακουσαμε το Fire
Μπορεί να μην το ακούσατε, αλλά το είδατε και με το παραπάνω*- τόσοι κάδοι κάηκαν  ;D

(* οπτικοακουστική η μπάντα)  ;D

Είχε και... smoke on the water: Ψιλόβροχο και τέζα στα ντουμάνια από τα καμένα και τα δακρυγόνα ;D ;D ;D

Αφτό ίνε ρουόκ  8)

bouzoukleri είπε:
Ωραία βραδιά.

Παιδιά ΟΥΤΕ που το κατάλαβα ότι έπαιζε κάτι τέτοιο. Αλλιώς θα είχα έρθει κι εγώ!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back