Οι Back Street Boys εβγαλαν κομικ?

alkias

Νέο μέλος
Πόντοι
16
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Καλα που παει ο κόσμος?

(και εσεις καθεστε και κραζετε τον Λενον)

Δεν μας δίνεις και κανένα σχετικό link για περισσότερες πληροφορίες;

Πάντως το τελευταίο τους single είναι πολύ καλό και.. διαφορετικό από το συνηθισμένο τους στυλ!

Αυτό λές? Τα παπλώματα, μαξιλάρια, και κούκλες (!!!) Σάκης Ρουβάς τα έχεις δει?

Αυτό λές? Τα παπλώματα' date=' μαξιλάρια, και κούκλες (!!!) Σάκης Ρουβάς τα έχεις δει?[/quote']
Και εγώ όταν γίνω διάσημος σαν τον Ρουβά θα βγάλω φουσκωτές σεξοκούκλες "kourosava"

Αυτό λές? Τα παπλώματα' date=' μαξιλάρια, και κούκλες (!!!) Σάκης Ρουβάς τα έχεις δει?[/quote']
Και εγώ όταν γίνω διάσημος σαν τον Ρουβά θα βγάλω φουσκωτές σεξοκούκλες "kourosava"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kourosava νομιζω οτι εχεις και το "ονομα" :wink: :lol: (αν θυμαμαι καλα το ονομα σου..... :oops: )

Αυτό λές? Τα παπλώματα' date=' μαξιλάρια, και κούκλες (!!!) Σάκης Ρουβάς τα έχεις δει?[/quote']το "μικρόφωνο καραόκε" ρουβάς!!!! ξέρετε πόσο έχει??? 100 ευρώ!!!! :o

Kourosava νομιζω οτι εχεις και το "ονομα" :wink: :lol: (αν θυμαμαι καλα το ονομα σου..... :oops: )
Μέσα είσαι :lol: :lol: :lol:

το "μικρόφωνο καραόκε" ρουβάς!!!! ξέρετε πόσο έχει??? 100 ευρώ!!!
8O απο τη μια είναι αστείο και απο την άλλη κρίμα... Σκέψου οτι 50 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά θα μου έρθει η ψωρο-ακουστική που παρήγγειλα απο τον θωμά... Με αυτά τα λεφτά όποιος θέλει παίρνει 2....

Έχει κανείς πρόβλημα με τον Σάκη και τους

Backstreet boys εδω μέσα ρε μάγκες; Φιρί φιρί

το πάτε για φασαρίες μου φαίνεται. :wink:

μπορεί να είναι λίγο off topic αλλά το καλύτερο το είχε πει ο Σουγκλάκος: Αφού δε με σταμάτησε κανείς θα γίνω και τραγουδιστής!

Παιδιά αυτά τα παλώματα με τον Ρουβά, ξέρετε πόσο κοστίζουν? Πέρναγα από ένα μαγαζί και είδα ένα τις προάλλες, πραγματικά τα έσπαγε. Ψήνομαι να πάρω ένα αν είναι σε λογική τιμή......

μπορεί να είναι λίγο off topic αλλά το καλύτερο το είχε πει ο Σουγκλάκος: Αφού δε με σταμάτησε κανείς θα γίνω και τραγουδιστής!

ετσι,ετσι...με το cd "ραπισματα" :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. ειναι super σαπιο οποτε ειναι ΜΑΜΑΤΟ :lol: :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back