Αυτό λές? Τα παπλώματα' date=' μαξιλάρια, και κούκλες (!!!) Σάκης Ρουβάς τα έχεις δει?[/quote']
Και εγώ όταν γίνω διάσημος σαν τον Ρουβά θα βγάλω φουσκωτές σεξοκούκλες "kourosava"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Αυτό λές? Τα παπλώματα' date=' μαξιλάρια, και κούκλες (!!!) Σάκης Ρουβάς τα έχεις δει?[/quote']
Και εγώ όταν γίνω διάσημος σαν τον Ρουβά θα βγάλω φουσκωτές σεξοκούκλες "kourosava"
Kourosava νομιζω οτι εχεις και το "ονομα" :wink: :lol: (αν θυμαμαι καλα το ονομα σου.....Αυτό λές? Τα παπλώματα' date=' μαξιλάρια, και κούκλες (!!!) Σάκης Ρουβάς τα έχεις δει?[/quote']
Και εγώ όταν γίνω διάσημος σαν τον Ρουβά θα βγάλω φουσκωτές σεξοκούκλες "kourosava")
Αυτό λές? Τα παπλώματα' date=' μαξιλάρια, και κούκλες (!!!) Σάκης Ρουβάς τα έχεις δει?[/quote']το "μικρόφωνο καραόκε" ρουβάς!!!! ξέρετε πόσο έχει??? 100 ευρώ!!!!![]()
Μέσα είσαι :lol: :lol: :lol:Kourosava νομιζω οτι εχεις και το "ονομα" :wink: :lol: (αν θυμαμαι καλα το ονομα σου.....Αυτό λές? Τα παπλώματα' date=' μαξιλάρια, και κούκλες (!!!) Σάκης Ρουβάς τα έχεις δει?[/quote']
Και εγώ όταν γίνω διάσημος σαν τον Ρουβά θα βγάλω φουσκωτές σεξοκούκλες "kourosava")
8O απο τη μια είναι αστείο και απο την άλλη κρίμα... Σκέψου οτι 50 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά θα μου έρθει η ψωρο-ακουστική που παρήγγειλα απο τον θωμά... Με αυτά τα λεφτά όποιος θέλει παίρνει 2....το "μικρόφωνο καραόκε" ρουβάς!!!! ξέρετε πόσο έχει??? 100 ευρώ!!!
μπορεί να είναι λίγο off topic αλλά το καλύτερο το είχε πει ο Σουγκλάκος: Αφού δε με σταμάτησε κανείς θα γίνω και τραγουδιστής!