- Πόντοι
- 898
Καλή χρονιά!
Λόγω του ότι έπεσε πολλή αντιγραφή τελευταία , λέω το επόμενο build να είναι λίγο πιο πρωτότυπο.
Vintage inspired oddball guitar.
Bigsby trem
3 tone Sunburst (αδιαπραγμάτευτο)
Quirky μαγνήτες preferably low output humbucker-style.
Set neck ή bolt -on?
Ελαφρια αζ φανκ
Σεμαη χάλλοου
Γενικά κιθάρα που να θυμίζει black keys / white stripes χωρίς όμως να είναι ακριβής αντιγραφή των αντιστοίχων οργάνων τους.
Μερικές από τις οποίες εχω στο νου να πάρω στοιχεία.... παρακατω.
Τώρα τι ξύλα θα βάλουμε δε με πολυαπασχολεί. Εχω καρυδια σφενδαμι δεσποτακι τριανταφυλλο και κορινα. Κατι θα παιξει καλό.
Αν κανείς έχει να προτείνει κάποιο μαγνήτη σε αυτό το orientation ή κάποιο σχήμα άλλο let me know.
Post pix!
Επίσης έλεγα για scale 24,75” a la gibson και angled headstock με straight string pull.
Προτασεις ευπρόσδεκτες!
Λόγω του ότι έπεσε πολλή αντιγραφή τελευταία , λέω το επόμενο build να είναι λίγο πιο πρωτότυπο.
Vintage inspired oddball guitar.
Bigsby trem
3 tone Sunburst (αδιαπραγμάτευτο)
Quirky μαγνήτες preferably low output humbucker-style.
Set neck ή bolt -on?
Ελαφρια αζ φανκ
Σεμαη χάλλοου
Γενικά κιθάρα που να θυμίζει black keys / white stripes χωρίς όμως να είναι ακριβής αντιγραφή των αντιστοίχων οργάνων τους.
Μερικές από τις οποίες εχω στο νου να πάρω στοιχεία.... παρακατω.
Τώρα τι ξύλα θα βάλουμε δε με πολυαπασχολεί. Εχω καρυδια σφενδαμι δεσποτακι τριανταφυλλο και κορινα. Κατι θα παιξει καλό.
Αν κανείς έχει να προτείνει κάποιο μαγνήτη σε αυτό το orientation ή κάποιο σχήμα άλλο let me know.
Post pix!
Επίσης έλεγα για scale 24,75” a la gibson και angled headstock με straight string pull.
Προτασεις ευπρόσδεκτες!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: