- Πόντοι
- 48
Να συνεχίσω και εγώ, με τη σειρά μου, τις ερωτήσεις/απορίες για το mxr blue box.
Σε σχέση με ένα παλαιότερο σχόλιο του matawan, σχετικά με το σατανικό μπλε κουτάκι:
Aπό όσα έχω καταλάβει, το output knob ελέγχει μόνο την ένταση (και όχι την ποσότητα) του fuzz, οπότε δεν είναι απαραίτητο να το έχω στο τέρμα;
Μετά τη μόντα με το volume boost, θα ήταν υπερβολή να το έχω ταυτόχρονα ανοικτό με ένα treble booster (rangemaster clone by blue pedals)?
Ποια είναι η πιο "λογική" σειρά σύνδεσης των 3 παρακάτω πεταλιών:
rangemaster treble booster, telegun msd, mxr blue box (με αυτήν τη σειρά παίρνω το λιγότερο θόρυβο);
"Πρέπει" το mxr ως octave fuzz να είναι υποχρεωτικά πρώτο, για να κάνει καλύτερο tracking;
Σε σχέση με ένα παλαιότερο σχόλιο του matawan, σχετικά με το σατανικό μπλε κουτάκι:
απέκτησα, προσφάτως, ένα μονταρισμένο με volume boost (από τον rat pedals) mxr blue box.Το Blue Box ειναι πολυ μπελαλιδικο μικρο κουτακι. Βεβαια , εχει και πολυ ιδιαιτερο χαρακτηρα ακριβως εξαιτιας αυτου του γεγονοτος. Δυσκολα θα μπορεσεις να το κανεις κουμαντο, παντως σιγουρα θα χρειαστεις ενα μπουστερ πριν απο αυτο για να μπορεσεις να το χρησιμοποιησεις αποδοτικα.
Aπό όσα έχω καταλάβει, το output knob ελέγχει μόνο την ένταση (και όχι την ποσότητα) του fuzz, οπότε δεν είναι απαραίτητο να το έχω στο τέρμα;
Μετά τη μόντα με το volume boost, θα ήταν υπερβολή να το έχω ταυτόχρονα ανοικτό με ένα treble booster (rangemaster clone by blue pedals)?
Ποια είναι η πιο "λογική" σειρά σύνδεσης των 3 παρακάτω πεταλιών:
rangemaster treble booster, telegun msd, mxr blue box (με αυτήν τη σειρά παίρνω το λιγότερο θόρυβο);
"Πρέπει" το mxr ως octave fuzz να είναι υποχρεωτικά πρώτο, για να κάνει καλύτερο tracking;