ο γιος του bohnam -change of a season

Κομματάρα!!!

Θυμάμαι πριν 7-8 χρόνια το έψαχνα σαν τρελός στο internet σε .mp3

και το βρήκα μετά απο πολύ ψάξιμο..!!!

μπραβο ρε φιλε..........ετσι κομματαρα........και το σολο απιστευτο......πολυ χαρηκα που σου αρεσει και σενα....νομιζα οτι ειμαι ο μονος.........και εγω τωρα τελευταια το βρηκα..........κομματαρα...τελος

Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχει ανεβάσει κάποιος στο youtube..

Μόλις πάω σπίτι θα το ανεβάσω!

... θυμόμουν αυτή την κιθάρα που παίζει ο φίλος στο σόλο απο όταν ήμουν 16 χρονών. Σαν σωστός ερωτευμένος άντρας ποτέ δεν την ξέχασα, και πριν 2 χρόνια, στα 31 πια, έφαγα το internet ανάποδα για να βρώ αυτόν τον τύπο και να τον ρωτήσω τί ήταν η κιθάρα !

Κάπως μαγικά ... τον βρήκα παιδιά, 15 χρονια μετα ο φίλος έφαγε μ ε γ ά λ η φρίκη που τον βρήκα και τον ρώτησα. Τελικά η κιθάρα αυτή είναι μια Valley Arts Custom Pro Steve Lukather signature model - όχι οι μοντέρνες Valley Arts της Gibson, οι μαγικές original.

Όποιος έχει μια τέτοια, κράτα τη, είναι σα χρυσός. Τώρα πλέον, αν βρείς, θα την πληρώσεις 3 - 4 χιλιάρικα, πωλείται μόνο μια σε όλη την Ευρώπη αυτή τη στιγμή ... :(

Θεικό, υπέρτατο κομμάτι, απο ένα κατα τ' άλλα μέτριο γκρούπ - προσωπική γνώμη ...

Όμορφο τραγούδι για το είδος του και με ωραία φωνητικά από τον αείμνηστο πλέον Daniel MacMaster.

Πολύ όμορφο τραγούδι πράγματι!

Αντώνη άσχετο αλλα μιας και το ακούω τώρα τσέκαρε το δίσκο του Bittencourt.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back