Ο θηλυκός Santana

Δικό μας είναι το κοριτσι Οριανθη (από το όνομα της γιαγιάς της) και έχει παίξει support στον Σαντανα και είναι ταλενταρα η κοπέλα

Kατ' αρχην να πω οτι δεν ξεχωριζω αν αυτο που ακουσα ηταν απο αντρα η απο γυναικα. Οκ?

Χωρις να ειναι ασχημο, προσωπικα με κουρασε να ακουω αυτο το πραγμα ΕΠΙ 3 ΚΑΙ λεπτα, και πιστευω οτι θα κουραζε και τον καθενα αν ΔΕΝ ηταν κοπελα.

Που λογος οταν το κανει ο malmsteen δηλαδη (που το κανει και καλυτερα) ("Ελα μωρε ο τρομπας μας τα ζαλισε, 3 λεπτα ντιρι ντιρι").

Και οτι επαιξε support στο Santana δε λεει και πολλα. Και ο Μαρτακης επαιξε στη J Lo ;D ;D

Έχει στυλάκι το κορίτσι. Μου φαίνεται εντελώς ενάντια στη φύση που παίζει σχεδόν αποκλειστικά downstrokes (όπως και ο Santana βέβαια). Τι έχει κολλημένο στο headstock? Το είδα και σε άλλα βιντεάκια της; Έχει και ωραία φωνή...

edit: μάλλον για καποτάστο το βλέπω...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οχι κατι το ιδιαιτερο, το οποιο στο τελος κατανταει και βαρετο.

Μου θυμίζει την κοπέλα μου. Αν και η τελευταία έχει δρόμο μέχρι να την φτάσει παικτικά...

lsega είπε:
Δικό μας είναι το κοριτσι Οριανθη (από το όνομα της γιαγιάς της) και έχει παίξει support στον Σαντανα και είναι ταλενταρα η κοπέλα
Εχει παιξει και με το Vai ;)

Επισης, ειχε αναφερθει σε αρκετα παλιοτερο θεμα, και καποιος ειχε πολυ σωστα αναφερει οτι οποιος ξερει να διαλεγει κιθαρες, παει μπροστα ;D ;D ;D

ειδα και κατι αλλα βιντεα! που υπαρχουν.. εγω την βρισκω πολυ καλη και με ωραιο feeling στο παιξιμο.. !αυταα!

δεν ειπαμε οτι ειναι ο malmsteen ουτε ο καραπιαλης !!

αλλα προσπαθει και σε σχεση με αλλες γυναικες που ειναι το 97% αμουσες εμενα δεν θα με ενοχλουσε και η εκαστοτε φιλη μου αντι να μου τα ζαληζει που αγοραζω κιθαρες να γουσταρε και αυτη .. αυτα !!

Μια χαρά είναι ρε παιδιά η κοπελίτσα ("δικιά" μας κι'αυτή, όπως ειπώθηκε  :P). Ο γερο-Κάρλος έχει αναφερθεί με κολακευτικά σχόλια γι'αυτήν και ο Paul σίγουρα δεν κάνει sponsoring στο κάθε τυχάρπαστο. Τώρα αν δεν σας αρέσει η μουσική που παίζει (ούτε εμένα με τρελαίνει), άλλο ανέκδοτο.  ;)

τπτ το ιδιαιτερο!

υπαρχουν πολυ εδω μεσα στο φορουμ που παιζουν πολυ πιο καλα τεχνικα κ εκφραστικα απο αυτην.

Πρόσεξε κανείς τα άπειρα συνεχόμενα downstrokes? Πέραν αυτού μια χαρά είναι η κοπέλα, από μένα καλύτερα παίζει, αλλά για να'φτασε εκεί που έφτασε μάλλον φταίνε μερικά "κοννέ" και τα διαφορετικά υδραυλικά. Κοινώς,  her private parts don't dangle...  ;D  ;D  ;D

Εμένα μ'άρεσε πάντως!  :)

bluezlick είπε:
τπτ το ιδιαιτερο!

υπαρχουν πολυ εδω μεσα στο φορουμ που παιζουν πολυ πιο καλα τεχνικα κ εκφραστικα απο αυτην.
Ναι αλλά δεν είναι γυναίκες  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παιδιά καλή η πλάκα αλλά εως ενός ορίου. Μη συνεχιστούν τα genders slurs (ειδικά τόσο άκομψα...).

X-minor είπε:
Πρόσεξε κανείς τα άπειρα συνεχόμενα downstrokes?
Οντως πολλα downstrokes! χεχε

Καλη η τυπισα!Εχει ακομη δρομο μπροστα της σιγουρα. Δεν μου φαινεται και τοσο "ανετη" ομως...

Συνηθως οι κοπελες δεν ασχολουνται με την ηλεκτρικη και οι πιο πολλες που ασχολουνται παιζουν κατι συμβατικες συγχορδιες και χαιρονται (για τις περισσοτερες κοπελες που ξερω και που παιζουν ηλεκτρικη ισχυει παντως). Γι αυτο και φανταζομαι ο τιτλος του θεματος ηταν "ο θηλυκος Santana" και οχι "ο νεος Santana".

Σιγουρα καποιος απο εδω μεσα την βαζει κατω σ ολα τα θεματα εκφρασης και τεχνικης! Ποιος απο εδω μεσα ομως καταφερε εστω να "γινει" θεμα σε καποιο forum? Το παραδειγμα αυτης της κοπελας ειναι αξιοσημειωτο! Μπραβο απο εμενα στην κοπελια!  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back