Ο Summers και ο Copeland (Police) καταθέτουν αγωγή κατά του Sting για το Every Breath You Take

Κωνσταντίνος Πέγιος

kpeyos

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,083

Στην αγωγή αναφέρεται ότι έχασαν εκατομμύρια από τα δικαιώματα επειδή δεν αναφέρονται ως συνδημιουργοί και πως όλες οι προσπάθειες συνεννόησης έχουν πέσει στο κενό.

80 χρόνοι μαλώνουν για μια επιτυχία που έκαναν πριν 42 χρόνια.
Ούτε να περάσουν ήσυχα τα τελευταία χρόνια της ζωής τους, ούτε να εκτιμήσουν ότι τρώνε από μια δουλειά....πριν μισό αιώνα.
Κωμικό.. in my books.

@LK είναι πολλά τα λεφτά Άρη 😂😂😂
Πολλά είναι, αλλά να τα κάνουν τι?
550 εκατομμύρια net worth o Sting.
100 o Summers, και 80 ο Stewart....φτάνουν.

Σιγα μη μαλωνουν οι εκατομμυριουχοι μπαρμπαδες. Δεν μπορουν οι δικηγοροι να χωρισουν και θα βαλουν ενα τριτο να κανει τη μοιρασια.
Αυτοι οι τρεις αγαπιουνται ακομα. Αν δεις συνεντευξεις τους να μιλαει ο ενας για τον αλλο ειναι προφανες.

Αυτοι οι τρεις αγαπιουνται ακομα. Αν δεις συνεντευξεις τους να μιλαει ο ενας για τον αλλο ειναι προφανες.
Δυστυχώς έχω δει ακόμη και σε αυτές τις ηλικίες να σπάνε σχέσεις δεκαετιών για τα χρήματα από ανθρώπους που σίγουρα δεν τα είχαν ανάγκη. Δεν προσποιούμαι καν ότι μπορώ να μπω στη θέση τους για να το δικαιολογήσω ή να το καταλάβω.

100 o Summers, και 80 ο Stewart....φτάνουν.
Για σένα ίσως. Όταν μπαίνεις σε συγκεκριμένο λάηφστάηλ που πρέπει να συντηρείς βίλες, αυτοκίνητα, συζύγους, παιδιά, εγγόνια, γκόμενες με τις οποίες απατάς τη σύζυγο, γκόμενες με τις οποίες απατάς τις γκόμενες κλπ δεν φτάνουν.

Κάποιοι σκέφτονται και τις επόμενες γενιές τους.

Να μην αναφέρω και την ηθική ικανοποίηση του να θεωρείσαι συνδημιουργός γνωστών και επιτυχημένων κομματιών και να βλέπεις το όνομά σου στους συνθέτες.

Εχω ένα θέμα με την απληστία σε όλους του τομείς και απλώς η είδηση (που τη διάβασα και εγώ πρίν τη δω εδώ)....touched a nerve.
Ας κόψουν τον σβέρκο τους....μιας και από πίτα που δεν τρώς....που λέει και η παροιμία, αλλά δεν θα ηθελα να γίνω σαν τα μούτρα τους, σε όλα τα επίπεδα.

Για σένα ίσως. Όταν μπαίνεις σε συγκεκριμένο λάηφστάηλ που πρέπει να συντηρείς βίλες, αυτοκίνητα, συζύγους, παιδιά, εγγόνια, γκόμενες με τις οποίες απατάς τη σύζυγο, γκόμενες με τις οποίες απατάς τις γκόμενες κλπ δεν φτάνουν.

Κάποιοι σκέφτονται και τις επόμενες γενιές τους.

Να μην αναφέρω και την ηθική ικανοποίηση του να θεωρείσαι συνδημιουργός γνωστών και επιτυχημένων κομματιών και να βλέπεις το όνομά σου στους συνθέτες.
Απάντησα πιο πάνω.
Σαν δευτερολογία
Αυτό είναι το θέμα με την ποπ μουσική.
Κατάφεραν (ο κοσμός και εγώ) να κάνουμε σταρς...... κοθόρνους

Δυστυχώς έχω δει ακόμη και σε αυτές τις ηλικίες να σπάνε σχέσεις δεκαετιών για τα χρήματα από ανθρώπους που σίγουρα δεν τα είχαν ανάγκη. Δεν προσποιούμαι καν ότι μπορώ να μπω στη θέση τους για να το δικαιολογήσω ή να το καταλάβω.
Σιγουρα, εγω για τους συγκεκριμενους τρεις λεω.

Πόσοι από εμάς βρίσκουμε το κομμάτι τραγικό ακόμα και αν το ακούγαμε πρώτη φορά σήμερα; και πόσοι θα πέσουν στο σίσα αν το ακούσουν να ξεκινάει έστω και άλλη μια τελευταία φορά

Κ εγώ έχω σιχαθεί να το ακούω αλλά είναι κομματαρα....και φυσικά θα ήθελα να το είχα γράψει εγώ...

Κ εγώ έχω σιχαθεί να το ακούω αλλά είναι κομματαρα....και φυσικά θα ήθελα να το είχα γράψει εγώ...
Καλά και εγώ θα ήθελα να το είχα γράψει... ή να μπορούσα να πιάσω το σφυγμό της ποπ σε κάποια εποχή

Ωραιο κομμάτι αλλά και ύμνος των stalkers
Κατά τα άλλα ο Sting πάντα θεωρουσε τον εαυτό του πάνω απο τους αλλους 2

Έχουν ξαναυπάρξει δημόσια παράπονα από τον Summers για τη χρήση του ριφ της κιθάρας ως sample σε τραγούδια για την οποία ούτε καν είχε ερωτηθεί, ούτε φυσικά έβγαζε κάτι από αυτήν.

80 χρόνοι μαλώνουν για μια επιτυχία που έκαναν πριν 42 χρόνια.
Ούτε να περάσουν ήσυχα τα τελευταία χρόνια της ζωής τους, ούτε να εκτιμήσουν ότι τρώνε από μια δουλειά....πριν μισό αιώνα.
Κωμικό.. in my books.
Τα χαριτωμένα, μικρά και εντυπωσιακά κοριτσάκια έχουν κι αυτά τα έξοδά τους. Ευτυχώς οι εκδικάσεις των αγωγών υπέρ των επίδοξων γερόντων εραστών φροντίζουν να τους γεμίζουν παχυλά το πορτοφόλι

Τα χαριτωμένα, μικρά και εντυπωσιακά κοριτσάκια έχουν κι αυτά τα έξοδά τους. Ευτυχώς οι εκδικάσεις των αγωγών υπέρ των επίδοξων γερόντων εραστών φροντίζουν να τους γεμίζουν παχυλά το πορτοφόλι

Υπάρχει η "φαντασίωση" ότι κάποιος το χρήμα το θέλει για γυναίκες , αλλά νομίζω ότι αυτό είναι ένας μύθος .
Φραγκοφονιάδες τους κόβω, να μαλώνουν μεταξύ τους μετά από τόσα χρόνια φιλιάς και συνεργασίας, μολονότι έχουν λεφτά να φανε και οι κότες.
Αν υποθέσω λοιπόν ότι όντως υπάρχει μια κατηγορία γυναικών που θεωρεί το χρήμα θελκτικό (αν και γενικά δεν τον πιστεύω) , μάλλον δεν αφορά αυτούς, διότι τους κόβω για τσιγκούνηδες-γερολαδάδες.

Last edited:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back