Ο Slash έκανε μαθήματα κιθάρας???

blue_harris

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Λοιπόν, ο τίτλος είναι μεταξύ σοβαρού και αστείου, όμως η παρακάτω ηχογράφηση με άφησε με το στόμα ανοιχτό, μια και δεν έχω ξανακούσει τον Slash να πάιζει έτσι, ειδικά μετά τη μέση του κομματιού, γύρω στο 2.20 και μετά.

Το κομμάτι το ηχογράφησε για το παιχνίδι guitar hero και στην ουσία είναι μία μονομαχία μεταξύ εκείνου... και του εαυτού του!

Περιμένω γνώμες

Πες αυτού του Slash να το ανεβάσει σε βιντεο...

Το mp3 πέθανε, είναι γνωστά αυτά...

Αν δε δώ δεν πιστεύω τίποτα φίλε Slash!!........... :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

εγω γιστι δε βλεπω καμια βελτιωση ρε παιδια?για να μην πω πως παλια επαιζε καλυτερα...

Ειναι γνωστο σε ολους μας οτι ο Slash δεν.......ξερει κιθαρα,εγινε γνωστος μονο και μονο γιατι τον υποστηριξε το μεγαλο κεφαλαιο,οι αμερικανοι και οι ...Λιμαν Μπραδερς....για αυτο αλλωστε και τον περιφρονουν ολοι και δεν εχει στον ηλιο μοιρα...ντρεπεται δε τοσο πολυ για την ασχετοσυνη του,τον αθλιο ηχο του & τις συνθετικες ικανοτητες του που μονιμως κυκλοφορει με ενα αστειο καπελο και γυαλια απο το Μοναστηρακι......   

Αλλωστε ουτε ιδιαιτερη επιτυχια εκανε ποτε ,ουτε και τιποτα πολλους δισκους εχει πουλησει...

Το 99% των κιθαριστων-παιχταραδων εδω μεσα τον "εχει" για πλακα και φυσικα αυτο θα το αποδειξουν ΑΜΕΣΑ ποσταροντας σε....mp3 (αντε και σε avi) τα κιθαριστικα τους επιτευγματα σε αυτο το Tread...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συμφωνώ με τον SF, ποτέ δεν μ'άρεσε σαν κιθαρίστας ο Slash αλλά ντρεπόμουν να το πω :-[ :-[ :-[ :-[ γιατί σε ένα άλλο φόρουμ του εξωτερικού, ιδίως τον ήχο αυτού του καπελάκια σγουρομάλη τον έχουν θεοποιήσει.

Ήμαρτον.

Και εμείς έχουμε Μαρσαλ και LP κύριε αλλά ο ήχος μας δεν είναι τόσο χάλια.

Τώρα εγώ, γιατί νομίζω ότι ο SF ήταν σαρκαστικός παρά αληθινός;;;

Διορθώστε με αν κάνω λάθος (συνονόματε;)

Ρε παιδιά, εννοείται πως έκανε πλάκα.

Αν όχι......

.................................λυπάμαι ειλικρινά!

Nikolas είπε:
Τώρα εγώ, γιατί νομίζω ότι ο SF ήταν σαρκαστικός παρά αληθινός;;;

Διορθώστε με αν κάνω λάθος (συνονόματε;)
Ηταν και τα 2,ο τυπας πρεπει να μετονομαστει σε πεταλακι-man.

Slash - wah= πανε τιναξε καμια ελια και ασε τον axl να τραγουδα.

(οχι δεν τον παω μια απο τοτε που βγηκε "guitarist of the year" ;D ;D ;D)

εσεις τι λετε?

;D ;D

μα ειναι δυνατον ρε παιδια να ΜΗΝ κανω πλακα? :o :o

θα μου πεις εδω μεσα εχουμε βγαλει τους Beatles αταλαντους,τον Hendrix κουλο,τον B.B.KING ασχετο & τον Edge..αΛΑλο (νεα κατηγορια κιθαριστων που δεν ξερουν να βαρανε τη...ΛΑ...),στον SLASH θα κωλωσουμε?? ::)

Για να μην θυμήσω τι έχει ακούσει κι εκείνος ο "κακομοίρης" ο Malmsteen

Ο Χριστός κ η Παναγία!!!

Με το που ακούγεται εδώ το όνομά του αρχίζει ιερός πόλεμος...

Στα ΟΠΛΑ αδέρφια!!!!!!

Superfunk είπε:
(νεα κατηγορια κιθαριστων που δεν ξερουν να βαρανε τη...ΛΑ...)
αυτο μυρισε μπανανα ;D

Blue_harris και μένα μου είχε κάνει εντύπωση όταν έπαιξα το παιχνίδι γιατί και εγώ είχα δει ότι με τους Velvet Revolver δεν έκανε τίποτα σπουδαίο.Εξακολουθώ να τον θεωρώ μεγάλο παίχτη!

Εγώ πάντως τον "έχω" τον Slash.............στο Guitar Hero!! ;D ;D ;D

SF, δε με μπέρδεψε το δικό σου πόστ αλλά το αμέσως παρακάτω:

publius είπε:
Συμφωνώ με τον SF, ποτέ δεν μ'άρεσε σαν κιθαρίστας ο Slash αλλά ντρεπόμουν να το πω :-[ :-[ :-[ :-[ γιατί σε ένα άλλο φόρουμ του εξωτερικού, ιδίως τον ήχο αυτού του καπελάκια σγουρομάλη τον έχουν θεοποιήσει.

Ήμαρτον.

Και εμείς έχουμε Μαρσαλ και LP κύριε αλλά ο ήχος μας δεν είναι τόσο χάλια.
Και λέω...
Τι στο καλό; Σοβαρά το έλεγε ο SF, και δεν το πήρα πρέφα...

Πάντως έχει πάρει πολύ καλό δάσκαλο...αν έχει μυαλό στο κεφάλι του...κάτι θα μάθει

Ρε παιδια συνεχεια ακουω γι αυτο το καταραμενο το guitar hero......τοσο καλο ειναι? να το κατεβασω κι εγω?αν και νομιζω οτι εχει 1,2,3,4......ποιο απ ολα? Σε μια συνεντευξη στο metal hammer μεχρι και τον gus ρωτησαν γι αυτο το κ...παιχνιδο.....

Trending...

Νέα θέματα

Back