- Πόντοι
- 38
εκτος απο τον fenderiarh υπαρχει καποιος αλλος θαυμαστης του εδω μεσα;;;
http://www.youtube.com/watch?v=w1a9KCri8TA
http://www.youtube.com/watch?v=w1a9KCri8TA
σοβαρα το λες τωρα;;;ποσα χρονια τον παρακολουθεις και με βαση τι το λες αυτο;με βαση την εικονα που εχει στο γηπεδο ή στις διαφημισεις που κανει και γενικα το πως ..προωθει τον εαυτο του;gdevelek είπε:είναι αφόρητα βαρετός και άχρωμος ως προσωπικότητα...
χαχαχαχαχα...οκ ρε χαλαρωσε σεβαστη η αποψη σου... ;Dgdevelek είπε:είναι ένα χασμουρητό
Εγώ πάλι γιατί μένω κόκκαλο όταν παίζει ο τύπος; Και γιατί μου φεύγουν τα σαγόνια όταν βγάζει κάτι εξωγήινα χτυπήματα που απλά δεν υπάρχουν;gdevelek είπε:ναι το λέω σοβαρά, με βάση την εικόνα που δίνει ως παίκτης όταν παίζει, από τότε που ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί
σε σχέση με Lendl, Becker, Aggasi, Ivanisevic, Connors, McEnroe (και πάρα πολλούς άλλους που δεν έφτασαν στην κορυφή της κατάταξης) είναι ένα χασμουρητό
Woods sends Federer congratulatory textmscmkr είπε:Αναρωτιέμαι τι να λέει τώρα ο Tiger Woods...
κι εγώ το ίδιο, για την προσωπικότητά του μίλησαAlchemist είπε:Εγώ πάλι γιατί μένω κόκκαλο όταν παίζει ο τύπος; Και γιατί μου φεύγουν τα σαγόνια όταν βγάζει κάτι εξωγήινα χτυπήματα που απλά δεν υπάρχουν;
να τον πούμε τιτανομέγιστο;Επίσης, ο χαρακτηρισμός "πάρα πολύ καλός" είναι αρκετός για τον Haas, τον Safin, τον Hewitt, τον Blake... όμως για τον Federer είναι πολύ λίγος νομίζω.
Γιατί είσουν πολύ μικρός όταν παρακολουθούσαμε τους ομηρικούς αγώνες του Μακενρο με τον Μπόργκ ή τον Ιβάν τον τρομερό, ή άλλους ταλαντούχους "αληταράδες" της επόχής (Κόνορς, Τζερουλαϊτις...).Alchemist είπε:Εγώ πάλι γιατί μένω κόκκαλο όταν παίζει ο τύπος; Και γιατί μου φεύγουν τα σαγόνια όταν βγάζει κάτι εξωγήινα χτυπήματα που απλά δεν υπάρχουν;
Κι εγώ της ηλικίας σου είμαι - σχεδόν - και τα θυμάμαι αυτά τα ιστορικά ματσακια...marathon είπε:Γιατί είσουν πολύ μικρός όταν παρακολουθούσαμε τους ομηρικούς αγώνες του Μακενρο με τον Μπόργκ ή τον Ιβάν τον τρομερό, ή άλλους ταλαντούχους "αληταράδες" της επόχής (Κόνορς, Τζερουλαϊτις...).
Σήμερα το τέννις είναι λίγο πιο αποστειρωμένο αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου την αξία του Roger. Eίναι πραγματικά πολύ μεγάλος αθλητής και πολύ καλό παιδί, σεμνός, χωρίς να το παίζει φίρμα
Oύτε η χημεία...mscmkr είπε:Πλέον το τέννις δεν έχει καμία σχέση με αυτό των 70s.
+1mscmkr είπε:Το παιχνίδι αυτών βέβαια δεν θα τους έφερνε σήμερα ούτε στους top 50... Πλέον το τέννις δεν έχει καμία σχέση με αυτό των 70s.