- Πόντοι
- 36
+100 ακατανομαστες. τι νομιζες?fleamail είπε:Tι +100? ευρώ? δολάρια? λίρες? Δεχόμαστε και ελβετικά φράγκα+100παιδια..δεν πάτε καλά!!...χα χα!!
+100 ακατανομαστες. τι νομιζες?fleamail είπε:Tι +100? ευρώ? δολάρια? λίρες? Δεχόμαστε και ελβετικά φράγκα+100παιδια..δεν πάτε καλά!!...χα χα!!
;D ;D ;Dkwstas79 είπε:Εγώ πάντως δεν έχω πάρει μία, λόγω ορθογραφικού λάθους.
Όταν τα έπαιρνες καλά ήταν? Και μας το παίζεις ότι δεν έχεις φράγκα για jazz-οκίθαρο...trigga είπε:Μια φορά δανείστηκα το σαράβαλο το κόκκινο απ την φωτογραφία ρε και με δηλώσατε ρε?
Και το παίζω και φτωχοτζαζάς τόσο καιρό ναούμ.Τι με καρφώνεις μωρή άπληστη καμαριέρα?
Μιας και βλέπω ότι ο Ηλίας μ' έχει στη λίστα, θέλω να πω ότι το έκανε επειδή ζηλεύει που έχω πιο ωραίο μαλλί.elavd είπε:Ήρθε η ώρα να έρθει στην επιφάνεια ένα απόσπασμα από έγγραφο-ΦΩΤΙΑ...
Το έγγραφο ΚΑΙΕΙ πολύ κόσμο του NOIZ. Ακόμη και άτομα που μέχρι στιγμής είχαν περάσει απαρατήρητα.
Αφού λοιπόν αποκαλύφθηκε το όνομά μου...καιρός να μάθετε ΟΛΗ την αλήθεια...
ΙΔΟΥ:
Τηλεφώνησέ μου ίσως νιώθω έτσι και γω,npap είπε:δεν σηκώνει πια το τηλέφωνο... :'(
Έχω ράμματα και για τη δική σου γούνα μη προκαλείς...odis13 είπε:Mα καλα μονο εγω εμεινα καθαρός εδω μέσα?
Αυτο για τους Offspring ισχυει?apos είπε:ΥΓ: μόλις κυκλοφόρησε 'βρώμα' ότι ο Παναθηναϊκός μάλλον θα φέρει τους Offspring για τα 100 χρόνια του. Συγκινηθήκατε ε?
Πάρτε εισιτήρια όμως γιατί παίρνω μίζα!