Νoiz και ευφυία

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο Θιβέτ όπου έχω φτάσει στο 7ο επίπεδο αυτογνωσίας και διαλογισμού, που εκτός των άλλων μου επιτρέπει ασύρματη νοητική πρόσβαση και σε διάφορα ποιοτικά διαδυκτιακά fora.

Λιαν συντόμως επιστρέφω για να ανακοινώσω την επόμενη μεγαλειώδη μας συγκέντρωση, έχετε υπομονή τέκνα μου  :)

spy είπε:
Τις μπυροποσίες τις αποφεύγω γιατί έχω ακούσει ότι οι Gatekeepers χώνουν τους addicts και τους στέλνουν να σερβίρουν τις μπύρες και να ψήνουν τα λουκάνικα. Χειρότεροι όλων δε οι Noizholics που συμπεριφέρονται σαν Gatekeepers χωρίς να είναι. Να φανταστείτε, μια φορά είχα στείλει πμ σε Noizholic και επειδή του απευθύνθηκα στον ενικό με έβαλε να κάνω 30 κάμψεις μπροστά στη webcam και μετά απάντησε στην ερώτησή μου.
Οι φήμες αυτές ελέγχονται ως ακριβείς. Να συμπληρώσω ότι έγκυρες μπυρο-πηγές (αναβλύζουσι από τας ανατολάς) αναφέρουν πως οι αντιφρονούντες τιμωρούντε με βρεγμένη tele.

Jasemeister είπε:
Nα συμπληρώσω ότι έγκυρες μπυρο-πηγές (αναβλύζουσι από τας ανατολάς) αναφέρουν πως οι αντιφρονούντες τιμωρούντε με βρεγμένη tele.
Ακριβώς!

Εγώ τη βρέχω από τώρα τη δική μου, για να είναι έτοιμη για την επόμενη μπυροποσία.

Ολοι οι gatekeepers ,με το χτύπημα του κουδουνιού,σύνταξη στην πιστα για πευκοβελόνες.Επαναλαμβάνω,όλοι οι gatekeepers

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back