- Πόντοι
- 16
H ευφυια ειναι αντικειμενικη... ειναι γεγονος... οσον αφορα την επιδειξη αυτης... εκει ξεκιναει η υποκειμενικοτητα... μπορει να μην ειναι επιδειξη... μπορει να ειναι τοσο εμφανης και λαμπερη η ευφυια καποιου που να φαινεται οτι ειναι επιδειξη ενω στην πραγματικοτητα να ειναι απλα εμφανης η υπαρξη της... εξαρταται πως θα το αντιλιφθει ο δεκτης.. τελος η υπεροψια ειναι μια σταση αντιμετοπισης μια καταστασης που προκειπτει ειδικα σε αυτο το forum... Στη πραγματικοτητα εδω μεσα δεν υπαρχει καποιος ο οποιος να μπορει εγκυρα να επικυρωσει την ορθοτητα των οσον λεγονται εδω μεσα με αποτελεσμα καποιες στιγμες... ναι, να εισαι υπεροπτης... οταν ο αλλος ερχεται να σου πει ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχοραφα σου... πως να μην το κανεις... μια αλλη σταση ειναι ο στα-@@-δισμος (οπου @@ εννοωντας το ανδρικο συστημα αναπαραγωγης)... οτι βολευει τον καθενα...spy είπε:Ευφυΐα+συνεχής επίδειξη αυτής+υπεροψία=ενοχλητικός και άκρως παρεξηγήσιμος συνδυασμός.
και για να μην το τραβαω πολυ, η επιδειξη της ευφυιας και μη, η υπεροψια και αλλα παραγογα τους, ειναι κατακρητεες συμπεριφορες και συμφωνω με τον προλαλησαντα, αλλα ειναι συμπεριφορες απολυτα δικαιολογιμενες εδω μεσα...
εχω και παραδειγματα... οποιος θελει μπορει με ενα π.μ να του τα δειξω προς πρωσοπικη του ευχαριστηση... δεν θελω να αναψω φωτιες...
-3 στο καρμα μου παρακαλω γιατι νιωθω οτι σταζω φαρμακι
ευχαριστω...
υ.γ. ελπιζω να μην λογοκριθω για τα @@ που γραφω παραπανω...
υ.γ.2. ελπιζω να μην φανω προσβλητικος ως προς το forum και διαγραφω... απλα την αποψη μου λεω..