Οπως το 99% των jazz μουσικων εκεινης της περιοδου δηλαδη... ;DΑισχος με κεφαλαια, ηρωινες κλπ.
που εισαι μεσα στη jazz?στο Χαρλεμ? ;Dαν και μεσα στη jazz που ειμαι
εσυ να ακουσεις αυτοX-minor είπε:Έκατσα και το είδα δύο φορές μπας και χάνω κάτι... Και τις δύο αίσχος το βρήκα. Ίσως καταλαβαίνω γιατί πολλοί το θεωρούν μια "κατάθεση ψυχής" και "πανέμορφο" αλλά δεν το ένιωσα και... really not my cup of tea!
Αφου εφτασες στο 7:17 εισαι μεγαλος ;Ddellex είπε:Και εμένα μου άρεσε, διότι ήταν μια χαλαρή, "ελεύθερη" ερμηνεία, σα να βρίσκεται σπίτι της...
Επίσης στο 7:17: Δύσκολη η δουλειά του καμεραμαν... τι κουβαλάει ο άνθρωπος;
1. Πολλοι ομως αργα (και οι μεγαλυτεροι) καταλαβαν πως σ αυτη τη μουσικη δε χωραει πρεζαSuperfunk είπε:Οπως το 99% των jazz μουσικων εκεινης της περιοδου δηλαδη... ;D
που εισαι μεσα στη jazz?στο Χαρλεμ? ;D
Παντως και εμενα δεν μου αρεσει η Nina Simone αν και αντιλαμβανομαι το τεραστιο μεγεθος της.
Ελ(λ)ιάνιε, εσύ τότε θα πρέπει να ακούς μόνο Dizzy Gillespie. ;DELIANIOS είπε:αν και μεσα στη jazz που ειμαι και τσακωνομαι με τους αλλους γι αυτο το λογο.
Δε τη παω ουτε με σφαιρες. Αισχος με κεφαλαια, ηρωινες κλπ.
καλα και αυτος αν δεν εμπλεκε με τις θρησκειες (εγινε μελος της Bahá'í Faith στα 70s) ακομα με ενα μπουκαλι ουϊσκυ αγκαλια θα ηταν...ο μακαριτης....spy είπε:Ελ(λ)ιάνιε, εσύ τότε θα πρέπει να ακούς μόνο Dizzy Gillespie. ;D
Δηλαδη εκει προσκειvουσαν τις Baja???Σωστοι οι τυποιεγινε μελος της Bahá'í Faith στα 70s