Νίκος Αναδολής - 19 ετών jazz πιανίστας...

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Αν τον ξέρετε, με καταλαβαίνετε.

Αν όχι, καλό θα ήταν να τον μάθετε.

Έτσι κι αλλιώς νομίζω θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Presidential Scholar στο Berklee

http://www.berklee.edu/news/708/video-presidential-scholar-nikolaos-anadolis

και απίστευτος πιανίστας...

Το ταλέντο του νεαρού Αναδολή αδιαμφισβήτητο, επιτρέψτε μου όμως να σχολιάσω τα εξής: στο πρώτο κλιπ, τον συνοδεύουν ο πατέρας του Σωτήρης στα τύμπανα και ο Δημήτρης Γουμπερίτσης στο μπάσσο, δύο απο τις μυθικές φιγούρες της τζαζ στη Θεσ/νίκη και μέλη των θρυλικών Απριόρι, ενός γκρουπ που σημάδεψε τη σκηνή της πόλης αλλά και της χώρας θα τολμούσα να πω...το δεύτερο κομμάτι είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Κωνσταντινίδη, κιθαρίστα του γκρουπ που άδικα χάθηκε πέρυσι.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για το ποστ που παρουσιάζει το ταλέντο του Νίκου, και είμαι σίγουρος πως θα λάμψει στο μέλλον, θεώρησα όμως χρέος μου ν'αναφερθώ στους δύο βετεράνους που παίζουν μαζί του. Για κάποιους απο τους νεώτερους -έστω ελαφρά, σαν του λόγου μου- υπήρξαν παραδείγματα και πηγή έμπνευσης.

Korgious είπε:
Ray εκανες καλα και ανεβασες το παρον θεμα.

Και στον Ηλια για τις παραθεσεις του,να μαθαινουμε και τιποτα κι εμεις οι αδαεις για τα Ελληνοπουλα ταλεντα.
+1

πολύ αξιόλογος

Τρελο το παλικαρι οντως.Επαιξαν γνωστοι μου κ παθανε σοκ.Εξωφρενικος σε αυτη την ηλικια.Θα γινει τρελό κοράκι.

@Ηλία, έχεις δίκιο φυσικά αλλά επίτηδες δεν αναφέρθηκα στους A Priori για να μη πάρω την προσοχή από τον Αναδολή Jr.

@όλους. Τώρα, προσπαθήστε να προωθήσετε αυτόν και άλλους Έλληνες μουσικούς που στηρίζουν την πραγματική τέχνη στον αμφίβολο "καλλιτεχνικό" κόσμο της Ελλάδας.

@Νίκο Αναδολή, αν ποτέ διαβάσεις αυτό το θρεντ. Μην τυχόν και κάνεις τη χαζομάρα και επιστρέψεις στην Ελλάδα...

Να μην ξεχασει ποτε την χωρα μας και να ερχεται για Live εμφανισεις και για σεμιναρια / διδασκαλια.

Η χωρα εχει την αναγκη των ινδαλματων σε ολες τις Τεχνες και τις Επιστημες.

@Νίκο Αναδολή, αν ποτέ διαβάσεις αυτό το θρεντ. Μην τυχόν και κάνεις τη χαζομάρα και επιστρέψεις στην Ελλάδα...
Α ρε Ελλάδα βγάζεις "καρπούς" κ τους δίνεις στο εξωτερικό...κράτα κ τίποτα για σένα! >:(

Τι να τον κάνει η Ελλάδα ρε συ... Πόσους τζαζίστες έχεις ακούσει που κάνουν αξιοπρεπή καριέρα στη χώρα μας; Άντε, για να μη σου βάζω δύσκολα, πόσους ξέρεις που "βγαίνουν" μόνο με εμφανίσεις χωρίς να κάνουν το δάσκαλο, τον πωλητή, τον υδραυλικό κ.ο.κ.;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  Μεγάλο ταλέντο με καθαρές επιρροές απο Keith Jarrett.

Σιγά σιγά πρέπει να ανοίξει τους ορίζοντες του ,να παίξει με μουσικούς του επίπεδου του

να βρει τον δικό του ήχο και μάλλον να συνεχίσει τις σπουδές του και να  κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Στην Ελλάδα

δύσκολα θα επιβιώσει γιατί θα αναγκαστεί να κάνει πολλούς συμβιβασμούς με αποτέλεσμα να μείνει ανεκμετάλλευτο το ταλέντο του .

Ακόμα ένας αυτοσχεδιασμός που... γεια σας...

Να μην ξεχασει ποτε την χωρα μας και να ερχεται για Live εμφανισεις και για σεμιναρια / διδασκαλια.

Η χωρα εχει την αναγκη των ινδαλματων σε ολες τις Τεχνες και τις Επιστημες.
  Ο Νικόλας Αναδόλης μαζί με τους Δημήτρη Γουμπερίτση στο μπάσο και Σωτήρη Αναδόλη στα τύμπανα εμφανίστηκαν στις 20 Δεκεμβρίου στο "Στεκι Collectiva Alternativa", στη Θεσσαλονίκη.

Αν κάποιο μέλος/φίλος του φόρουμ παραβρέθηκε στη συναυλία, θα ήταν ωραίο να μας μεταφέρει εντυπώσεις.  :)

mustafank είπε:
Αν κάποιο μέλος/φίλος του φόρουμ παραβρέθηκε στη συναυλία, θα ήταν ωραίο να μας μεταφέρει εντυπώσεις.  :)

Σκοπευα να παω και δε μπορεσα :(
Ωραία ρε φίλε. Τρίψε το στη μούρη μας που δε μπόρεσες να πας... Λες κι εμείς στο πηγάδι κατουρίσαμε.
Να, ορίστε: Ούτε εγώ δε μπόρεσα να πάω.

Άντε τώρα...

:P ;D ;D

Για το τελευταίο βίντεο, κάτι σοβαρό: Τεχνική πολύ καλή στο πιάνο (σώπα...), αλλά θα ομολογίσω ότι στο βωμό της ταχύτητας η αρμονία έρχεται δεύτερη... :-/ το τελευταίο κομμάτι μου άφησε πολύ ανάμικτα αισθήματα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back