New Yougroove Interview George Kollias

• Thread starter Thread starter drummarios
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 6K
D

drummarios

Guest
Καλημερα παιδια. Εχουμε ανεβασει νεο βιντεο με συνεντευξη. Γιωργος Κολλιας.Φανταζομαι οι περισσοτεροι τον ξερετε. Ελπιζω να σας αρεσει. :)

πολυ προσγειωμενος στα λογια του και φανταστικος ντραμερ.

θεος ο Γιωργης,απο τα ατομα που θαυμαζω και ζηλευω για το ταλεντο τους

Τι να λεμε τωρα.. Μπραβο και παλι μπραβο! Προσωπικα δεν εχω καποια σχεση με αυτο το ειδος της μουσικης που παιζει ο Κολλιας, αλλα θα ηταν εγκλημα να μην τον εκτιμησει καποιος σαν μουσικο και σαν ντραμερ. Ξερει που παταει και που βρισκεται, τεχνικα ειναι αξεπεραστος και μπορουμε ολοι να επωφεληθουμε απ αυτον τον ανθρωπο. Γουελ νταν!

Μονο και μονο το γεγονος οτι  ενας ντραμμερ ο οποιος μπορει και παιζει για πλακα ....δεκαπλομποτιες.. ;D.. στα 260 bpm (σε ενα σετ που θες ,αν εισαι κανονικος ανθρωπας.. ;D,15 ....χερια για να παιξεις ολα τα τυμπανα)  εχει τo restrain και την ...υπομονη να παιζει μονο με ταμπουρο και κασα οταν...μελεταει funk (στο οποιο btw ειναι παρα πολυ καλος με υπεροχο groove) δειχνει οτι εχουμε να κανουμε με εναν πολυ εξυπνο και σοβαρο μουσικο  (btw ειναι και ΠΟΛΥ συμπαθης και μετρημενος)

Δεν εχω καμμια σχεση με αυτο το ειδος της μουσικης αλλα αυτο που ειδα με εντυπωσιασε πολυ.

Παιδιά, οι δουλειές σας βιντεοσκοπικά, σκηνοθετικά και ηχητικά γίνονται όλο και καλύτερες.

Και φυσικά μία ακόμη εξαιρετική συνέντευξη.

Σας ευχαριστούμε.

Μπράβο παιδιά, όντως ανεβαίνει το επίπεδο των παραγωγών σας από βίντεο σε βίντεο.

Περιμένουμε και τα επόμενα!

Superfunk είπε:
εχουμε να κανουμε με εναν πολυ εξυπνο και σοβαρο μουσικο  (btw ειναι και ΠΟΛΥ συμπαθης και μετρημενος)
+1

Δεν ειναι τυχαιο οτι οι NILE πριν ενταξουν τον κολλια στο δυναμικο τους αλλαζαν συνεχως drummer...

Απλα αριστος επαγγελματιας, και drummer φυσικα !!!

After_Hours είπε:
Τι να λεμε τωρα.. Μπραβο και παλι μπραβο! Προσωπικα δεν εχω καποια σχεση με αυτο το ειδος της μουσικης που παιζει ο Κολλιας, αλλα θα ηταν εγκλημα να μην τον εκτιμησει καποιος σαν μουσικο και σαν ντραμερ. Ξερει που παταει και που βρισκεται, τεχνικα ειναι αξεπεραστος και μπορουμε ολοι να επωφεληθουμε απ αυτον τον ανθρωπο. Γουελ νταν!
Συμφωνώ, ούτε εγω εχω επαφή με το είδος, παρ όλα αυτά μπράβο του που διαπρέπει και ξεχωρίζει, αλλά ακόμα πιο respect που δεν ξεχνάει απο πού ξεκίνησε και προσπαθεί να αφήσει ότι μπορεί σε μας τους νεότερους.

Ευχαριστούμε και το Yougroove για άλλη μια φορά για την πολύ καλή προσπάθεια που κάνει και αναμένουμε τη συνέχεια!!

Συγχαρητηρια και απο εμενα !

πολυ ενδιαφερουσα και η συνεντευξη του Κολλια , τελικα καθε φορα μαθαινουμε και κατι καινουριο απο τον καθε ντραμερ

συνεχιστε την εξαιρετικη δουλεια και ευχαριστουμε !  :)

Παιδια σας ευχαριστουμε ολους για τα καλα σας λογια και την υποστηριξη.Χαιρομαστε που σας αρεσε και θα προσπαθησουμε να συνεχισουμε να το κανουμε οσο καλυτερα μπορουμε. Οντως ο Γιωργος ειναι σουπερ ατομαρα και παιχταρας και του αξιζει εκει που ειναι !!

Και παλι ευχαριστουμε !!!  :)

'Νταξ, τι να πει κανείς για τον Κόλλια.Χαλαρά ένας από τους καλύτερους heavy metal drummers αυτή την στιγμή στον κόσμο (χωρίς υπερβολή). Άντε να 'ρθει με τους Nile κι από Ελλάδα, μήπως και έχουμε άλλη μια jaw dropping εμπειρία.

Χίλια μπράβο και ευχαριστούμε στα παιδιά για τα εξαιρετικά τους βίντεο.

Μπραβο και απο μενα παιδια .Για τον Κολλια τι να πω; Μηχανη ο ανθρωπος ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ποδια ....εχω μεινει αφωνος .Πολυ προσγειωμενος εξαιρετικα συμπαθης και χωρις κομπλεξ ανωτερωτητος.Συνεχιστε ετσι .

φοβερη βιντεοπαρουσιαση...εγω που συνηθως βαριεμαι να τα βλεπω μεχρι τελους τα βιντεακια,αυτα εκατσα κ τα ειδα... ;D ;D

ωραιος ο Κολλιας κ εις ανωτερα...με Κολλια στους nile κ Καραμητρουδη σε ozzy ας ελπισουμε σε μια νεα γενια ταλαντουχων μουσικων με εξωστρεφεια...

Ο Κολλιας νομιζω οτι περασε κ απο τους Nightfall για ενα διαστημα...

Yeap!!Thumbs up και από μένα πρώτα απόλα για τον Κόλλια και 2oν για την παραγωγή σας που είναι εξαιρετική!

Που ειναι το 3ο, το 4ο, το 5ο μπλα μπλα μπλα μερος με τη συνεντευξη του Κολλιά?  :P

Να' στε καλα παιδια για αλλη μια φορα πολυ καλη δουλεια!

Μεγαλο ευχαριστω σε οσους συμβαλλουν στο yougroove συνεχιστε οοοοσο παει  :)

Καλημερα παιδια. Ειμαστε πολυ χαρουμενοι και παρηφανοι που το YouGroove αρχισε να ακουγεται και εκτος Ελλαδος. Καποιος μας εκανε τη τιμη να ανεβασει τα βιντεος του Γιωργου στο παρακατω e-magazine. Ευχαριστουμε για το support παιδια !!!!

http://legacy.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=171132

drummarios είπε:
Καλημερα παιδια. Ειμαστε πολυ χαρουμενοι και παρηφανοι που το YouGroove αρχισε να ακουγεται και εκτος Ελλαδος. Καποιος μας εκανε τη τιμη να ανεβασει τα βιντεος του Γιωργου στο παρακατω e-magazine. Ευχαριστουμε για το support παιδια !!!!

http://legacy.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=171132
Μα ο Κολλιας ειναι πιο γνωστος εξω παρα εδω !  :D

πηγαινε στο Pearldrums forum να δεις το γινεται...!!

Μπράβο και πάλι Μάριε(και σε όλα τα παιδιά του yougroove βέβαια)...Πολύ σωστά τα λόγια του Γιώργου!Και πάλι μπράβο...

Παρόμοια θέματα

D
Απαντήσεις
10
Εμφανίσεις
5K
drummarios
D
D
Απαντήσεις
31
Εμφανίσεις