D
drummarios
Guest
Καλημερα παιδια. Εχουμε ανεβασει νεο βιντεο με συνεντευξη. Γιωργος Κολλιας.Φανταζομαι οι περισσοτεροι τον ξερετε. Ελπιζω να σας αρεσει. 

+1Superfunk είπε:εχουμε να κανουμε με εναν πολυ εξυπνο και σοβαρο μουσικο (btw ειναι και ΠΟΛΥ συμπαθης και μετρημενος)
Συμφωνώ, ούτε εγω εχω επαφή με το είδος, παρ όλα αυτά μπράβο του που διαπρέπει και ξεχωρίζει, αλλά ακόμα πιο respect που δεν ξεχνάει απο πού ξεκίνησε και προσπαθεί να αφήσει ότι μπορεί σε μας τους νεότερους.After_Hours είπε:Τι να λεμε τωρα.. Μπραβο και παλι μπραβο! Προσωπικα δεν εχω καποια σχεση με αυτο το ειδος της μουσικης που παιζει ο Κολλιας, αλλα θα ηταν εγκλημα να μην τον εκτιμησει καποιος σαν μουσικο και σαν ντραμερ. Ξερει που παταει και που βρισκεται, τεχνικα ειναι αξεπεραστος και μπορουμε ολοι να επωφεληθουμε απ αυτον τον ανθρωπο. Γουελ νταν!
Μα ο Κολλιας ειναι πιο γνωστος εξω παρα εδω !drummarios είπε:Καλημερα παιδια. Ειμαστε πολυ χαρουμενοι και παρηφανοι που το YouGroove αρχισε να ακουγεται και εκτος Ελλαδος. Καποιος μας εκανε τη τιμη να ανεβασει τα βιντεος του Γιωργου στο παρακατω e-magazine. Ευχαριστουμε για το support παιδια !!!!
http://legacy.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=171132