New vintage Matsumoko Dia / Dixon ?

Demetrio Demiris

studio54GR

Μέλος
Πόντοι
38
Kαταρχήν καλησπέρα σε όλους σας, είχαμε να τα πούμε σχεδόν 15 χρόνια....
Στο πατάρι του σπιτιού μου ξέθαψα παλιά κιθάρα που είχε αγοραστεί για project. Σήμερα λοιπόν που τελείωσε θα σας το παρουσιάσω, ευελπιστώ ότι κάποιοι μπορεί να έχετε περισσότερες πληροφορίες
dia03.jpg
ες πληροφορίες από εμένα.

Attachments

• dia00.jpg
    dia00.jpg
    632.7 KB · Εμφανίσεις: 0
  • dia01.jpg
    dia01.jpg
    137.6 KB · Εμφανίσεις: 0
  • dia02.jpg
    dia02.jpg
    244.5 KB · Εμφανίσεις: 0
  • dia04.jpg
    dia04.jpg
    1.2 MB · Εμφανίσεις: 0
Ωραία κιθάρα, μου θυμίζει την Univox του Earl Hooker (εδώ στα χέρια του Magic Sam). Είχα μπει σε πειρασμό να πάρω μια παρόμοια φτηνή Hondo πρόσφατα να την στήσω με ψηλό action μπας και μάθω να παίζω slide λίγο πιο ανθρώπινα.

Mε μια ματιά στη βιβλιοθήκη βλέπω ότι οι Dia αναφέρονται ως μάρκα που έβγαινε απο το Matsumoku και οι Dixon ως Hoshino Gakki. 'Οχι οτι λέει και πολλά αυτό, οι τράμπες ανάμεσα στα εργοστάσια ήταν τυπικό φαινόμενο.

Ψάχνοντας για ένα αξιοπρεπές set μαγνητών Japan μέσα στην κούτα με τα υλικά εντόπισα ένα σετ VH1 8,2 & 8,6 Kohm, ένα Maxon Super 70s 8,3 & 8,5 Kohm, ένα MMK 53, 11,2 & 11,6 Kohm, Gotoh 10 & 11,5 Kohm και τέλος ένα αγνώστου προελεύσεως σετ με στάμπες B στα 16,6 και N στα 8,6 Kohm. Προτίμησα να βάλω τους VH1 με την αίρεση να τους αλλάξω αν δεν μου άρεσαν...
Ε τελικά μου άρεσαν πολύ κι έμειναν πάνω. Τώρα πρέπει να συγκεντρώσω πληροφορίες για τους υπόλοιπους για να μπουν σε άλλα Projects

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back