Δεν νομίζω πως είναι σωστό να ακουω μουσική από μόνιτορ ηχεία, αλλά αυτά έχω με αυτά ακούω.
Δύσκολη η μουσική σας για τα αυτιά πολλών, ο τραγουδιστής?ή οι τραγουδιστές?κάτι μεταξύ Μέρφη- Μπάουχάουζ και Νικ Κέιβ, ωραία χροιά.
Στη μίξη κάπου προς το τέλος τα τύμπανα και οι φωνές σα να θάβουν λίγο τα πλήκτρα και τις κιθάρες, αλλά μπορεί να είναι και άποψη, ή δική μου παραξενιά.
Αν κάτι με ενοχλεί είναι αυτό το ράιντ πιατίνι, πολύ δυνατά και επαναλαμβανόμενα δυνατά χωρίς προφανή λόγο και με ήχο τσετζερέ ;D κι αυτό μπορεί να είναι άποψη, ή δικιά μου παραξενιά.
Άκουσα και το sinners κι εδώ ωραίες ιδέες και παιξίματα. Ίσως λίγο χάνει σε απόδοση ο τραγουδιστής-ες και εκεί προς το τέλος στη μίξη κάπου δεν ακούγονται σωστά λόγο εντάσεων τα ρούλα των τυμπάνων, ή μπορεί και να με ξενίζουν και με φαίνονται κάπως παράταιρα. Επίσης σε αυτό το άσθμα νομίζω πως ο μπασίστας με το ντράμερ δεν έβγαλαν ότι καλύτερο θα μπορούσαν σαν ριδμ σέξιον.
Συνολικά για τα αυτιά μου η παραγωγή σήκωνε κάτι παραπάνω, δεν μπορώ να σου εξηγήσω τι, μιλάω σαν απλός ακροατής του μουσικού ιδιώματος, δεν γνωρίζω τι μπορεί να βελτιωθεί, αλλά λίγο η μίξη, λίγο η παραγωγή, ίσως μπορούσε να ακουστούν συνολικά καλύτερα.
Εμένα με άρεσαν και τα δυο άσθματα, από γκρίνιες νάχαμε να λέγαμε ;D ;D ;D
Καλή συνέχεια.