New Jimi Hendrix Stratocaster

Μονο το headstock και ο bridge μαγνητης είναι αναποδα, μισες δουλειες.

Περα απ'την πλακα, την προτιμω από μια κανονικη. Πιο σφιχτα μπασα και απαλα πριμα και μπορεις να κουρδισεις πιο γρηγορα in the heat of the moment.

Αρκετα πιο φτηνη από μια Standard, περιεργο.

& με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλους μαγνητες (65 American Vintage)

κριμα που βαλανε το truss rod adjuster στο headstock...δε βλεπεται ρε μαμωτο....

Ναι, είναι και μεγαλο μεγαλο να φαινεται, χαριν εργονομιας φανταζομαι.

Πλακα, πλακα νομιζω παιρνεις κιθαρα με τα οφέλη των fanned frets χωρις fanned frets!

Superfunk είπε:
κριμα που βαλανε το truss rod adjuster στο headstock...δε βλεπεται ρε μαμωτο....
  Superfunk πρέπει να είσαι ένας από το 0,0001% των πελατών της Fender που προτιμούν να "διαλύουν" μια Strat για να επέμβουν στο truss rod της, από το να μην βλέπουν αυτήν την sexy τρυπούλα :o στο headstock...... Ξέρω ξέρω...4 βιδούλες είναι και ένα κατσαβιδάκι....δεν είναι και πυρηνική φυσική.... ;D

Superfunk είπε:
& με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλους μαγνητες (65 American Vintage)

+1000

Όπως και να χει, αν το street price είναι περίπου στα €800 είναι μιά πολύ καλή περίπτωση.

Ξέρω ξέρω...4 βιδούλες είναι και ένα κατσαβιδάκι....καθε 5 χρονια και αν δεν είναι και πυρηνική φυσική....
κορεκτεντ  ;D

ο λαΓος λεει: "μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος?"  :D

το fender logo γιατί το βάλανε κανονικά; δεν έπρεπε να είναι και αυτό ανάποδα;για να μην μπερδευτεί το καταναλωτικό κοινό;

anyway φοβερή κιθάρα!

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Μονο το headstock και ο bridge μαγνητης είναι αναποδα, μισες δουλειες. 
Λογικά έτσι κρατιεται το κόστος πιο χαμηλά (lefty γέφυρα;)

Περα απ'την πλακα, την προτιμω από μια κανονικη. Πιο σφιχτα μπασα και απαλα πριμα και μπορεις να κουρδισεις πιο γρηγορα in the heat of the moment.

Αυτό μου κάνει εντύπωση. Πρέπει να παίζεις πολύ με reversed headstocks  :)

schreivox είπε:
Αυτό μου κάνει εντύπωση. Πρέπει να παίζεις πολύ με reversed headstocks  :)
Καθολου. Αλλα το ειπα γιατι η παλαμη σου κοιταει πανω την ωρα που παιζεις σωστα? Εκτος αν εισαι ο MAB. :P

Τα specs της ειναι σαν της Hendrix Voodoo Strat (1998-1999) 9,5 radius, C shape και medium jumbo ενω η Hendrix Tribute Stratocaster (1997-2000) ειχε 7,25 radius και vintage ταστα. Ποια ειναι πιο κοντα στα original specs?

Το truss rod χαλαει την εικονα, αφου το βαλανε πανω θα προτιμουσα αυτο που εχουν τα 70's μοντελα

Ποια ειναι πιο κοντα στα original specs?
Ο Χεντριξ επαιζε φυσικα με 7,25 radius και vintage ταστα.

Οι μονες Fender πριν το 1987 που πρωτοβγηκαν οι am std,με 12" radius & jumbo frets ηταν οι Deluxe Telecaster με τους 2 WR Humbuckers.

Α ρε warmoth ποσο μπροστα εισαι με το trussrod στο πλαι..
δυστυχως αυτο γινεται μονο με το μοντερνο ΔΙΠΛΟ TR κτηνος της Warmoth που δινει μισο κιλο σε καθε κιθαρα....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πιο σφιχτα μπασα και απαλα πριμα και μπορεις να κουρδισεις πιο γρηγορα in the heat of the moment.
Πλακα, πλακα νομιζω παιρνεις κιθαρα με τα οφέλη των fanned frets χωρις fanned frets!
??? (σαρκασμός ήταν?)

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:

Μαλλον αρκετα ακριβοτερη απο την αντιστοιχη standard που φτιαχνεται επισης στο Μεξικο  ;)

Κι όπως ήρθε και στο e-mail μου από το Νάκα για την προώθηση της νέας strat...

'Το νέο μοντέλο με την υπογραφή του Jimmie Hendrix είναι ειδικά κατασκευασμένο ώστε να προσεγγίσει αισθητικά και ερμηνευτικά το χαρακτηριστικό ύφος που συναντάμε στις ερμηνείες του διάσημου αριστερόχειρα κιθαρίστα'.  ::) ::)

Mistral είπε:
Κι όπως ήρθε και στο e-mail μου από το Νάκα για την προώθηση της νέας strat...

'Το νέο μοντέλο με την υπογραφή του Jimmie Hendrix είναι ειδικά κατασκευασμένο ώστε να προσεγγίσει αισθητικά και ερμηνευτικά το χαρακτηριστικό ύφος που συναντάμε στις ερμηνείες του διάσημου αριστερόχειρα κιθαρίστα'.  ::) ::)
Πετυχεσά mail, όχι αστεία.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα