- Πόντοι
- 16
η πρώτη ηχογράφηση δικού μου κομματιού!! είναι αρκετά ρετρό, αλλά περιμένω κριτικές... don't be gentle 

μια χαρα σου βγαινει...φτανει να κανεις την υπερβαση και να ασχοληθεις και με την ΟΥΣΙΑ και οχι μονο με το ΣΤΥΛ της εκφρασης σου,τσαμπουκας και ειλικρινεια χρειαζονται μονο ΤΙΠΟΤΑ αλλο....trust me...ρε σεις δε μου βγαίνει ελληνικός στίχος με τίποτα, θα ήθελα!
Το αποτέλεσμα άλλα δείχνει όμως. Απλό και ουσιαστικό με γεμάτο ζεστό ήχο που δεν σε κάνει να νιώθεις ότι κάτι του λείπει. Πολλες φορές τα απλά πράγματα ακούγονται πολύ καλύτερα. Αποψη μου είναι οτι το έχεις και στη μουσική και στον ήχο.constantinos9 είπε:η αλήθεια είναι πως δεν το κατέχω πολύ το θέμα ηχοληψία και παραγωγή... στου κασίδι το κεφάλι που λέμε...
Φιλε μου η ηχοληψια και σπιτικη παραγωγη με τα μεσα που μας παρεχονται πλεον,θελει ΜΟΝΟ αισθητικη που να μπορει να γινει ηχος απο καλα αυτια.constantinos9 είπε:η αλήθεια είναι πως δεν το κατέχω πολύ το θέμα ηχοληψία και παραγωγή... στου κασίδι το κεφάλι που λέμε... βλέποντας και κάνοντας!!
+1000000freerock1974 είπε:Φιλε μου η ηχοληψια και σπιτικη παραγωγη με τα μεσα που μας παρεχονται πλεον,θελει ΜΟΝΟ αισθητικη που να μπορει να γινει ηχος απο καλα αυτια.