Νεράιδα

roberto30

Ενεργό μέλος
Πόντοι
63
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Επειδή η καραντίνα τέχνας κατεργάζεται, ανεβάζω και εγώ ένα φρέσκο για τις παρατηρήσεις σας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ?

Παρα πολυ ωραιο! Κατι ψιλοθεματα εντασεων που θα αλλαζα εγω είναι...  τιποτα μπροστα στο οτι το τραγουδι ειναι πολυ ομορφο! 

• Like
Reactions: roberto30
Τι είναι αυτό ρε παιδάκι μου.
Μπορείτε σας παρακαλώ να γίνετε πιο συγκεκριμένος ? θα με βοηθούσαν πολύ οι παρατηρήσεις σας 

Απο τα ακουστικα που το ακουσα δεν με ξενισε κατι στην παραγωγη και μουσικα. Μελετημενα τα παιξιματα και μια χαρα η δομη. Ισως τις σταθμες λιγο να αλλαζα, ψηλωνοντας λιγο τα τυμπανα και την ρυθμικη κιθαρα στο κουπλε. Ισως φταινε και τα ακουστικα μου. 

Εχεις βαλει low cut σε ολα τα οργανα, εκτος μπασου?

• Like
Απο τα ακουστικα που το ακουσα δεν με ξενισε κατι στην παραγωγη και μουσικα. Μελετημενα τα παιξιματα και μια χαρα η δομη. Ισως τις σταθμες λιγο να αλλαζα, ψηλωνοντας λιγο τα τυμπανα και την ρυθμικη κιθαρα στο κουπλε. Ισως φταινε και τα ακουστικα μου. 

Εχεις βαλει low cut σε ολα τα οργανα, εκτος μπασου?
Ναι δεν έχω κάνει low cut στο μπάσο. Χαμήλωσα όμως γύρω στα 3 db το eq στην συχνότητα της μπότας. Σε όλα τα άλλα έκανα low cut Ακούγεται muddy? 

Στις εντάσεις στο κουπλε άφησα πιο πίσω την ρυθμικη για να αφήσω χώρο στη φωνή γιατί δεν έκανα doubles και μου ακουγόταν πιο αδύναμη. 

Φυσικά δεν είμαι expert στην παραγωγή και το mastering,  τα αυτιά μου δεν είναι εκπαιδευμένα,  προσπαθώ να μάθω όμως ? 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μια χαρά το ακούω. Η κιθάρα που παίζει το ριφ είναι πολύ μπασάτη, ίσως, αλλά είναι και υποκειμενικό θέμα ο ήχος σου...

• Like

Trending...

Νέα θέματα