- Πόντοι
- 16
ευχαριστώ (άνω τελεία)
QUIZ: Αναφέρατε ένα τέτοιο μαγαζί που να μπορείς να ακούσεις μαζί τα Genelec, τα dynaudio και τα Adam.Πρέπει να πας σε ένα μαγαζί που έχει πολλά και να βάλεις ένα κομμάτι με καλή παραγωγή που το ξέρεις και να τα δοκιμάσεις όλα για δεις ποιό σου αρέσει γιατί αλλιώς δε θα βγάλεις άκρη με αυτά που σου λένε.
QUIZ: Αναφέρατε ένα τέτοιο μαγαζί που να μπορείς να ακούσεις μαζί τα Genelec' date=' τα dynaudio και τα Adam.
[/quote']
¶σχημα τα πράγματα Γεράσιμε αλλά πας απο εδώ, πας από εκεί.....πας σε άλλη χώρα.
Μιας και έχεις την platinum' date=' την MSI φαντάζομαι με nforce4 τσιπάκι, ξέρεις ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Nforce Asio, και να παίζεις απο την RealteΚ με μηδενικό Latency, για midi.....[/quote']
sound blaster 24 έχει.
Ο dual πετάει! Είναι πρόσφατο το pc αλλα δεν έχω παράπονο ακόμα και ούτε βλέπω να έχω στο μέλλον ετσι όπως πάει. Το κακό με τον dual είναι η τιμή γιατί για να δείς πάρα πολύ διαφορά πρέπει να πάρεις με πυρίνα san diego (1MB + 1MB cache). Οπότε ο μικρότερος dual με 1+1 είναι ο 4400+ = 500eura :-(
::UPDATE::
Roland Juno D
M-AUDIO - FIREWIRE 410
Πυκνωτικό mic?
Monitor?
Θα γίνει που θα γίνει, να γίνει λίγο πιο σωστά. Να ρίχνω και κανα ααααααααεεεεεεεεειιιιιιιιοοοοοοο που και που. Πάντος και το virus ti polar θα το παρω οτι και να γινει ... είναι καψούρα... το ποτε δεν ξέρω.