Νέος Τόπος κανείς Μουσικός

NorhymeNoReason

Ενεργό μέλος
Πόντοι
118
Εδώ και 1μιση χρόνο έχω μετακομίσει σε ενα πανέμορφο μερος της Ελλάδας. Αθήνα μέναμε πρώτα.

Δεν έχω βιώσει ποτέ μου τέτοιο αποκλεισμό από την μουσικό χώρο. Οι ντόπιοι είναι τοπικιστές, με πολύ κλειστό κύκλο και δεν έχω καταφέρει να παίξω ούτε σε μια πρόβα. Το αστείο είναι ότι δεν θέλω να φάω την δουλειά κανενός, αλλά να βρω καποια άτομα να παίξουμε soul, blues, jazz, funk για την προσωπική μας ευχαρίστηση. Αλλά ακόμη και γι αυτό κλειστές είναι οι πόρτες. 

Εσείς τι θα κάνατε;

Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους. 

Υπομονή. Είναι μια, συχνά, αργή διαδικασία. Πρώτα θα πρέπει να ενταχθείς κοινωνικά, μέσα από άλλες δραστηριότητες, να γνωρίσεις, να σε γνωρίσουν. Δεν είναι εύκολο, δώσε του χρόνο.

Από υπομονή αλλο τίποτα.! Βεβαια σε ενα σημειο εξαντλήθηκε οταν με ρώτησε ενας τραγουδιστής "Οργανο έχεις; Εχει ρυθμούς και ντραμς;"

Καλά, άρχιζε σιγά σιγά να βγάζεις την Καραγκούνα και τ' Ανδρούτσου η μάνα χαίρεται, και να λες ευχαριστώ το Θεό που σου ζήτησαν αρμόνιο με ρυθμούς και όχι τσαμπούνα και ζουρνά, που μου θέλεις και jazz funk στην Ελλάδα γενικά, και στην επαρχία ειδικότερα ?

(Πλάκα κάνω, καλή χρονιά )

Χαχα ευχαριστώ! Το σχολιό σου μου έδωσε πολύ γέλιο!! Μια φορά στα forums της Nord ηταν ενας που ζηταγε λαικους ήχους για το το Nord Electro (Μαλλον το πηρε για το farfisa)

Κατι κατάλαβες!

Δεν καταλαβα απολυτως τιποτα, μιας και δεν εδωσες κανενα στοιχειο! Τυχαια το ειπα, στην περιπτωση που ησουν Κρητη. Και το τζαμαρισμα εννοειται οτι ισχυει, εφοσον εισαι σχετικα κοντα.

Αφού άφησες να εννοηθεί πως μιλάς για Κρήτη, δεν ξέρω...η δική μου εμπειρία είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Δεν μένω εκεί βέβαια, σίγουρα είναι διαφορετικά αν είσαι μόνιμος κάτοικος, αλλά στα διαστήματα που περνάω κάτω έχω γνωρίσει μουσικούς ανοιχτούς και συνεργάσιμους-κάποιους ντόπιους άλλα και άλλους που σαν κι εσένα έχουν εγκατασταθεί εκεί, από Αθήνα αλλά και από εξωτερικό.

Ηρακλειου. Νοτια μενω.

ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!

7 χρόνια στην Ηρακλειάρα, δεν την ξεχνώ την Κρήτη.

Εδώ και 1μιση χρόνο έχω μετακομίσει σε ενα πανέμορφο μερος της Ελλάδας. Αθήνα μέναμε πρώτα.

Δεν έχω βιώσει ποτέ μου τέτοιο αποκλεισμό από την μουσικό χώρο. Οι ντόπιοι είναι τοπικιστές, με πολύ κλειστό κύκλο και δεν έχω καταφέρει να παίξω ούτε σε μια πρόβα. Το αστείο είναι ότι δεν θέλω να φάω την δουλειά κανενός, αλλά να βρω καποια άτομα να παίξουμε soul, blues, jazz, funk για την προσωπική μας ευχαρίστηση. Αλλά ακόμη και γι αυτό κλειστές είναι οι πόρτες. 

Εσείς τι θα κάνατε;

Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους. 

εμένα το σόκ ήταν το ανάποδο , απο Κρήτη-Αθήνα (και είμαι ένα απλός και μόνος Ηπειρώτης μην φανταστείς τπτ το ξεχωριστό).

Γεννημα θρεμα Ηρακλειου...

Εσυ φοιτητης ησουν στα μερη μας?

ναι, αξέχαστα, μαγικά χρόνια. Φανταστικός λαός είναι οι Κρητικοί. Αμα σου πω οτι έμενα 50 μέτρα απο το καφε Αμάν, απέναντι απο τον Αγιο Τίτο... Στην καρδιά του Ηρακλείου.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Mικρο χωριο, κακο χωριο..............

Εχει λογικη.

Οσο πιο μικρο ειναι το χωριο, τοσο πιο αισθητα ειναι τα ελλατωματα μας, ως ατομο και ως συνολο. Ολοι κανουμε κακο χωριο μεταξυ μας.

καλό μέρος για να ζεις είναι μόνο εκεί που μπορείς να κατουρήσεις όπου θέλεις

Mικρο χωριο, κακο χωριο..............

Ακριβώς.

Οτιδήποτε μακρύτερα από το κέντρο από τον ΜΙΚΡΟ δακτύλιο της Αθήνας με γεμίζει ΤΡΟΜΟ.

Καλά δεν μιλάμε για πόλεις μικρότερες του ενός εκατομμυρίου...όπου φύγει φύγει με τα πόδια στον ώμο....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back