Νεος Δισκος

gizmostudio

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Ο πρώτος δίσκος των BURN MY DESEASE μόλις βγήκε από το στούντιο και είναι διαθέσιμος στο NOIZ και στο SOUNDGLOUD.Σε πολύ λίγο διαθέσιμο στο YOUTUBE με βίντεο και πληροφορίες στο FACEBOOK.Περιμενουμε τις γνώμες σας και τις κριτικές σας οπωσδηποτε
.Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Attachments

• d1e0aec5-eb3c-4736-8cb1-70f7531877f2media_editing.tmp.jpeg
    d1e0aec5-eb3c-4736-8cb1-70f7531877f2media_editing.tmp.jpeg
    270.5 KB · Εμφανίσεις: 0
Όσα κομμάτια άκουσα μου άρεσαν. Οι συνθέσεις είναι πολύ πρωτότυπες και παρόλο που το άκουσμα είναι "δύστροπο" έχει πολύ ενδιαφέρον, στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον. Ειδικά τα "παράφωνα" διαστήματα της φωνής στη μελωδία προσωπικά με έστειλαν.

Από άποψη παραγωγής, δεν ξέρω αν αυτή ήταν η επιθυμία σας, αλλά το γεγονός ότι η κιθάρα είναι τόσο πίσω σε σχέση με μπάσο και τύμπανα, αφαιρεί από τη δυναμική των κομματιών κατ' εμέ.

Θα σου πρότεινα να βάλεις όλα τα κομμάτια σε ένα κοινό νήμα καθώς το ανέβασμα καθενός ξεχωριστά, δυσκολεύει την ακρόαση.

Επίσης αφού ανακοινώνεις ένα άλμπουμ, καλό θα ήταν να μας πεις και 2-3 λόγια για την μπάντα, έστω τη σύνθεση των μελών.

Η προσπαθεια ειναι πολυ καλη, και μπραβο σας.

ΙΜΗΟ ομως, η φωνη, που ειναι και το κυριως πιατο της προτασης σας, εχει ταβανι πολυ χαμηλοτερο του συνολικου ακουσματος. Υπαρχουν ισως καποιες προοπτικες αλλα χρειαζεται ΠΟΛΥ δουλεια και εξελιξη, οπως ειναι τωρα δεν εχει τη δυναμικη για να απογειωσει την μπαντα, αντιθετα την κραταει πισω. Το ιδανικο ειναι να αλλαξετε φωνη, διαφορετικα θα πρεπει να πεσει με τα μουτρα στη δουλεια για να φτασει το επιπεδο της υπολοιπης μπαντας.

Καλη τυχη και καλη συνεχεια. :)

Trending...

Νέα θέματα

Back