- Πόντοι
- 16
Εγώ πάντως χαίρομαι που ο OP τη συμβουλή μου την άκουσε!TakisMasterKey είπε:Συνέχισε δυνατά! Μην ακούς κανέναν (ούτε τον εαυτό σου)! Ανέβασε κι άλλα!
Εγώ πάντως χαίρομαι που ο OP τη συμβουλή μου την άκουσε!TakisMasterKey είπε:Συνέχισε δυνατά! Μην ακούς κανέναν (ούτε τον εαυτό σου)! Ανέβασε κι άλλα!
fixedΚουφη Λεοπαρδαλη είπε:Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς κουφαίνεις.
- Μαχάτμα Γκάντι
Τρώμε τις γκόμενες του μπασίστα γιατί νομίζουν ότι εμείς είμαστε οι πολύτιμοι ενώ στην πράξη ισχύει το αντίθετοcos_dr είπε:Σόλο. Ριφ. Τι άλλο κάνετε εσείς οι κιθαρίστες ?
Να σου πω.cos_dr είπε:Σόλο. Ριφ. Τι άλλο κάνετε εσείς οι κιθαρίστες ?
Δένουμε τα κορδόνια μας στην σέντρα.cos_dr είπε:Σόλο. Ριφ. Τι άλλο κάνετε εσείς οι κιθαρίστες ?
νομίζω ότι μου κάηκαν τα ηχεία και τρίζουν από τότε που παρακολουθώ αυτό το τοπικ.fusiongtr είπε:Να σου πω.
Αν μαζευτούμε καμιά πενηνταριά, αλλάζουμε και καμιά λάμπα.
Σου κάηκε? ;D ;D ;D ;D
Εντυπωσιαζουμε το γυναικειο πλυθυσμο με ενσυνειδητα και υποσυνειδητα μηνυματα για την δυναμη του μοριου μας.cos_dr είπε:Σόλο. Ριφ. Τι άλλο κάνετε εσείς οι κιθαρίστες ?
Ναι, το κάνουμε και αυτό. ;D ;D ;Dcos_dr είπε:Παιδιά, έχω κ#!_-ωσει με αυτά που μου λέτε.
Είστε αστείρευτοι.