Νέο μέλος – κιθαρίστας από Ιταλία

Shazamm

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Γεια σας σε όλους,

είπα να συστηθώ μιας και μόλις μπήκα στο φόρουμ. Είμαι από την Ιταλία και ασχολούμαι με την κιθάρα εδώ και αρκετά χρόνια, αν και μέχρι τώρα σε πιο ερασιτεχνικό επίπεδο.

Τον τελευταίο καιρό όμως το έχω πάρει πιο σοβαρά. Σπουδάζω μουσική και προσπαθώ σιγά σιγά να κάνω το επόμενο βήμα προς κάτι πιο επαγγελματικό. Με ενδιαφέρει πολύ να βελτιώσω την τεχνική μου, αλλά και να βρω το δικό μου στυλ.

Ακούω και παίζω λίγο απ’ όλα, αλλά έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε πιο μελωδικά κομμάτια και σε μουσική που δίνει χώρο στην κιθάρα να “μιλήσει”.

Μπήκα εδώ γιατί φαίνεται ότι υπάρχει καλή κοινότητα και θα ήθελα να ανταλλάξω ιδέες, να πάρω συμβουλές και γενικά να μάθω από άλλους που έχουν περισσότερη εμπειρία.

Αν έχετε προτάσεις (ασκήσεις, κομμάτια, tips κτλ.), θα χαρώ πολύ να τις ακούσω 🙂

Χάρηκα πολύ και τα λέμε!

Γεια σας σε όλους,

είπα να συστηθώ μιας και μόλις μπήκα στο φόρουμ. Είμαι από την Ιταλία και ασχολούμαι με την κιθάρα εδώ και αρκετά χρόνια, αν και μέχρι τώρα σε πιο ερασιτεχνικό επίπεδο.
Καλώς τον! Τα ελληνικά πως τα μιλάς τόσο καλά;

Ακούω και παίζω λίγο απ’ όλα, αλλά έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε πιο μελωδικά κομμάτια και σε μουσική που δίνει χώρο στην κιθάρα να “μιλήσει”.
Ακριβώς αυτό που περιγράφεις έκανε ο Mike Landau όταν έπαιζε με τον Eros Ramazzotti

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back