Ειχα το προηγουμενο helix native παροπλισμενο εδω κ 2 χρονια, μιας κ με ειχε απογοητευσει πολυ στην αισθηση στο χερι (κ σε ενα βαθμο κ ηχητικα)
Ως απολυτο μετρο συγκρισης σε αυτο εχω τα s-gear κ amp room Marshall που ειναι σε αλλο λεβελ στην αισθηση (για πλαγκιν)
Οποτε μιας κ εχουν περιορισμενες επιλογες κ τα 2 (κ κυριως σε πεταλια κ εφε) εκανα το upgrade
Απο εφε κ πεταλια καλυφτηκα για παντα
Κ απο αμπς παροτι δεν το πηρα για αυτο, οτι μου λειπει απο τα αλλα 2 θα το παιρνω απο εδω
Ειναι πραγματικη ναυαρχιδα
Βελτιωμενος ηχος αισθητα σε σχεση με το προηγουμενο
Βελτιωμενη αισθηση, αλλα παλι οχι στο επιπεδο των αλλων. Τουλαχιστον οχι στην πρωτη επαφη που ειχα. Αλλαζοντας IR σε York Audio που χρησιμοποιω παντου σημερα, βελτιωθηκε αισθητα. Τελος παντων στο θεμα της αισθησης στο χερι βαζω εναν αστερισκο, μιας κ δεν το εχω ψαξει αρκετα ακομα
Στα τρελα συν, το καλυτερο GUI που εχει υπαρξει ποτε σε αμπ σιμ (χαρντγουερ ή μη).
Εχουν κανει αυτην τη μαγκια , που απεικονιζει γραφικα το αμπ μοντελο (ή πεταλι, ή εφε) που εχεις διαλεξει, κ εχει πανω 5-6 περιγραφες ηχου
Τις τσεκαρεις, βρισκεις μια που ειναι πιο κοντα σε αυτο που θες κ κουνοντας τον κερσορα λιγο, απο την περιγραφη που θες σε αλλη περιγραφη, παιρνεις αλλα χαρακτηριστικα κ το φερνεις ευκολα στο επιθυμητο αποτελεσμα (αυτο το ειχα δει σε καποια σοφτ συνθ, αλλα οχι σε αμπ σουιτα)
Για καποιον που θελει αμπ σιμ, αλλα δεν ειναι κ φαν μεχρι τωρα, φοβαται κιολας οτι θα παθει option paralysis, μακραν το πιο φιλικο σιμ για να φτιαξεις ηχο
Εινδεικτικα, μια που το εβαλα, μια που σε 30 λεπτα εγραψα αυτο για να τσεκαρω ηχους, που για πρωτη επαφη με αφηνει ικανοποιημενο ηχητικα (κυριως στα ρυθμικα, στο ληντ δεν το εχω βρει ακομα)