Νέο fingerstyle άλμπουμ «Overcome»🎸

SotosOpeth

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Καλησπέρα σε όλους!
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το νέο μου fingerstyle άλμπουμ για κιθάρα «Overcome».
Περιλαμβάνει συνθέσεις μου για σόλο ακουστική κιθάρα, με όλη τη μουσική και την παραγωγή να έχουν γίνει από εμένα.
Θα χαρώ να ακούσω τις σκέψεις σας!
Καλή συνέχεια σε όλους!

Spotify Stream : https://shorturl.at/mPVkq

Καλοτάξιδο Σώτο, σε θυμάμαι απο παλαιότερες δουλειές που είχες ποστάρει και θα το τσεκάρω οσονούπω!

To άκουσα, πολύ ωραίο. Είναι εντυπωσιακό το που μπορεί να φτάσει μια σόλο ακουστική κιθάρα!

Οδυσσέα και Μίλτο ευχαριστώ για τον χρόνο σας ειλικρινά άπειρα!
Να είστε καλά και καλή συνέχεια με όλα!!!

Πάρα πολύ δυνατό το album Σώτο, το άκουγα σήμερα το πρωι. Μπράβο και πάλι! Το Learning the Pattern ειδικά μου άρεσε πολύ.

blue για την ώρα εκτός απο το Spotify μπορείς να το ακούσεις και στο Bandcamp! https://shorturl.at/fXWfY

Οδυσσέα χαίρομαι που το άκουγες σήμερα και σου άρεσε!!Ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο σας!

Καλημέρα και καλοτάξιδο το εγχείρημα. Ωραίες ατμόσφαιρες με ένα ωραίο αποτέλεσμα που είναι δύσκολο να γίνει, δλδ να μου ταιριάξει με όλα τα Moods και όλες τις εποχές, Σε συντροφεύει και σε κρύο καιρό αλλά και δίπλα σε μια φωτισμένη πισίνα βραδάκι. Μπράβο για αυτά και αφορούν το 70% που είναι και το καλλιτεχνικό σκέλος.
Στα τεχνικά σημεία η προσωπική μου άποψη (που μπορεί να είναι και εντελώς μπαρούφα) είναι πώς, ναι μεν οι αυξημένες μεσαιουψηλές (με το αρκετό compression και eq) δείχνουν πιο "μεγάλο" το όργανο, φέρνουν όμως δε στην επιφάνεια και τους θορύβους από τα συρσίματα και το κρουστό σου παίξιμο οπότε μου κάνουν παραπάνω το distraction και επεμβαίνουν στο ακουστικό αποτέλεσμα. Τί θα έκανα; Λίγο πιο smooth τον ηχογραφημένο ήχο με κάτι στο μικρόφωνο, το preamp ή το compression να έχει λάμπα και επίσης θα έγραφα το κρουστό μου μέρος σε άλλα κανάλια ξεχωριστά με tape στις χορδές. Αυτά και φυσικά υπερισχύει το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που είναι πολύ ωραίο.

Καλησπέρα Χάρη!Ευχαριστώ άπειρα που το άκουσες και μου έστειλες πως σου φάνηκε και αυτο έχει νόημα να ακούμε διαφορετικές ιδέες και απόψεις για αυτό και το μοιράστηκα, χαίρομαι που σου άρεσε!
Το θέμα του ήχου και της μίξης εννοείτε οτι ο καθένας ανάλογα τα ακούσμα του το υλικό και εργαλεία που χρησιμοποιεί θα το έβγαζε διαφορετικό, μπορει να το έβγαζα και πιο μαλακό και να ηταν ωραίο αλλα για εμένα θα ειχα επιπλέον μεσαία και μπάσα που ηδη είχα αρκετά και επιπλέον έπρεπε να ταιριάξω δυο διαφορετικές κιθάρες που χρησιμοποίησα σε κάποια κομμάτια και κάπου εκει κατέληξα να είναι μια μεσαία καλη λύση ηχητικά για εμένα τουλάχιστον.
Για τα κρουστά σε αλλα κανάλια που λες ναι λογικά θα ηταν πιο καθαρά αλλα το νόημα των συνθέσεων που έγραψα ειναι να γίνονται ολα σε ενα παίξιμο με μια κιθάρα οπως θα ειναι και live αν το ακούσεις, χωρις να αποκλείσω οτι σε μελλοντικά κομμάτια θα χρειαστεί κατι να γραφτεί σε αλλα κανάλια γιατι δεν γίνεται διαφορετικά αλλα σε οτι έχω κάνει ως τώρα σκέφτομαι ταυτόχρονα μπασογραμμές, μελωδία, ακόρντα και κρουστά πως μπορούν να παίζονται ταυτόχρονα και επίσης το groove και η μουσική θα άλλαζε αν έγραφα πχ μονο τα υπόλοιπα χωρις τα κρουστά γιατι υπάρχουν και χορδές που κάνουν mute σε πολλά σημεία επειδη θα παίξω κάποιο κρουστό και φυσικά πρέπει να μετακινήσω το χέρι για να παίξω κάτι άλλο και έτσι επιρεάζει πολυ ολο το αποτέλεσμα της μουσικης στο τέλος.Αυτή ήταν η λογική πίσω απο αυτο το αποτέλεσμα οχι πως δεν θα μπορούσε να γινει και αλλιως όπως λες!
Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σου και τις ιδέες! :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back