Νέο άλμπουμ από Dinosaur Jr - ακούστε το δωρεάν!

bloody_sunday

Μέλος
Πόντοι
38
http://www.npr.org/2012/09/09/160628084/first-listen-dinosaur-jr-i-bet-on-sky

69cd872a.jpg

Αν και ενίοτε έχουν μερικές κάπως αδύναμες συνθετικά στιγμές (όπως όλες οι μπάντες), το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "I Bet On Sky" μου ακούγεται πολύ καλό και σίγουρα άξιο αγοράς. Αν εξαιρέσω τρία κομμάτια στη μέση, τα "Rude", "I Know It Oh So Well" και "Pierce The Morning Rain", όλα τα άλλα ακούγονται θαυμάσια, πάνω στη γνώριμη συνταγή των Dinosaur Jr. με τα χαρακτηριστικά φωνητικά του Mascis, τα σφιχτά ντραμς, τις γεμάτες κιθάρες, τα fuzzy ολίγον τι άτσαλα αλλά παθιασμένα σόλο, και όλα αυτά μέσα σε ένα χαρούμενο γεμάτο ενέργεια εφηβικό κλίμα, με μικρές πινελιές μελαγχολίας πού και πού. Enjoy!

BINGO!!!!    το ευχαριστήθηκα!!!  Παλικαρίσιο  album  που είναι τα νιάτα (της ψυχής) ωρέ, γαμώ την μιζέρια μου.

Άκουσα 6 τραγούδια. Τα μισά ήταν στο ίδιο ύφος με τα παλιά. Τα υπόλοιπα σε ένα νέο ύφος που δεν μου άρεσε. Πιστεύω πως ο συμπαθής J. Mascis έχει, φυσιολογικά, ξεμείνει από καλές νέες ιδέες, και τον παρακολουθώ εδώ και 20+ χρόνια.

Το τελευταίο κομμάτι πάντως είναι υπόδειγμα ηλεκτρικής μπαλάντας, εξαιρετικό.

Άμα σου πω πως έκανα αεροπορικό ταξίδι 3 ωρών για να τον δω ζωντανά πριν περίπου 15 χρόνια...

stalker και έτσι...  ;D

Παρακαλώ!

gdevelek είπε:
Πιστεύω πως ο συμπαθής J. Mascis έχει, φυσιολογικά, ξεμείνει από καλές νέες ιδέες, και τον παρακολουθώ εδώ και 20+ χρόνια.
Πιστεύω ότι και το προηγούμενό τους είχε ωραία τραγούδια, όπως πχ.:

...αλλά είναι κάπως διαφορετικά, και αυτό είναι καλό (κι εδώ που τα λέμε το ζητούμενο).

Trending...

Νέα θέματα

Back