Neil Young και η εταιρεία του PonoMusic.

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,788
Ένας από τους πολέμιους του cd (compact disc), ο γνωστός Neil Young , υποστηρίζει σθεναρά ότι η ποιότητα ήχου των cd's είναι "φτωχή" και ιδρύει την PonoMusic, η οποία πωλεί high bit-rate και high sampling-rate μουσικά αρχεία και τον pono media player.

Αυτό σαν είδηση.

Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι πως θα περίμενα, ειδικά ο Neil Young, να εξυμνεί (και λόγω ύφους/ ηλικίας/ μόδας που επανέρχεται) το βινύλιο και όχι , στην περιπτωση που θελει να εναντιωθεί στο cd ως format, να το πάει  έτι περαιτέρω ΠΣιφιακά  ;D ;D ;D

https://en.wikipedia.org/wiki/Pono_%28digital_music_service%29

Pono-Player-oped.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγω νομιζω οτι εχεις ηδη κανει και  τη ΔΙΚΗ σου κινηση στο χωρο του hi-fi...οποτε τι να περδεψει ο Νηλ.... ;D

Lucky  (ΛΑΚΗ)  την εχεις πει την εταιρεια και  λανσαρεις 100% χειροποιητο υλικο σε επαναστατικο φορματ με high resolution και αποκριση απο 0-34.876 ΗΖ

Φυσικα χρησιμοποιεις 100% αναλογικο φορματ με τον καλυτερο ηχο ever

για οσους δεν πιστευουνε εχω ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ πειστηρια

lucky_trc_906_942009.jpg

Superfunk είπε:
για οσους δεν πιστευουνε εχω ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ πειστηρια
;D ;D ;D ;D ;D

Έχει βγάλει και νέο μοντέλο για παραδοσιακή Ελληνική μουσική...

ponos.jpg

THEOD είπε:
24-bit 192 kHz

μια χαρα μου ακουγεται    :) 8) :)
Στα τόσα γράφω και εγώ με την m-audio. Λες να με προσλάβει;  ;D

Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την προσπάθεια, ως επιτέλους συμβατή με τις ταχύτητες ίντερνετ και τις χωρητικότητες των σκληρών της εποχής.

Το mp3 είναι ένα άθλιο κατάλοιπο άλλων εποχών και πρέπει να σβήσει επιτέλους.

Αφού πλέον μπορούμε να έχουμε ποιότητα στον ψηφιακό ήχο μας, γιατί να μην την έχουμε;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πιο χαμηλά απο τη ποιότητα youtube που ακούω όλη τη μέρα στη δουλεια δεν έχει...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back