νεαρός

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
Πόντοι
2,148
φοιτητής οδοντιατρικής επισκέπτεται το είδωλό του...

61571801_2255876248056093_6391640321247150080_n.jpg

Βασικά ο ήρωας του συγκεκριμένου παικταρά είναι ο Eric Johnson, του οποίου τα licks έχει κατακλέψει. ?

maxresdefault.jpg

ο παππούς του είχε υποχρέωση γιατί του έφτιαξε στα γρήγορα 2 σφραγίσματα...

.... που του είχαν φύγει όταν άκουσε τον 12χρονο τότε Joe να παίζει με τον Gatton.  :classic_biggrin:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βασικά ο ήρωας του συγκεκριμένου παικταρά είναι ο Eric Johnson, του οποίου τα licks έχει κατακλέψει. ?
Τουλαχιστον εχει την τιμιοτητα να το λεει(σε καμποσες συνεντευξεις που εχω διαβασει).

Kατι ειναι κι αυτο.

Επισης αναφερει και για τον Moore που του ειχε πει οτι τον κοπιαρει.

Το δεχτηκε και τουτο,σε ενα βαθμο.

Και εδω που τα λεμε δεν ειναι ευκολο να παραδεχεσαι τετοια πραγματα οταν εισαι ο Μασας.

Εδω οι GVF λενε οτι δεν εχουν "ξεπατικωσει" Ζεπελιν αλλα πιο οτι πολυ γουσταρουν Aerosmith.

Το λες και ανεκδοτο.??

Θα πεις ειναι και οι μανατζαραιοι στη μεση.

Δεκτο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τουλαχιστον εχει την τιμιοτητα να το λεει(σε καμποσες συνεντευξεις που εχω διαβασει).

Kατι ειναι κι αυτο.

Επισης αναφερει και για τον Moore που του ειχε πει οτι τον κοπιαρει.

Το δεχτηκε και τουτο,σε ενα βαθμο.

Και εδω που τα λεμε δεν ειναι ευκολο να παραδεχεσαι τετοια πραγματα οταν εισαι ο Μασας.

Εδω οι GVF λενε οτι δεν εχουν "ξεπατικωσει" Ζεπελιν αλλα πιο οτι πολυ γουσταρουν Aerosmith.

Το λες και ανεκδοτο.??

Θα πεις ειναι και οι μανατζαραιοι στη μεση.

Δεκτο.

Δεν το είπα για κακό εγώ, μ'αρέσει πολύ ο Μποναμάσας. Εννοείται πολύ τίμιο εκ μέρους του που το είπε, ούτε ή άλλως ο EJ είναι φοβερός, γιατί να μην πάρεις 3-4-10 licks αν μπορείς να τα παίξεις τόσο καλά; ?

Δεν το είπα για κακό εγώ, μ'αρέσει πολύ ο Μποναμάσας. Εννοείται πολύ τίμιο εκ μέρους του που το είπε, ούτε ή άλλως ο EJ είναι φοβερός, γιατί να μην πάρεις 3-4-10 licks αν μπορείς να τα παίξεις τόσο καλά; ?

εγώ πήρα 30 του EJ.....

(πού τα έβαλα δεν θυμάμαι όμως...)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back