γιατι τα 22 ταστα ειναι καγκουρια....21 ειναι το σωστο οπως σε ολες τις vintage Fender ;DManager είπε:O thomann τις εχει φερει ηδη αν δεν κανω λαθος.
Απορω γιατι επιμενουν στα 21 ταστα, ενω στα κατωτερα μοντελα (affinity κλπ) τις εχουν με 22.
Τα 24 τί είναι;Superfunk είπε:γιατι τα 22 ταστα ειναι καγκουρια....21 ειναι το σωστο οπως σε ολες τις vintage Fender ;D
ΚΙΤΣ !!!!!!!!!!!!ΠΑΟΚιτο είπε:Τα 24 τί είναι;
Γιατί το αντιμετωπίζετε έτσι; Δεν είναι κάτι που σου δίνει περισσότερες επιλογές; ???AXLNICK είπε:ΚΙΤΣ !!!!!!!!!!!!
Σε Strat πιστεύω κι εγώ δεν θα έδειχνε ωραίο και θα ξέφευγε από το στάνταρ της εταιρείας και από το προφίλ της.ΠΑΟΚιτο είπε:Γιατί το αντιμετωπίζετε έτσι; Δεν είναι κάτι που σου δίνει περισσότερες επιλογές; ???
Ναι συμφωνώ και εγώ σε αυτό που λες για τις Φέντερ, απλά ρωτάω γιατί λένε γενικά όχι στα 22 και στα 24 τάστα.geodimitri είπε:Σε Strat πιστεύω κι εγώ δεν θα έδειχνε ωραίο και θα ξέφευγε από το στάνταρ της εταιρείας και από το προφίλ της.
Άμα θέλουμε 24 τάστα υπάρχουν και οι Jackson και oι Ibanez και οι ESP και άλλες.
Τα παντα ειναι ενα compromise αγαπητε - δεν ειναι απλα το οτι σου δινει περισσοτερες επιλογες. Σε αναγκαζει επισης, αν θες να εχεις 24 ταστα, να μετακινησεις τον neck μαγνητη πιο πισω.ΠΑΟΚιτο είπε:Γιατί το αντιμετωπίζετε έτσι; Δεν είναι κάτι που σου δίνει περισσότερες επιλογές; ???
Δεν ξέρω αν το λένε γενικά τα παιδιά από πάνω. Εγώ κατάλαβα ότι μιλούσαμε μόνο για Fender.ΠΑΟΚιτο είπε:Ναι συμφωνώ και εγώ σε αυτό που λες για τις Φέντερ, απλά ρωτάω γιατί λένε γενικά όχι στα 22 και στα 24 τάστα.
Τι λε ρε φίλε.... Πας καλά ρεεεε;Ριχάρδος είπε:Το matched headstock είναι άθλιοοοο....