Νεα υποψηφια κιθαριστρια της χρονιας

Passive

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Επειδη τον τελευταιο καιρο υπαρχει μια "κοντρα" για την καλυτερη κιθαριστρια παραθετω το νεο ευρημα.

Χρησιμοποιει Soldano ακομη και wah wah πενταλ Ω ΝΑΙ !!! [flash=200,200]https://www.youtube.com/watch?v=nFf4zc02a5Q

Την θέλω για μια πρόβα ...... σπίτι μου και μόνοι μας! :D

Μου κάνει εντύπωση πόσο ανέκφραστα παίζουν μια μουσική που υποτίθεται ότι είναι (τόσο) κραυγαλέα εκφραστικά.

Makes you think...

Laura Cox -

η πιτσιρίκα που ξεκίνησε να ανεβάζει videos στο youtube με cover songs και τώρα έχει τη δική της μπάντα και έχουν αρχίσει τα endorsements απο Orange Amps και άλλες εταιρείες!

Η τύπισσα που παίζει καλύτερα είναι αυτή παίζει Sepultura.Ωραίο δεξί (χέρι) και άνεση στο αριστερό (χέρι πάλι ;D ).Πάντως εγώ σπίτι για ιδιαίτερα θα έπαιρνα αυτή που έπαιζε Metallica! ;D ;D ;D ;D

edit:Βασικά δεν ξέρω,όλο αλλάζω γνώμη.Πακέτο και τις 2! ;D ;D ;D ;D

BillTrantos είπε:
edit:Βασικά δεν ξέρω,όλο αλλάζω γνώμη.Πακέτο και τις 2! ;D ;D ;D ;D
Φαλλοκρατικά γουρούνια.

Πειράζει που εγώ τις θέλω όλες;  ;D

Μάγκες, καλά όλα αυτά τα μέταλλα, αλλά, εδώ η κοπέλα έχει πχοιότητα...

Cover και arrangement σε Floyd? Wow...

Εχω μακραν την καλυτερη συμμετοχη , μην το ψαχνετε.

Παιζει πολλα οργανα... και τα παιζει τελεια

Fusion επειδη εισαι μερακλης μαρεσεις και θα σου δωσω και extra info. Εχει και FB να της στειλεις και εκει την προταση αν δεν σου στειλει αυτη

Passive είπε:
Εχει και FB να της στειλεις και εκει την προταση αν δεν σου στειλει αυτη
Αυτή έχει FB αλλά εγώ δεν έχω. :'(

Αν μιλήσετε, πες της για μένα please, καίγομαι λέμε! ;D ;D ;D ;D ;D

Πφφφτ! Γατακια ειναι ολες μπροστα στην Courtney! Διδαξε σ'ολο τον κοσμο τι χρειαζεται η επανω κουρμπα στη Strat!

[move]Τουμπανο![/move]

maxresdefaul1t.jpg

vonserke010780 είπε:
Γατακια ειναι ολες
Το συγκεκριμένο γατάκι πολύ θα ήθελα να το είχα στο σπίτι (μ' έκαψες Passive). 8)

AnnaSentinaPose.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back