• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Νάνσυ και Νικόλας "κάποια τραγούδια θα σου πώ" 05/02/2010 και 12/02/2010

Evilnye είπε:
Μιας και είναι σήμερα το βραδάκι η τελευταία παράσταση κάνω ένα μπαμπ, αν κάποιος δεν το έχει δει :)
Μπαμπ-τούα...; ;D

Μπαμπ θρι α :P

BigAlejandro είπε:
παντως η νανσυ, φαινεται πως ειναι του κλασικου! :)
Όντως φαίνεται ότι είναι του κλασσικού. Στα Εdith Piaf τα σπασε όλα! Α ναι και να ψήσετε και καμιά Πρωτοψάλτη ^^

Εγώ απλά θα ευχαριστήσω τους Κώστα, Δημήτρη, Αλέξανδρο και Εύη (με τις συνοδούς τους φυσικά) που ήρθαν, που (απ'οτι φαίνεται) περάσανε καλά (κλείσαμε το μαγαζί...) και γιατί φτιάξανε μια φανταστική ατμόσφαιρα με κέφι, χαρά και τρελίτσες. Κάτι που, προσωπικά το είχα πολύ μεγάλη ανάγκη (προσωπικοί λόγοι)...

Παιδιά ευχαριστώ!

Και τώρα το μυστικό ότι παίζω κιθάρα ΜΠΡΟΣΤΑ σε κοινό (και όχι από πίσω) καθώς και ότι τραγουδάω βγήκε στη φόρα...  :-[

Τώρα τι στο Δια πήγα και έκανα μπαμπ-τούα στο θρέντ μόνος μου, ενώ έχει τελειώσει το παιχνίδι...  ???

Αρχηγός ο Νικόλας (υπαρχηγός η Νάνσυ)

Άψογα, άνετα και με κέφι εκτελεσμένο ένα πολύ καλόγουστο και πολυποίκιλο (diverse είναι η λέξη που ψάχνω) ρεπερτόριο.

Δεν ήταν η εντύπωσή σου Νικόλα. Περάσαμε πραγματικά καλά. Thanks.

audiokostas είπε:
Άψογα, άνετα και με κέφι εκτελεσμένο ένα πολύ καλόγουστο και πολυποίκιλο (diverse είναι η λέξη που ψάχνω) ρεπερτόριο.
Ομολογώ οτί ποτέ δεν το προσπαθήσαμε, αλλά έτσι μας βγήκε (και οι δύο έχουμε ανοιχτά μυαλά στα ακούσματά μας)... Και σε 5 γλώσσες παρακαλώ: Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Πορτογαλέζικα! ;D

Νά'σται καλά. :) Χαίρομαι πολύ που περάσατε καλά! Είναι πολύ σημαντικό για μένα! :)
(Και φυσικά οι γονείς φαίνονται από το πρωινό των πόστ τους, εεε;)

Nikolas είπε:
(Και φυσικά οι γονείς φαίνονται από το πρωινό των πόστ τους, εεε;)
οι ρεμπελοι οπως εγω και η ευη απο το νυχτερινο των ποστ τους........

ασε που μπορει να μας βρειτε κανα πρωι στο κολωνακι.........! :P 8) :P

BigAlejandro είπε:
οι ρεμπελοι οπως εγω και η ευη απο το νυχτερινο των ποστ τους........

ασε που μπορει να μας βρειτε κανα πρωι στο κολωνακι.........! :P 8) :P
LOL!! ε όχι και στο κολωνάκι...!

(άντε προς εξάρχια :P η κάπου ανάμεσα :P)

+100

Trending...

Νέα θέματα

Back