Νάκας... Υπάρχει αρκετή εμπιστοσύνη για "τυφλή" αγορά;

Σε περίπτωση που αποφασίσει κάποιος ότι δεν του κάνει το όργανο, έχει δικαίωμα να πάρει πίστωση / voucher του Νάκα, για μελλοντικές αγορές. Όχι επιστροφή χρημάτων.

Αυτό πάντως, είναι ανακόλουθο σε σχέση με αυτά που γράφουν στην σχετική ιστοσελίδα, την οποία παρέθεσα παραπάνω. Οπότε, επαν-επιβεβαιώνω, ότι αν δεν υπάρξει θέμα επιστροφής / αντικατάστασης, όλα καλά. Αν υπάρξει...

Υπο αυτην την προυποθεση, και εφοσον μιλαμε για κιθαρα, δε βρισκω το λογο να μην την παρεις απο Νακα. Να μιλαγαμε για κανα μπλιμπλικι να το καταλαβω, αλλα η κιθαρα εφοσον την δοκιμασεις και ειναι ΟΚ στην αρχη, τι μπορει να βγαλει στην πορεια;
Τίποτα.
Αλλά ...ποτέ μη λες ποτέ.
Τα έχουμε ξαναπεί.... ;)

Πριν 20 (!!) χρόνια θα σου έλεγα "μακριά από Νάκα". Πλέον τα χρόνια πέρασαν και πολλά έχουν αλλάξει.
Διάβασε τις συχνότερες ερωτήσεις που έστειλε ο Trolley, βεβαιώσου ότι τα κατάλαβες όλα και προχώρησε στην παραγγελία (χωρίς παραλαβή απο το κατάστημα!).

Αντε καλορίζικη!

Στο λινκ αυτό λέει ότι είναι εφικτό (οι δόσεις εννοώ), κατόπιν συνεννόησης με την τράπεζα σου...

Αυτό μπορείς να (δοκιμάσεις να) το κανονίσεις με την Τράπεζά σου, για οποιαδήποτε οφειλή προς Αυτήν. Το κατάστημα δεν το υποστηρίζει, και - όπως θα μάθεις αν πας στην Τράπεζά σου και της πεις ότι θέλεις να αγοράσεις μουσικό εξοπλισμό που να πληρωθεί μετρητοίς στον έμπορο, αλλά με δόσεις στην Τράπεζα - ούτε η Τράπεζα θα το υποστηρίξει.

Τίποτα.
Αλλά ...ποτέ μη λες ποτέ.
Τα έχουμε ξαναπεί.... ;)

Παίδες, ο άνθρωπος ρωτάει για "τυφλή" αγορά, δηλαδή δεν θα έχει πιάσει τίποτε στα χέρια του όταν θα δεσμεύεται να πληρώσει.

Υπο αυτην την προυποθεση, και εφοσον μιλαμε για κιθαρα, δε βρισκω το λογο να μην την παρεις απο Νακα. Να μιλαγαμε για κανα μπλιμπλικι να το καταλαβω, αλλα η κιθαρα εφοσον την δοκιμασεις και ειναι ΟΚ στην αρχη, τι μπορει να βγαλει στην πορεια;

Να "βγάλει" κάτι στην πορεία, όντως, δεν υπάρχει κάτι. Αλλά επειδή ακριβώς μιλάμε για ηλεκτρική κιθάρα, μπορεί να αποφασίσεις μετά από λίγες μέρες ότι τελικά ο λαιμός / τα τάστα δεν σε βολεύουν, ή ότι έχει neck-dive και τελικά σε εκνευρίζει κλπ. Αυτά δεν είναι (βεβαιότατα) κατασκευαστικές ατέλειες, αλλά είναι υπαρκτά θέματα σε μια ηλεκτρική κιθάρα. Και θέλεις και λίγες ώρες με το όργανο για να τα εντοπίσεις.

Σε κάθε περίπτωση, δεν αγοράζω με σκοπό να επιστρέψω, το ακριβώς αντίθετο. Και ο Νάκας στην συγκεκριμένη αγορά έχει το "πάνω χέρι", ακριβώς γιατί προσφέρει τις δόσεις. Που επίσης δεν χρησιμοποίησα για οποιαδήποτε αγορά την τελευταία... 20-ετία (το έχω κάνει μόνο μια φορά, για την ακρίβεια).

Και για να πούμε και του στραβού το δίκιο (ο "στραβός" είμαι εγώ - ταιριάζει με την "τυφλή" αγορά...), εφόσον ο Νάκας εισάγει Gibson στην χώρα, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, να έχει ένα έστω μικρό αριθμό κιθαρών στο νησί, έστω στην Λευκωσία εάν όχι (και) στην Λεμεσό, να μπορεί κάποιος να δοκιμάσει και να αποφασίσει, πριν αγοράσει. Παράλογο...;

Ζηλεύω όταν βλέπω το πιο κάτω video για παράδειγμα, όταν ο Ola πηγαίνει κιθαρό-τσαρκα στην Κοπεγχάγη. Εγώ για να ζήσω κάτι παρόμοιο, θέλω αεροπορικά εισιτήρια...

Έτσι, για να πω το παράπονό μου...

Και για να πούμε και του στραβού το δίκιο (ο "στραβός" είμαι εγώ - ταιριάζει με την "τυφλή" αγορά...), εφόσον ο Νάκας εισάγει Gibson στην χώρα, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, να έχει ένα έστω μικρό αριθμό κιθαρών στο νησί, έστω στην Λευκωσία εάν όχι (και) στην Λεμεσό, να μπορεί κάποιος να δοκιμάσει και να αποφασίσει, πριν αγοράσει. Παράλογο...;

Ζηλεύω όταν βλέπω το πιο κάτω video για παράδειγμα, όταν ο Ola πηγαίνει κιθαρό-τσαρκα στην Κοπεγχάγη. Εγώ για να ζήσω κάτι παρόμοιο, θέλω αεροπορικά εισιτήρια...

Έτσι, για να πω το παράπονό μου...

Ο Νακας έχεις ακριβές fender και gibson,ΜΟΝΟ Αθήνα.
Θεσσαλονίκη, αν και έχει 2 μαγαζιά, το πολύ να δεις μέχρι american professional.

Συνεχίζοντας "του στραβού το δίκηο", ελάχιστοι πλέον έμποροι στοκάρουν οτιδήποτε. Ο Νάκας είναι από τους καλύτερους σε αυτό, διότι έχει να υποστηρίξει τα φυσικά του καταστήματα, αλλιώς δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης.

Βασικά επιστρέφω στο ότι ο μοναδικός λόγος που μου δίνεται, στην συγκεκριμένη περίπτωση, να ψωνίσω από Νάκα, είναι οι 12 άτοκες δόσεις.

Βασικά επιστρέφω στο ότι ο μοναδικός λόγος που μου δίνεται, στην συγκεκριμένη περίπτωση, να ψωνίσω από Νάκα, είναι οι 12 άτοκες δόσεις.
Δεν το λες και λίγο.
Πήρα στα τύφλα την sg gibson 61, με 12 δόσεις, και μάλιστα φθηνότερα από ότι την έχει ο Θωμάς.
1750 την πήρα 2Κ σχεδόν την είχε ο Θωμάς.
Δεν με ενδιέφερε να την πιάσω πριν.
Σιγά μην δεν μου έκαναν 70 χρόνια ιστορίας ...τον παιχταρά :😜
Από την άλλη φυσικά δεν την ήθελα χτυπημενη, αλλά ήρθε σε τέλεια κατάσταση.
Άσε που αν ήταν χτυπημενη, όπως σου τα είπαν.

Το γεγονός πάντως ότι μπορούμε πλέον να αγοράσουμε από Ελλάδα αμερικανικούς ενισχυτές (γκουχ - Mesa Boogie- γκουχ ) με ευρωπαϊκό ρεύμα, ελληνική εγγύηση και άτοκες δόσεις - και αφού τους δοκιμασουμε δια ζώσης σε κάποιες περιπτώσεις!!! - φάνταζε εξωπραγματικό πριν μερικά χρόνια...

Εχω άψογη εμπειρία από τον ΝΑΚΑ, μια φορά ένα ακριβό πετάλι μου έκανε κάποια νερά, το πήγα σε έναν επίσημο αντιπρόσωπό τους ηλακτρονικό και μου λέει ''στείλτο πίσω'', μου έστειλαν καινούργιο (βέβαια και το καινούργιο μετά από πολύ καιρό μου έκανε τα ίδια, και από ψάξιμο στο ίντερνετ διαπίστωσα ότι τα toggle switch της συγκεκριμένης -πασίγνωστης και πανάκριβης- καναδέζικης εταιρείας ήταν για τα πανηγύρια - μόνο BOSS ρε...! - αλλά το έφτιαξα στον ίδιο ηλεκτρολόγο και έκτοτε όλα καλά).

Το ''τελικά δεν μου κάνει η κιθάρα'' δεν με βρίσκει σύμφωνο. Όταν γίνω πλανητάρχης, να ξέρετε ότι δεν θα μπορείτε ούτε από το Thomann να κάνετε επιστροφή προϊόντος που δεν είναι τεκμηριωμένα ελαττωματικό - και εφόσον τεκμηριωμένα δεν έχει γίνει λάθος στα αναλυτικότατα specs που περιγράφουν το προϊόν. Ο καταναλωτής, έχει και αυτός ευθύνες. Δεν θα καλύψει η επιχείρηση την καταναλωτική ματαιοδοξία ή την κρίση μέσης ηλικίας του καθενός μας που στα γεράματα πχ του 'ρθε να πάρει σρεντοκίθαρο ή 100άρα λαμπάτη κεφαλή για να διαπιστώσει ότι δεν την παλεύει με την FR γέφυρα ή ότι ο 100ρης ενισχυτής ακούγεται :poop: στο δωμάτιό του.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back