Νάκας... Υπάρχει αρκετή εμπιστοσύνη για "τυφλή" αγορά;

Έκτορας

Ενεργό μέλος
Πόντοι
223
Ξεκινώ την συζήτηση αναφέροντας πως είμαι μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Ο Νάκας εδώ είναι "εισαγωγέας" μιας συγκεκριμένης αμερικάνικης μάρκας κιθαρών. Το "εισαγωγέας" είναι σε εισαγωγικά, γιατί δεν φέρνει εδώ τα μοντέλα του, σε κατάστημα, για να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις. Τα φέρνει από την Ελλάδα, αφότου έχεις κάνει την παραγγελία σου και έχεις πληρώσει. Άρα η όποια αγορά, γίνεται τυφλά. Σε συζήτηση με το κατάστημα μου επιβεβαίωσαν πως σε τυχόν ατέλειες του οργάνου, είναι υποχρεωμένοι από την εγγύηση που προσφέρουν, είτε να επιδιορθώσουν / αλλάξουν κάτι ή ακόμα και να το αντικαταστήσουν, αν χρειαστεί. Αυτό είναι καλό.

Σε περίπτωση που αποφασίσει κάποιος ότι δεν του κάνει το όργανο, έχει δικαίωμα να πάρει πίστωση / voucher του Νάκα, για μελλοντικές αγορές. Όχι επιστροφή χρημάτων. Αυτό, δεν είναι.

Τί λέει η αγορά; Αγοράζω άφοβα ή όχι...; Όλες οι εμπειρίες / απόψεις, καλοδεχούμενες.

Εδώ αγοράζουμε τυφλά από τον Γερμανό, ας στηρίξουμε και την Ελληνική επιχείρηση, που για τα δεδομένα της χώρας μας είναι ενας μικρός Γερμανός...

Εχω δεκάδες συναλλαγές με Νάκα εδώ και δεκαετίες (αγορές, service,). Η εξυπηρέτηση τους, όταν παρουσιάστηκαν προβλήματα (ελατωματικό πεταλι, προβλημα στο μπάσο) ήταν άριστη.

Βεβαίως.

Κοίτα, η ιδέα του "επιστρέφουμε ένα προϊόν", επειδή αλλάξαμε γνώμη ή ήταν ελλατωματικό ή οτιδήποτε άλλο, στηρίζεται σε μία ευρωστία αποθήκης που απουσιάζει από το ελληνικό (και προφανώς, και το κυπριακό) εμπόριο, εδώ και είκοσι χρόνια.

Παρήγγειλε άφοβα, αλλά αν κάτι δεν πάει καλά, ετοιμάσου για δυνητική ταλαιπωρία στην όποια διαδικασία επιστροφής ή αντικατάστασης. Στο τέλος θα βρεις το όποιο δίκηο σου, αλλά θα πάρει περισσότερες μέρες και περισσότερο "αμάν" απ' ότι με τον "Γερμανό".

Και εγω δεν εχει τυχει να επιστρεψω τιποτα στο Νακα. Αλλά ότι πήρα ήταν εγγυση. Επίσης πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Αν θελεις τους κανεις και μια ερωτηση για την πολιτική των επιστροφών.

Προτιμώ να πάρω από τον εξαίρετο ΝΑΚΑ και ας γίνει και μια στο εκατομμύριο κάτι και εύχομαι τα χειρότερα κακά και δεινά για το Thomann.

Στα συν του Νακα έναντι του thomann είναι και οι δόσεις με πιστωτική, έως 18.
Στα πολλά συν.
Επίσης μπορείς με παραγγελία να σου φέρει ό,τι θες.
Καμία φορά είναι και φθηνότερος.
Και εγώ δεν πρόκειται να ξανά ψωνίσω από τον thomann.

Ειδική προσοχή θέλει αυτό:

"Αφορούν προϊόντα για τα οποία έγινε ειδική παραγγελία για λογαριασμό του πελάτη κατόπιν προκαταβολής ή εξόφλησης και δεν ανήκουν στο προγραμματισμένο στοκ της εταιρείας."

ίσως το έχω ξαναπεί, όταν ψώνισα από τον Νάκα και ήταν και signature (που τελικά αποδείχτηκε ότι αν και υπήρχε στο site και συγκεκριμένα στην Αθήνα ήταν ακόμα στην κούτα), ξεκαθάρισα στο κατάστημα Θεσσαλονίκης, ότι θέλω να την δώ και να την δοκιμάσω από κοντά.
Ήρθε μετά από λίγες μέρες, την βγάλανε από την κούτα μπροστά μου, την δοκίμασα και μετά την πήρα.
Υπάρχουν άλλα καταστήματα στην πόλη μου που δεν θα την έβγαζαν από την κούτα ή και στην βιτρίνα να την είχαν ούτε να την πιάσω.

Ήρθε μετά από λίγες μέρες, την βγάλανε από την κούτα μπροστά μου, την δοκίμασα και μετά την πήρα.

Υπο αυτην την προυποθεση, και εφοσον μιλαμε για κιθαρα, δε βρισκω το λογο να μην την παρεις απο Νακα. Να μιλαγαμε για κανα μπλιμπλικι να το καταλαβω, αλλα η κιθαρα εφοσον την δοκιμασεις και ειναι ΟΚ στην αρχη, τι μπορει να βγαλει στην πορεια;

Βεβαίως. Σχεδόν αποκλειστικά αγοράζω από Thomann ό,τι θέλω. Για την συγκεκριμένη αγορά όμως, θέλω να εκμεταλλευτώ τις 12 άτοκες δόσεις που προσφέρει ο Νάκας.
εγω αν ήταν κάτι που ήθελα πολύ, θα το έπαιρνα με την πιστωτική μου και θα το ξοφλούσα με έντοκες.
Πολλές φορες οι ευκαιρίες που βρίσκεις είναι συμφέρουσες έστω και με τον τόκο. Η δόση είναι ...μεγάλο πράγμα. Περνάει ο καιρός και σου μένει το όργανο απο την πρώτη μέρα. Αρκεί να μην το κάνεις 2-3 φορές μαζί

Trending...

Νέα θέματα

Back