- Πόντοι
- 18
Καλησπέρα και καλό Πασχα Ειμαι μουσικός ασχολουμε με μπουζούκι αρκετά χρονια και λίγο κιθαρα ηλ. προσφατα παραγγιλα καποια πραγματα για να φτιαξω και εγώ ενα Home Studio .
To προβλημα ειναι οτι μερικες Βασικες λειτουργιες του Nuendo τις βρηκα αλλα Σκεφτομαι Σοβαρα την αγορά καπου Μidi Keyboard (δε ξερω να παιζω πληκτρα ) το Θελω κυριως για Drums Pattern γιατι με το moyse δεν γινεται δουλεια και
ισως Στο μελλων ασχοληθω με συνθεση καποιου τραγουδιου κτλ η καποιο remix . το Θεμα ειναι οτι δεν τα παω καλα με τα manual και ποιο ειδικα δεν γνωριζω τοσο καλα αγγλικά ώστε να μεταφραζω τα manual και φοβαμαι να μην εχω προβλημα αν παρω το midi keyboard και δε μπορω να το δουλεψω.
Θα ηθελα να μου πειτε μερικα λογια αν ειναι ευκολο το σεταρισμα με το nuendo / πως συνεργαζεται με τα vst και γενικα πως δουλευουμε με ενα τετοιο keyboard στο nuendo τι καναλια ανοιγουμε κτλ αν ασχολειτε κανενας συναδελφος και δε βαριετε να βοηθισει , τον Ευχαριστω προκαταβολικά
υ.π το Midi keyboard που θελω να παρω ειναι το Akai mpc 49
http://www.thomann.de/gr/akai_mpk_49.htm
Tα πραγματα που εχω παραγγιλει μεχρι τωρα και τα περιμενω ειναι τα εξης
MACKIE ONYX SATELLITE
SAMSON RESOLV 65A
AKG PERCEPTION 220
THE SSSNAKE SM6BK
K&M 23956 POPKILLER
THE T.AKUSTIK SA-N NOPPENSCHAUMSTOFF
QUIK LOK BS300 (2 piece(s))
AKG K-171 MKII
να στε καλα και καλό πασχα!
To προβλημα ειναι οτι μερικες Βασικες λειτουργιες του Nuendo τις βρηκα αλλα Σκεφτομαι Σοβαρα την αγορά καπου Μidi Keyboard (δε ξερω να παιζω πληκτρα ) το Θελω κυριως για Drums Pattern γιατι με το moyse δεν γινεται δουλεια και
ισως Στο μελλων ασχοληθω με συνθεση καποιου τραγουδιου κτλ η καποιο remix . το Θεμα ειναι οτι δεν τα παω καλα με τα manual και ποιο ειδικα δεν γνωριζω τοσο καλα αγγλικά ώστε να μεταφραζω τα manual και φοβαμαι να μην εχω προβλημα αν παρω το midi keyboard και δε μπορω να το δουλεψω.
Θα ηθελα να μου πειτε μερικα λογια αν ειναι ευκολο το σεταρισμα με το nuendo / πως συνεργαζεται με τα vst και γενικα πως δουλευουμε με ενα τετοιο keyboard στο nuendo τι καναλια ανοιγουμε κτλ αν ασχολειτε κανενας συναδελφος και δε βαριετε να βοηθισει , τον Ευχαριστω προκαταβολικά
υ.π το Midi keyboard που θελω να παρω ειναι το Akai mpc 49
http://www.thomann.de/gr/akai_mpk_49.htm
Tα πραγματα που εχω παραγγιλει μεχρι τωρα και τα περιμενω ειναι τα εξης
MACKIE ONYX SATELLITE
SAMSON RESOLV 65A
AKG PERCEPTION 220
THE SSSNAKE SM6BK
K&M 23956 POPKILLER
THE T.AKUSTIK SA-N NOPPENSCHAUMSTOFF
QUIK LOK BS300 (2 piece(s))
AKG K-171 MKII
να στε καλα και καλό πασχα!