Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια

Πραγματικά αυτό μου δίνει δύναμη όσο κι αν ακούγεται κοινότυπο
Αγαπητέ Νέστορα θα ήταν παράλογο εάν δεν σου θύμιζε κάτι, όλα κάτι μας θυμίζουν, κι αν θες μπορώ να βρω πολλά τραγούδια που να μοιάζουν είτε με το δικό μου είτε με κάποιο όλο και να έχουν τα ίδια ακκόρντα.
Δεν ξέρω αν εννοείς ότι υπήρχε δόλος και "κλοπή" από άλλα κομμάτια.
σίγουρα όμως το να σου πω ότι δεν γνώριζα καν το τραγούδι που πόσταρες...
εν κατακλείδι αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και ούτε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, άλλωστε ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει απ'το κάθε τι, άλλος ακούει το κομμάτι και λέει μου αρέσει δεν μου αρέσει, σε άλλον του θυμίζει κάποια φωνή τραγουδιστή που ξέρει ήδη κλπ κλπ
Χαίρομαι που το βρήκες ευχάριστο και σ'ευχαριστώ, το κομμάτι που έστειλες πέραν της ομοιότητας των ακκόρντων που για να το λες έτσι θα είναι,( δεν θα καθόμουν να το τσεκάρω σε καμία πρίπτωση), τα τραγούδια μεταξύ τους δεν έχουν καμία σχέση.
Μπορώ πάντως και πάλι αν θες να σου παραθέσω άπειρα τραγούδια που έχουν τα ίδια ακκόρντα το ίδιο τεμπο αλλά διαφορετική μελωδία φωνής.
Κλείνοντας να πω πως ποτέ δεν είπα ότι κάνω κάτι πρωτότυπο, όπως ανέφερες πολύ σωστά παρθενογένεση όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά δεν θα υπάρξει ποτέ γιατί το κάθε τι καινούργιο που βγαίνει θεωρητικά, δεν είναι τίποτα άλλο απ' τη συνέχεια κάποιου άλλου. Το μόνο που κάνω είναι να εκφράζω μέσα από τα δικά μου τραγούδια τις αγωνίες μου, τους φόβους, το διικό μου μυαλό γενικά. Όλες οι λέξεις που χρησιμοποιούνται στους στίχους έχουν γραφτεί εκατομμύρια φορές, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω!
Με εκτίμηση
Ηλίας Μαυροσκούφης