ποιοι ειστε εσεις ρε' date='μπροστα στους Guru SUHR & TOM ANDERSON!!! :twisted: :lol: :lol:
[/quote']
Δεν νομίζω ότι κάποιος που κάνει κατασκευές ενδιαφέρεται και πολύ να συγκριθεί με άλλους.
Το κάνει τουλάχιστον διότι τον ευχαριστεί
OYTE TA ΞΥΛΑ ΣΑΣ ΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΟΥΡΔΙΣΕΤΕ!! :lol:
Εάν το λες αυτό χαριτολογώντας για το αν ξέρουμε να κουρδίζουμε τονικά σωστά τα όργανα' date=' ε.. κανείς δεν είναι τέλειος :lol:
Εάν το λες με την πραγματική του έννοια, θα σου πω ότι στα ακουστικά όργανα (που εκεί έχει νόημα να μιλάμε για κούρδισμα και συνδιασμό ξύλων), σου λέω πως εκεί έχω εμπειρία τουλάχιστον 15 χρόνια, και είναι ένα θέμα που καλό θα ήταν να μην ακουμπήσουμε.
Τι νομιζετε δηλ. οτι και οι CNC Routers που χρησιμοποιουν δεν ειναι ετη φωτος καλυτεροι απο τους ΙΔΙΟΥΣ routers που χρησιμοποιουν στην Harley Benton?? :lol:
Σαφώς και είναι καλύτεροι, παράγουν όργανα με ταχύτητα φωτός και εμείς καλούμαστε να πληρώσουμε μια περιουσία για ένα όργανο που έφτιαξε μια μηχανή σε π.χ. 10 ώρες.
τα αμερικανικα ξυλα δεν ειναι τραγικα καλυτερα απο τα κορεατικα??(αφου στις ΗΠΑ ποτιζουν τα δεντρα με ...μπυρα & οταν βρεχει δεν βρεχει νερο αλλα...σαμπανια!!!για να μην πω και για το...χωμα...)
ΑΑΑ. αυτός είναι ο λόγος που κάθε φορά που ανοίγω την θήκη της αμερικάνας fender μου μηρίζει μπυρίλα ??? :lol: :lol:
Σταματηστε να παραπληροφορειτε τον κοσμο!
Δεν έχω τέτοια πρόθεση. Αλλά μου αρέσει να λέω την αλήθεια που κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν εσκεμένα εν ονόματι του κέρδους.