MY LIFE - GUITAR VERSION by IOANNIDIS ANDREAS

Φιλε μου νομιζω οτι θα πρεπει να αναθεωρησεις λιγο τα θεμματα που θες να αναφερεις στα βιντεο σου....

Ποια ειναι η piano version δλδ που θελουμε να δουμε και την guitar version ? Στο καναλι σου δεν υπαρχει....

Επισης το βιντεο σου ηταν κακιστο.Οταν βλεπω ενα βιντεο θελω να βλεπω κινηση και με το εφφε που εχεις διαλεξει δεν εβλεπα ΤΙΠΟΤΑ...με αποτελεσμα οσο ακουγα το τι "ελεγες" να σερφαρω σε αλλες σελιδες μεχρι να τελειωσει,μετα το ξαναγυρισα πισω και εκπληκτος ειδα οτι δεν εχω χασει τιποτα....

messalion είπε:
Φιλε μου νομιζω οτι θα πρεπει να αναθεωρησεις λιγο τα θεμματα που θες να αναφερεις στα βιντεο σου....

Ποια ειναι η piano version δλδ που θελουμε να δουμε και την guitar version ? Στο καναλι σου δεν υπαρχει....

Επισης το βιντεο σου ηταν κακιστο.Οταν βλεπω ενα βιντεο θελω να βλεπω κινηση και με το εφφε που εχεις διαλεξει δεν εβλεπα ΤΙΠΟΤΑ...με αποτελεσμα οσο ακουγα το τι "ελεγες" να σερφαρω σε αλλες σελιδες μεχρι να τελειωσει,μετα το ξαναγυρισα πισω και εκπληκτος ειδα οτι δεν εχω χασει τιποτα....
φιλε μου messalion αμα ειδεσ το καναλι μου στη περιγραφη στο συγκεκριμενο κομματι

αναφερω το συνδεσμο απο την piano version,τέλος πάντων...

Το οπτικο μεροσ δεν με ενδιαφερει,το ακουστικο μεροσ ηταν η ουσια....

operator είπε:
φιλε μου messalion αμα ειδεσ το καναλι μου στη περιγραφη στο συγκεκριμενο κομματι

αναφερω το συνδεσμο απο την piano version,τέλος πάντων...

Το οπτικο μεροσ δεν με ενδιαφερει,το ακουστικο μεροσ ηταν η ουσια....
Αν σε ενδιαφερει το ακουστικο μερος τοτε ανεβασε το στο soundcloud ή σε καποιο παρομοιο site και οχι στο youtube....Στο youtube και συμπιεση στον ηχο θα εχεις και πολλα αλλα που δεν ειναι της παρουσης.....Η εγνοια σου ομως να παρεις views και κανα φραγκο απο το youtube σαν partner που εισαι σε εκανε να το ποσταρεις και εδω χωρις ΚΑΝ ενα σχολιο για το τι και πως ειναι αυτο που βλεπουμε (γιατι ειναι βιντεο).Εμενα ομως σαν τηλεθεατη (εφοσον ποσταρεις βιντεο) με ενδιαφερει ΝΑ ΔΩ και οχι να "μαντεψω" οτι εσυ ηθελες να ριξεις το "βαρος" του βιντεο στον ηχο.....

messalion είπε:
Αν σε ενδιαφερει το ακουστικο μερος τοτε ανεβασε το στο soundcloud ή σε καποιο παρομοιο site και οχι στο youtube....Στο youtube και συμπιεση στον ηχο θα εχεις και πολλα αλλα που δεν ειναι της παρουσης.....Η εγνοια σου ομως να παρεις views και κανα φραγκο απο το youtube σαν partner που εισαι σε εκανε να το ποσταρεις και εδω χωρις ΚΑΝ ενα σχολιο για το τι και πως ειναι αυτο που βλεπουμε (γιατι ειναι βιντεο).Εμενα ομως σαν τηλεθεατη (εφοσον ποσταρεις βιντεο) με ενδιαφερει ΝΑ ΔΩ και οχι να "μαντεψω" οτι εσυ ηθελες να ριξεις το "βαρος" του βιντεο στον ηχο.....
Kοιτα τισ δικεσου εγνοιες και ασε τισ δικεσ μου...

Δεν σου ζητησα τεχνικη βοηθεια,δοξα το θεο τα καταφερνω και μονοσ...

operator είπε:
Δεν σου ζητησα τεχνικη βοηθεια,δοξα το θεο τα καταφερνω και μονοσ...
Ειχα 2 τροπους στο μυαλο μου για το πως θα σου απαντουσα και πιστεψε με παρακατω γραφω αυτον που ειναι πιο ευγενικος.......

Δεν σου εδωσα καμια τεχνικη βοηθεια αλλα αν καποιος στο μελλον στην προσφερει καλο θα ειναι οχι απλως να την παρεις αλλα να την αρπαξεις απο τα μαλλια....

messalion είπε:
Δεν σου εδωσα καμια τεχνικη βοηθεια αλλα αν καποιος στο μελλον στην προσφερει καλο θα ειναι οχι απλως να την παρεις αλλα να την αρπαξεις απο τα μαλλια....
παραδείγματος χάριν:

Η λέξη "named" προφέρεται "νέιμντ" και όχι "νέιμεντ"
8)

Επειδή εσύ μάλλον ειρωνεύεσαι:

Η διόρθωση ενός κραυγαλέου λάθους προφοράς δεν συνιστά "τεχνική βοήθεια" αλλά βοήθεια στην παρουσίαση, αφού ο ΟΡ θέλει να φτιάχνει βίντεο στην αγγλική γλώσσα και πιθανότατα δε θέλει οι θεατές να γελούν με τα αγγλικά του...

messalion είπε:
Συμφωνω!!!

Επισης το βιντεο σου ηταν κακιστο.Οταν βλεπω ενα βιντεο θελω να βλεπω κινηση και με το εφφε που εχεις διαλεξει δεν εβλεπα ΤΙΠΟΤΑ...
Συμφωνω!!!

Αφου σου αρεσει φιλε μου αυτο που κανεις (στο youtube), να κοιτας να το βελτιωνεις! Εγω δεν εχω δει καμια βελτιωση απο το πρωτο σου βιντεακι! Οσο μου αρεσε το πρωτο σου, μου αρεσε και αυτο! Καλο θα ηταν να το οργανωνεις λιγο απο πριν (σαν σκηνοθεσια ενα πραγμα)! Καλο θα ηταν να μαθεις να ακους και τις αποψεις των αλλων οποιες και να ειναι αυτες (αφου τις ζητας κιολας!!!). Για καλο ειναι!!! Δεν θελει κανεις το κακο σου!

gdevelek είπε:
Επειδή εσύ μάλλον ειρωνεύεσαι:

Η διόρθωση ενός κραυγαλέου λάθους προφοράς δεν συνιστά "τεχνική βοήθεια" αλλά βοήθεια στην παρουσίαση, αφού ο ΟΡ θέλει να φτιάχνει βίντεο στην αγγλική γλώσσα και πιθανότατα δε θέλει οι θεατές να γελούν με τα αγγλικά του...
Η αλήθεια είναι ότι η απάντησή μου έχει κάποια ίχνη ειρωνείας (δεν το αρνούμαι).

Ωστόσο, από τα πρώτα videos, που είχε ποστάρει ο ΟΡ, τόσο εγώ όσο και αρκετοί συνφορουμίτες του είχαμε επισημάνει το πρόβλημα στην προφορά και οι απαντήσεις, που λάβαμε ήταν, συνήθως, στο πνεύμα των απαντήσεων, που έλαβε, τώρα, και ο messalion (δηλαδή, ειρωνικές με δόση ξερολίασης)

Αγαπητέ Ανδρέα από τη στιγμή που ποστάρεις ένα βίντεο προς κριτική υποθέτω, καθώς δεν υπήρχε κάποια επεξήγηση στο πρώτο ποστ σου, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχθείς κάθε είδους κριτική είτε θετική είτε αρνητική σε οποιοδήποτε σημείο αυτού που παρουσιάζεις (βίντεο ή ήχος).

Το κομμάτι το άκουσα ευχάριστα. Ήταν πολύ μελωδικό.

Στο οπτικό της υπόθεσης υπήρχαν κάποια ατοπήματα που αναφέρθηκαν και παραπάνω.

Από τη στιγμή που το βίντεο είναι στην αγγλική γλώσσα θα πρέπει να βελτιώσεις αρκετά την προφορά σου. Ειδάλλως μπορείς να γράφεις τους διαλόγους στα ελληνικά και να προσθέτεις μετά αγγλικούς υπότιτλους.

Επίσης όταν εξηγείς στο βίντεο τι βλέπουμε δεν κοιτάζεις καθόλου την κάμερα. Είναι σαν να μιλάς στο διπλανό σου χωρίς να τον κοιτάζεις. Δεν μπορεί εύκολα να σε παρακολουθήσει.  ;)

Τέλος το εφφέ στο βίντεο δυσκολεύει λίγο την παρακολούθησή του.

Φιλικά.  :) 

Έχω την αίσθηση πως κακώς τι λέτε στον ΟΡ. Ο κάθε άνθρωπας αντιλαμβάνεται τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο, ο συγκεκριμένος, μάλλον έχει αποφασίσει προ πολλού πως γράφει αριστουργήματα άξιομνημόνευτα, για ποιό λόγο να μπω στη διαδικασία να του χαλάσω την εντύπωση? Ποιός είμαι άλλωστε εγώ ?

Θέλω να πω και σε συνέχεια της κουβέντας περί κριτικής στα πονήματά μας,πως λες μια γνώμη σε κάτι που σε αγγίζει, είτε πρόκειται για τη μουσική, είτε για τον άνθρωπο που τη γράφει. Αν ο άλλος θεωρεί εαυτόν μεσσία, ή εγώ τον θεωρώ ανάξιο λόγου,ή μου πέφτει κομμάτι ακαταλαβστικος, ποιός ο λόγος να μπω στη διαδικασία να τον κρίνω-διορθώσω-συνετσω?

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back