Ξεκίνησα απο το μπάσο, μετά ντραμς, κιθάρες και ενα εκκλησιαστικό
Ενδείκνυται και για backing track και blues σολιές
my_bass_groove.mp3
Ενδείκνυται και για backing track και blues σολιές
my_bass_groove.mp3
Σκέτος Μισσισιπής συνονόματε............ ;Dspewfy είπε:Ενδείκνυται και για backing track και blues σολιές
χμμ.. δεν ειμαι σίγουρος τι εννοείς...audiokostas είπε:Έχουμε όμως ένα - δυο προβληματάκια στο δέσιμο, έτσι;![]()
Μπάσο με ντράμς δεν βαδίζουν πάντα μαζί.spewfy είπε:χμμ.. δεν ειμαι σίγουρος τι εννοείς...
Μόνο το rhythm section? Γιατί έχουν τη ψευδαίσθηση οι όποιοι κιθαρίστες ότι αν δεν παίζουν ΜΕ το rhythm section δεν ακούει κανείς;audiokostas είπε:ΛΑΘΟΣ
Αυτά κάθονται και τα λένε οι κιθαρίστες.
Οι rhythm section έχει το θεάρεστο έργο και την υποχρέωση να διατηρεί το groove at all costs. Το πάθος έρχεται μετά σαν added bonus των προσπαθειών τους.
+1Evilnye είπε:Μόνο το rhythm section?
Οχι μόνο.Evilnye είπε:Μόνο το rhythm section?
Έλα που δε συγχωρούνται;audiokostas είπε:Οι υπόλοιποι λόγω ιδιότητας συγχωρούνται. ;D
Εντάξει, πλάκα κάνουμε. Σωστός είσαι.Gianniss είπε:Δεν ειναι τοσο αντικειμενικο ποιο ειναι το rs. Ασχετα αν εχει συνδεθει απο τους περισσοτερους με το μπασσο-τυμπανα.
Άλλο η πρασινάδα, άλλο η άρυθμία.audiokostas είπε:Φιλοσοφικόν το ερώτημα φιλτάτη.
Τον κιθαρίστα θα τον αντιληφθεί αλλά θα τον συγωρέσει. Η πρασινάδα πασάρεται και ως άποψη. Αλλοι χτίσαν καριέρες πάνω σε αυτό.
+1Τον μπασίστα δεν θα τον καταλάβει. Απλώς θα ψάχνει να βρεί τι ακούει λάθος και χάνει το γκρουπ ενώ όλα φαίνονται εντάξει ;D
Σωστό.spewfy είπε:Πιστεύω ότι μπορει και στο μισισιπι αν μεσα στη μαστουρα τους χανανε λιγο (η καποιος εχανε λιγο) το groove να ακολουθούσαν τετοιες συζητήσεις μετα... 8)
Τα ντραμς ειναι XLN addictive drums και το σετ ειναι το Startup (το default δηλ)Gianniss είπε:(ε, ας πω και οτι τα τυμπανα ηταν λιγο ''μηχανηστικα'')
Συγγνώμη που θα τοποθετηθώ έτσι, αλλα με χάλασε λιγότερο το ότι το κομμάτι ήταν off groove παρα το ότι προσπαθείς να δικαιολογηθείς. Προσπαθείς εν ονόματι του "πάθους" να βρείς ένα λόγο να μην διορθώσεις τα λάθη σου και αυτό σε βάζει στο ίδιο καλάθι με ανθρώπους που δεν νομιζω να ήθελες να είσαι.spewfy είπε:Πιστεύω ότι μπορει και στο μισισιπι αν μεσα στη μαστουρα τους χανανε λιγο (η καποιος εχανε λιγο) το groove να ακολουθούσαν τετοιες συζητήσεις μετα... 8)
sorry αλλά πρεπει με τη συμπεριφορά μου να στηρίξω τη μουσική. Αν ήταν ερωτικό κομματι θα μιλουσα για λουλούδια και ίσως να ζητούσα συγνωμη, τώρα ειναι πιο ατίθασο ας πουμε και γι αυτο παω κοντρα.shelter είπε:Συγγνώμη που θα τοποθετηθώ έτσι, αλλα με χάλασε λιγότερο το ότι το κομμάτι ήταν off groove παρα το ότι προσπαθείς να δικαιολογηθείς.
Καλά κόψε κάτι...Προσπαθείς εν ονόματι του "πάθους" να βρείς ένα λόγο να μην διορθώσεις τα λάθη σου και αυτό σε βάζει στο ίδιο καλάθι με ανθρώπους που δεν νομιζω να ήθελες να είσαι.
Σιγα μη ξεκινησει να χορευει ο κόσμος του νοιζ... και ναι το καλο μπλουζ ή το καλό ρεμπέτικο μπορεί και να κούνησε λίγο κάτω από το δέντρο ή μεσα στο ντουμάνι του τεκέ... Τα φλαμενκο και τα τανγκό κρατα τα για τον εαυτό σου. Σορρυ φιλε μου που τοποθετούμαι και εγώ έτσι αλλά τι να σε κανω.ps. Το rs σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου έπαιζαν για να χορεύουν άλλοι ήταν και είναι ακλόνητο. Κούνησε ποτέ το τέμπο στο καλό μπλούζ, ή στο φλαμένκο ή στο τανγκο?
Αυτό που θέλει να σου πει ο shelter και συμφωνώ, είναι πως σε πολλά είδη που είναι χαρακτηριστικά παθιασμένα (πχ φλαμενκο, τάνγκο, αλλά και μπλουζ) τα ρυθμικά για κανένα λόγο δεν ήταν ότι να ναι...spewfy είπε:sorry αλλά πρεπει με τη συμπεριφορά μου να στηρίξω τη μουσική. Αν ήταν ερωτικό κομματι θα μιλουσα για λουλούδια και ίσως να ζητούσα συγνωμη, τώρα ειναι πιο ατίθασο ας πουμε και γι αυτο παω κοντρα.
Γιατί όχιΣιγα μη ξεκινησει να χορευει ο κόσμος του νοιζ...
???Δε ξερω αν θα βελτιώσω την εικόνα μου στους μπασίστες του φόρουμ αλλά να σημειώσω οτι οι κιθάρες ειναι μονοφωνικές ενώ το μπασο γράφτηκε σε στερεοφωνικό track!