- Πόντοι
- 6
σκέφτομαι να αγοράσω έχει πολύ καλές τιμές μπορείτε να μου πείτε τις γνώμες σας;
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
εγγύηση 2 ετώνyameth είπε:...με φουλ εγγύηση...
Για εδώ ή πακέτο;crazy drummer είπε:θελο και αλλες γνωμες για το συγκρριμενο μαγαζι
Τι άλλες γνώμες;crazy drummer είπε:θελο και αλλες γνωμες για το συγκρριμενο μαγαζι
yameth είπε:Πρόκειται για το εκπτωτικό outlet της Στόλλας ΑΕ με αρκετές ευκαιρίες είτε από παλιό στοκ, είτε από εκθεσιακά κομμάτια όσων αντιπροσωπεύει, με φουλ εγγύηση.
....θελο και αλλες γνωμες για το συγκρριμενο μαγαζι
Για το Στόλλα θέλεις άλλη γνώμη ή πρώτη φορά ακούς το όνομα?crazy drummer είπε:ναι αυτο .................
yameth είπε:...το εκπτωτικό outlet της Στόλλας ΑΕ με αρκετές ευκαιρίες είτε από παλιό στοκ, είτε από εκθεσιακά κομμάτια όσων αντιπροσωπεύει...
ειναι ενα ωραιο μαγαζι, με μεγαλους χωρους, συγχρονη διακοσμηση, διαμπερες ;Dcrazy drummer είπε:θελο και αλλες γνωμες για το συγκρριμενο μαγαζι
Όλα αυτά το Interneto μαγαζί? ;D ;D ;DRitchie77 είπε:ειναι ενα ωραιο μαγαζι, με μεγαλους χωρους, συγχρονη διακοσμηση, διαμπερες ;D
Ritchie77 είπε:ειναι ενα ωραιο μαγαζι, με μεγαλους χωρους, συγχρονη διακοσμηση, διαμπερες ;D
Πω πω !!!Όλα αυτά το Interneto μαγαζί? ;D ;D ;D
Αρμόνια ibanez;Ibanez exei?
Εκείνη η κουκλάρα η Σούλα, δουλεύει ακόμη εκεί;Ritchie77 είπε:ειναι ενα ωραιο μαγαζι, με μεγαλους χωρους, συγχρονη διακοσμηση, διαμπερες ;D
Ε... τότε να πάρω ένα. Ξέρεις, θέλω αυτό που παίζει ρυθμούς.RayDTutto είπε:Τι άλλο;
Αυτά είναι για αρχάριους φίλος. Τέτοια δεν βγάζει η Ibanez. Μόνο με τρέμολο.Μανώλης Χναράκης είπε:Ε... τότε να πάρω ένα. Ξέρεις, θέλω αυτό που παίζει ρυθμούς.
Αααα....RayDTutto είπε:Αυτά είναι για αρχάριους φίλος. Τέτοια δεν βγάζει η Ibanez. Μόνο με τρέμολο.
Να πάρεις αυτό το Ιμπανέζ που ανάβουν και φωτάκια στα κουμπιά όταν τα πατάς... Ξέρεις εσύ...Μανώλης Χναράκης είπε:Ε... τότε να πάρω ένα. Ξέρεις, θέλω αυτό που παίζει ρυθμούς.