Από εργονομία και κατασκευή μιλάμε για πολύ καλά όργανα!! Σταθερότατα στο set up τους, το οποίο γίνεται πανεύκολα (ειδικά η ρύθμιση του truss rod στις Music Man είναι παιχνίδι !!!) και γενικότερα ποιότητα σε υλικά. Ξύλα, κλειδιά, μαγνήτες...
Απλά πάσχουν από το σύνδρομο δεν είμαι στρατ, δεν είμαι Τελε, δεν είμαι Les Paul, ούτε SG, .... τι είμαι τελικά... Δυστυχώς αυτά τα ρημάδια τα μοντέλα έχουν γίνει icons...
Πιάνω και εγώ τον εαυτό μου, παρόλο που το όργανο είναι καταπληκτικό (Steve Morse Y2d
http://www.music-man.com/instruments/guitars/steve-morse-y2d.html) να επηρρεάζομαι από το brand όταν πάω να παίξω...
Δεν μου πάει να παίξω blues με αυτό το όργανο, δεν μου πάει να παίξω Gary Moore... Δεν φταίει αυτό, εγώ φταίω...
Όταν όμως παίξω κάτι πιο modern και δεν κολλάω στο brand (καθαρά ψυχολογικό) , τότε η κιθάρα σε αποζημειώνει με το παραπάνω και αντιλαμβάνομαι πόσο καλό όργανο είναι..
Πολλές φορές σκέφτηκα να την πουλήσω ή να την ανταλλάξω με κάτι πιο παραδοσιακό, κάποια Les Paul ας πούμε, αλλά τελευταία στιγμή κάτι με κρατάει, λες και μου φωνάζει, -- καλά,είσαι τρελός? ;D ;D ;D
Μπορεί κάποια στιγμή να την δώσω τελικά, μπορεί και όχι.. Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για ένα καταπληκτικό όργανο...