Είμαι στη διαδικασία κατασκευής στουντιο και πιο συγκεκριμένα είμαι στα τελειώματα (εδώ και 6 μήνες έτσι λέω σχεδόν, γιατί ελπίζω...ακόμα) και πρέπει να επιλέξω μεταξύ κάποιων καλωδίων τα οποία θα χρησιμοποιούνται για μικρόφωνα και ακουστικά και θα συνδέουν το studio room με το control room. Τα καλώδια θα είναι των 16 και 8 ζευγών multicore με θωράκιση σε κάθε ζεύγος και συνολική θωράκιση σε όλο το καλώδιο.
Είμαι ανάμεσα σε διάφορες μάρκες άλλες τις βρίσκω στην Ελλάδα και όχι στο εξωτεριό αλλά πανάκριβα ενώ άλλες φθηνά αλλά στο εξωτερικό και μόνο και αυτό γιατί θέλω να πάρω κουβάρι με το μέτρο και όχι έτοιμη κατασκευή. Σε έτοιμο (που δεν μου κάνει) βρίσκω σε όλες τις μάρκες.
Έτσι είμαι ανάμεσα σε...
Belden (22+Ευρώ/μ)
Klotz (14Ευρω/μ)
Cordial (12Ευρώ/μ)
Mogami (Δεν έχω ακόμα τιμή)
Μην σας ξεγελάει η τιμή, έχει να κάνει με τον dealer Ελλάδας ή εξωτερικού, το θέμα είναι η ποιότητα.
Εσείς τι λέτε, παρακαλώ πείτε αν έχετε δοκιμάσει κάποια και έχετ πραγματικά αντικειμενική άποψη για την εμπειρία σας.
Είμαι ανάμεσα σε διάφορες μάρκες άλλες τις βρίσκω στην Ελλάδα και όχι στο εξωτεριό αλλά πανάκριβα ενώ άλλες φθηνά αλλά στο εξωτερικό και μόνο και αυτό γιατί θέλω να πάρω κουβάρι με το μέτρο και όχι έτοιμη κατασκευή. Σε έτοιμο (που δεν μου κάνει) βρίσκω σε όλες τις μάρκες.
Έτσι είμαι ανάμεσα σε...
Belden (22+Ευρώ/μ)
Klotz (14Ευρω/μ)
Cordial (12Ευρώ/μ)
Mogami (Δεν έχω ακόμα τιμή)
Μην σας ξεγελάει η τιμή, έχει να κάνει με τον dealer Ελλάδας ή εξωτερικού, το θέμα είναι η ποιότητα.
Εσείς τι λέτε, παρακαλώ πείτε αν έχετε δοκιμάσει κάποια και έχετ πραγματικά αντικειμενική άποψη για την εμπειρία σας.