- Πόντοι
- 16
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ?
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΕΝΑΝ LANEY LC 30 ΛΑΜΠΑΤΟ CLASS A , ΚΑΙ ΑΠΟ KIΘΑΡΕΣ ΕΧΩ TELECASTER KAI LES PAUL EPIPHONE GOTHIC. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΙΑ LIVE ΣΕ ΣΤΥΛ SUPERMARKET. ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΙΖΩ BLUES. ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΓΙΑ BLUES ΕΧΩ ΤΟ BLUES DRIVE ΤΗΣ BOSS. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ BULLDOG ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ MSD.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ BULLDOG ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ. ΕΧΕΙ ΛΑΜΠΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΟΓΚΟ... ΠΡΑΓΜΑ ΠΟY ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ LIVE. ΟΠΟΤΕ???bloody_sunday είπε:TO ΨΑΧΤΗΡΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ; ;D
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι η ερώτησή σου είναι κάπως... απελπιστικά ελλιπής. Θα πρέπει να μας προσδιορίσεις τα ουσιώδη, όπως το τι κιθάρα έχεις, τι ενισχυτή, τι ήχους θες να βγάλεις κι αν σε απασχολεί μόνο το παίξιμο στο σπίτι ή αν προσανατολίζεσαι και σε πρόβες-λάιβ.
Οκ φίλε μου συγγνώμη για τα γράμματα. Και σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια...bloody_sunday είπε:Άγγελε καλώς ήρθες! Μην γράφεις με κεφαλαία σε παρακαλώ, απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ (και κάνει τα ποστ σου δυσανάγνωστα).